صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۸ دی ۱۴۰۳ آغاز اکران آثار منتخب هجدهمین جشنواره سینما حقیقت در سینما ویلاژتوریست مشهد + جدول اکران پوستر جشنواره چهل و سوم فیلم فجر اصلاح می‌شود آغاز فصل دوم برنامه برمودا + زمان پخش یک خبرنگار تئاتر درگذشت + علت اختتامیه بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خراسان رضوی برگزار شد همه چیز درباره فصل دوم بازی مرکب ( اسکوییدگیم ) + بازیگران و تریلر و خلاصه داستان هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان+ویدئو نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که هرکدام می‌تواند الگویی برای شهرهای ما باشد معرفی اعضای کارگروه حقوقی معاونت هنری وزارت ارشاد + اسامی واکنش علی شادمان، بازیگر سینما و تلویزیون، به رفع فیلترینگ + عکس چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان
سرخط خبرها

مکس فون سیدو، بازیگر «مهر هفتم» برگمان درگذشت

  • کد خبر: ۲۰۴۵۵
  • ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۰
مکس فون سیدو، بازیگر «مهر هفتم» برگمان درگذشت
مکس فون سیدو، بازیگر توانمند سوئدی فیلم‌های اینگمار برگمان، در ۹۰ سالگی درگذشت.
به گزارش شهرآرانیوز، خانواده او با "قلبی شکسته و اندوهی بی‌کران" یکشنبه، ۸ مارس، خبر مرگ این هنرپیشه زاده سوئد را اعلام کرد.

آقای فون سیدو در فیلم‌های زیادی بازی کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به هانا و خواهرانش، گزارش اقلیت و جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد اشاره کرد.

او دوبار نامزد دریافت جایزه اسکار شد، از جمله جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم پله فاتح (۱۹۹۸)

 

مکس فون سیدو، بازیگر «مهر هفتم» برگمان درگذشت

 

او سال ۲۰۱۱ نیز برای فیلم «فوق‌العاده بلند و بیش از حد نزدیک»، نامزد دریافت بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد.

 

مکس فون سیدو در ۱۱ فیلم با اینگمار برگمان، کارگردان مشهور سوئدی، همکاری کرد که از جمله آن‌ها می‌توان به مهر هفتم اشاره کرد که در آن با مرگ شطرنج بازی می‌کرد.

 

فون سیدو درباره همکاری‌اش با برگمان گفته بود که او اغلب نقش «خود دیگر» این کارگردان اسطوره‌ای سوئد را بازی می‌کرد: «کشمکشی که بین این شخصیت‌ها وجود دارد همان کشمکش‌هایی است که اینگمار با خودش داشت.»

 

گفته شده بود که هالیوود ابتدا برای نقش کاپیتان فون تراپ در فیلم آوای موسیقی (اشک‌های ولبخندها) سراغ مکس فون سیدو رفته بود.

 

مکس فون سیدو، بازیگر «مهر هفتم» برگمان درگذشت

 

سال ۱۹۶۵ مکس فون سیدو نقش عیسی مسیح را در فیلم «بزرگترین داستان عالم» بازی کرد و شهرتی که از این فیلم به دست آورد، راه را برای بازی در نقش کشیش فیلم ترسناک جن‌گیر (۱۹۷۳) هموار کرد.

 

این هنرپیشه همچنین در دهه ۱۹۸۰ نقش مینگ بی‌رحم را در فلش گوردون (برگرفته از کتاب‌های مصور) بازی کرد. او در مصاحبه‌ای به نشریه تایمز گفته بود: "واقعا از بازی در آن فیلم لذت بردم. من با خواندن فلش گوردون بزرگ شدم و بازی در آن نقش برایم نوستالژیک بود."

 

مکس فون سیدو در جزیره شاتر ساخته مارتین اسکورسیزی و گزارش اقلیت ساخته استیون اسپیلبرگ نیز ظاهر شد.

 

مکس فون سیدو، بازیگر «مهر هفتم» برگمان درگذشت

 

او در سال ۱۹۸۳ بار دیگر بازی در نقش شخصیتی شیطانی را به عهده گرفت و نقش ارنست استراوبلوفلد، تبهکار فیلم هرگز نگو هرگز از مجموعه فیلم‌های جیمز باند را بازی کرد.

 

قد بلند و ترکه‌ای، چشمان آبی عبوس، صورت استخوانی، پوست رنگ‌پریده و صدای با طنین و لهجه‌دارش موجب شده بود تا او یکی از محبوب‌ترین بازیگران هالیوود برای بازی در نقش‌های شیطانی پیچیده باشد.

 

او یک بار در مصاحبه‌ای گفت: "آن چه من به عنوان بازیگر دنبالش هستم، حضور در نقش‌های گوناگون است. خیلی خسته‌کننده است که شما کم و بیش در یک شخصیت گیر بیافتید."

 

لس‌آنجلس تایمز در سال ۲۰۰۷ او را این گونه توصیف کرد: : "فون سیدو به طور غریزی حضوی پرقدرت و با ابهت روی صحنه داشت. اما در زندگی شخصی، او مردی گرم و بی‌ادعا بود که فکر نمی‌کرد کارنامه حرفه‌ای برجسته‌ای دارد."

 

مکس فون سیدو، بازیگر «مهر هفتم» برگمان درگذشت

 

آقای فون سیدو سال ۱۹۹۰ برای بازی در فیلم تلویزیونی پادشاه سرخ، شوالیه سفید محصول شبکه اچ‌بی‌او، نامزد دریافت جایزه امی شد.

 

او تا سال‌های پایانی عمرش هم به هنرپیشگی ادامه داد. سال ۲۰۱۴ بجای یکی از شخصیت‌های خانواده سیمپسون حرف زد و سال ۲۰۱۵ در جنگ ستارگان: نیرو برمی‌خیزد، ظاهر شد.

 

مکس فون سیدو، سال ۲۰۱۶ در سه قسمت از سریال بازی تاج و تخت در نقش کلاغ سه چشم حاضر شد که برایش دومین نامزدی جایزه امی را به همراه آورد.

 

ادگار رایت، کارگردان انگلیسی در مورد او در توییتر نوشت: "مکس فون سیدو، هفت دهه حضوری نمادین در سینما داشت و به نظر می‌رسد که او همیشه همراه ما می‌ماند."

 

آقای فون سیدو چهار پسر دارد، که دوتای آن‌ها از همسر اولش کریستینا اینگا بریتا اولین هستند. او سال ۱۹۹۷ در پروانس فرانسه با کاترین برله ازدواج کرد و پنج سال بعد تابعیت این کشور را گرفت که به معنای دست کشیدن از ملیت سوئدی‌اش بود.

 

منبع: بی‌بی‌سی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->