رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

فعالیت ۳۷۴ مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور

  • کد خبر: ۲۰۲۹۱۸
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳
فعالیت ۳۷۴ مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور
معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور از فعالیت بیش از ۳۷۴ مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهری‌السادات موسوی اظهار کرد: حدود ۳۷۴ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور وجود دارد، رویکرد سازمان بر این است که در تمام شهرهای بیش از ۵۰هزار نفر در صورت فراهم بودن زیرساخت و نیروی انسانی، این اورژانس ایجاد شود.

وی افزود: در حال حاضر بنا بر این است که زیرساخت‌های موجود اورژانس های فعال در  کشور به سطح مناسب و مطلوب برسد.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه رویکرد جدید، حرکت به سمت مدیریت و هماهنگی یکپارچه اورژانس کشور است، ادامه داد: طرح های این اقدام نوشته شده و امیدواریم بتوان در سطح مدیریت کلان کشور این‌کار را پیش برد تا در سال آینده این موضوع محقق شود.

موسوی بیان کرد: امسال بی‌سیم های مراکز مختلف تحویل داده شده و اصلاحات لازم صورت گرفته و بعد از رفع مشکلات، تمام مراکز اورژانس مجهز به بی‌سیم خواهند بود که این‌کار سبب تسهیل ارتباطات خواهد شد.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور تأکید کرد: از منظر فعالیت‌هایی که صورت می‌گیرد، استان مرکزی ایده‌های نوآورانه دارد که وعده داده شد در ایجاد و احداث مرکز سلامت اجتماعی کودکان به استان کمک شود و به عنوان پایلوت، این اقدام انجام شود تا در صورت نتیجه‌بخش بودن به کشور تسری داده شود.

موسوی در خصوص فرزندخواندگی خاطرنشان کرد: دیدگاهی در برخی مردم وجود دارد که بر مبنای قانونی که مربوط به دهه ۵۰ بوده، در مورد فرزندخواندگی فکر می‌کنند. فرزندخواندگی تسهیل شده اما این تسهیل به این معنی نیست که فرآیندی که خانواده‌ها باید طی کنند کنار گذاشته شود.

وی ادامه داد: بسیاری خواهان کودکان کمتر از ۳ سال هستند و با توجه به تعداد بچه‌های سازمان در این گروه سنی، متاسفانه نمی‌توان پاسخگوی همه متقاضیان بود لذا فرآیند کمی طولانی‌تر خواهد شد اما افرادی که برای تقاضای خود رده سنی خاصی مدنظر ندارند، روند کوتاه‌تر خواهد شد.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور تأکید کرد: همچنین برخی خانواده‌ها فرزندان نیازمند درمان یا کودکان معلول را به فرزندخواندگی می‌پذیرند که این افراد در نوبت نمی‌مانند. امسال شهریور ماه شیوه‌نامه خانواده‌های موقت نیز ابلاغ شد که در این راستا نیاز است فرهنگ‌سازی شود تا خانواده‌هایی که بستر مناسبی دارند فرزندان را به صورت موقت به سرپرستی بگیرند تا این فرزندان فضای مناسب رشد را داشته باشند.

موسوی افزود: نزدیک به ۱۰ هزار فرزند در گروه‌های سنی مختلف در سازمان وجود دارد اما ۹۰ درصد افراد خواهان گروه سنی خاص هستند.

وی اظهار کرد: بیشتر خانواده‌ها متقاضی فرزند دختر هستند، البته این خانواده‌ها که نگاه جنسیتی دارند در نوبت بیشتری خواهند ماند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور افزود: در استان مرکزی ۱۲ فرزند نیازمند درمان وجود دارد که نیاز است افراد توانمند و خیّران در این حوزه ورود کنند و همراهی لازم را داشته باشند.

موسوی خاطرنشان کرد: سازمان از خانواده‌های چندقلو حمایت می‌کند و برای ما اهمیت دارد که این خانواده‌ها بتوانند بستر مناسبی را  فراهم کرده و در فضای رشد مناسبی از این کودکان حمایت کنند.

وی تصریح کرد: حدود ۵۰۰ نفر از فرزندان نیازمند درمان سازمان در ۶ ماهه امسال مورد پذیرش خانواده‌ها قرار گرفته‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->