حمله انتحاری به مقر انتظامی در بندر لنگه| یک فرما‌نده پلیس به شهادت رسید (۸ دی ۱۴۰۳) نشست مشترک استاندار خراسان رضوی با علمای اهل سنت پهپاد آمریکایی توسط یمنی‌ها سرنگون شد (۸ دی ۱۴۰۳) پهپاد «ام کیو ۹» آمریکا در آسمان یمن سرنگون شد وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران یاوه گویی کرد عراقچی: سال ۲۰۲۵ در رابطه با موضوع هسته‌ای ایران مهم است آیا وزیر اقتصاد استیضاح می‌شود؟ تجاوز هوایی جدید آمریکا و انگلیس به یمن (۸ دی ۱۴۰۳) دستگیری سرشبکه مرتبط با منافقین در اردبیل (۸ دی ۱۴۰۳) پایگاه هوایی «نواتیم» ارتش رژیم صهیونیستی مورد حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفت (۸ دی ۱۴۰۳) تداوم درگیری در امتداد خط مرزی بین پاکستان و افغانستان (۸ دی ۱۴۰۳) عذرخواهی پوتین از جمهوری آذربایجان به خاطر سقوط هواپیما فرماندار مشهد مقدس: توسعه زیرساخت‌های مشهد یک ضرورت است داوری: روند خدمت در سه سال اخیر هرگز متوقف نشد | از افتتاح ۷۰۰ کلاس درس تا ۱۰۰ جلسه دیدار مردمی پزشکیان: دولت آماده فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای مشارکت دانشگاهیان است مسیر خدمت در فرمانداری مشهد مقدس باید استمرار داشته باشد معاون‌اول رئیس‌جمهور: اصلاح برخی روندهای غلط گذشته، توسعه را شتاب می‌دهد مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر فرمانده کل سپاه: یمن در دفاع از فلسطینیان پیروز خواهد شد عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: وزیر امور خارجه با نگاه راهبردی وارد پکن شده است | این سفر محدود و محصور به پرونده هسته‌ای نخواهد بود مجلس به دنبال استیضاح وزیر راه و شهرسازی؟ درباره چالش‌ها و راهکار‌های اجرای قوانینی که روی کاغذ مانده‌اند | قوانین نامیزان ابلاغ ۲ ماده واحده از مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی از سوی رئیس‌جمهور بحث و جدل مجلس و شورای عالی فضای مجازی بر سر کاسبان فیلترشکن؛ مقصر کیست؟ ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است امیر نصیرزاده: سلسله رزمایش‌های ما، توان و قدرت دفاعی ما را نشان خواهد داد عراقچی در پکن با وزیر امور خارجه چین دیدار کرد درگیری‌های شدید در شمال شرق استان حلب سوریه
سرخط خبرها

هزینه جنگ غزه؛ ۲برابر کسری بودجه اسرائیل

  • کد خبر: ۲۰۴۹۳۷
  • ۱۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
هزینه جنگ غزه؛ ۲برابر کسری بودجه اسرائیل
یک رسانه صهیونیستی با اشاره به کسری بودجه ۳۰ میلیارد دلاری رژیم صهیونیستی گزارش کرد که جنگ این رژیم در نوار غزه علاوه بر دست نیافتن به اهداف خود، تاکنون به نزدیک ۶۰ میلیارد دلار هزینه هم داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های صهیونیستی گزارش کردند که هزینه جنگ رژیم اشغالگر قدس در نوار غزه که هنوز اهداف آن تحقق نیافته است، به ۲۱۷ میلیارد شِکِل (۵۹.۳ میلیارد دلار) رسیده است.

خبرگزاری آناتولی با استناد به گزارش روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: پس از جدول‌بندی تمامی جنبه‌های جنگ تا به این‌جا، هزینه‌ها به حدود ۶۰ میلیارد دلار رسیده است. این هزینه شامل بودجه جنگ و کمک‌های مالی متعدد به غیرنظامیانی است که درآمدشان در نتیجه این جنگ کاهش یافته است.

این روزنامه صهیونیستی با اشاره به شکست تل‌آویو در «از بین بردن» حماس و آزادسازی اسرا در نزد آن، گزارش کرد که اهداف دولت اشغالگر قدس هنوز محقق نشده‌اند که یکی از دشوارترین آن‌ها، کشتن فرماندهان ارشد حماس است.

هزینه شناسایی و خنثی‌سازی تله‌های انفجاری، دست یافتن به قدرت مانور کارآمدتر به منظور پرهیز از حملات غافلگیرانه و بیرون بردن مجروحان رو به افزایش است.

هزینه جنگ غزه، روزانه، حدود ۲۷۲ میلیون دلار است. در اراضی اشغالی، شمار جمعیتی که از خانه‌هایشان هم در شمال و هم در جنوب خارج شده‌اند، حدود ۱۲۵ هزار نفر است و هزینه مراقبت از آن‌ها میلیاردی است.

بودجه رژیم صهیونیستی در حال حاضر با ۳۰ میلیارد دلار کسری مواجه است که مستلزم اصلاح بودجه و افزایش مالیات برای تنظیم بودجه به میزان بیش از ۱۸ میلیارد دلار است. این امر تاثیر مشهودی بر کیفیت زندگی و کاهش خدمات به شهروندان اراضی اشغالی به طور گسترده خواهد داشت.

پس از عملیات غافلگیرانه «طوفان الاقصی» در ۷ اکتبر توسط جنبش مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی، تل‌آویو حملات هوایی و زمینی خود علیه نوار غزه را با هدف «نابودی حماس» آغاز کرد.

به گفته مقامات وزارت بهداشت غزه، تا کنون، حداقل ۲۲ هزار و ۸۳۵ فلسطینی کشته شده و ۵۸ هزار و ۴۱۶ نفر مجروح شده‌اند. شمار کشته‌شدگان شهروندان اراضی اشغالی در حمبه ۷ اکتبر هزار و ۲۰۰ نفر بود و ۲۴۰ نفر نیز به اسارت درآمدند.

حملات رژیم صهیونیستی غزه را ویران کرده است؛ ۶۰ درصد زیرساخت‌های آن آسیب دیده یا تخریب شده‌اند و نزدیک به ۲ میلیون نفر از ساکان آن از خانه‌های خود آواره شده‌اند و با کمبود شدید غذا، دارو و آب مواجه هستند.

بسیاری از کارشناسان حقوق بین‌الملل گفته‌اند اقدامات رژیم صهیونیستی علیه غزه جنایت جنگی یا نسل‌‎کشی محسوب می‌شود و کشور‌هایی از جمله ترکیه و آفریقای جنوبی در تلاش هستند پرونده‌هایی را در این زمینه، در دادگاه‌های بین‌المللی به جریان بیاندازند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->