اعزام تیم ملی راگبی بانوان به نپال با هدایت سرمربی مشهدی سومی مدرن در لیگ دختران کشور ۳۵۰ دختر ناشنوا در مدارس خراسان رضوی در حال تحصیل هستند عملکرد والدین سرمنشأ درس‌خواندن‌های افراطی فرزندان «همسه» یک نقش تابوشکن است/ اولین سیلی عمرم را در سریال «طوبی» زدم نقش روحیات زنانه در میزان گرایش به معنویت ویدئو | پیکر مادر شهید خرازی بعد از فراق چهل‌ساله، در خاک آرام گرفت پیام جمیله علم‌الهدی به همسران شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه و شهید قاووق: این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید داستان همیشگی خانه‌های بچه دار: «ظرف بستنی و مشق نصفه» پیام همسر شهید نبیل قاووق خطاب به ملت ایران هشدار : سن ابتلا به سرطان سینه در خراسان رضوی از میانگین کشوری و جهانی کمتر است سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت شهادت سیدحسن نصرالله از حیات او برای رژیم صهیونیستی خطرناک‌تر خواهد بود ضد آفتاب رنگی استفاده کنیم یا بی رنگ؟ در دنیایی از سکوت چه می‌گذرد؟ | روایت قصه بانوی ناشنوا در فیلم سینمایی «بیصدا حلزون» چگوارای جهان عرب | مادران زیادی اسم پسرشان را «حسن» خواهند گذاشت روایت بدون روتوش از سبک زندگی زنان غربی | تعریف «زن موفق» در غرب هنوز مجهول است پینگ‌پنگ ایران دومین سهمیه جهانی دختران را گرفت پادکست | پرورش امید در فرط خشک‌سالی کسب اولین مدال طلای تاریخ اسکواش بانوان توسط اقتداری رئیس کمیسیون ویژه بانوان شورای شهر مشهد مقدس: از زنان جریان مقاومت می‌خواهم ایستادگی کنند
سرخط خبرها
توانمندسازی خادمیاران بانوان رضوی در عرصه‌های اجتماعی

توانمندسازی خادمیاران بانوان رضوی در عرصه‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۲۰۷۴۶۳
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: کانون‌های خادمیاری بانوان خانواده، بازوان اجرایی مراکز در هر استان هستند که در بسیاری از شهرستان‌ها شاهد خادمیاری بانوان و خانواده در حوزه‌های مختلف هستیم.

فاطمه دژبرد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، اظهار داشت: سال ۹۵ به بهانه تاسیس مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، فعالیت‌های خوبی در حوزه زنان و خانواده شروع شد و بار مسئولیت ما را برای اینکه بتوانیم با دست پر برنامه‌های مشخصی را در حوزه زنان و خانواده کار کنیم مضاعف کرد.

دژبرد افزود: سال ۹۶ اتفاقی که باید به سرعت رقم می‌زدیم این بود که شبکه‌ای از بانوان را در سطح کشور ایجاد کنیم چراکه آستان قدس رضوی در واقع در سطح کشور فعالیت می‌کند؛ لذا هم‌زمان با اینکه فرصت خادمیاری فراهم شد و شبکه خادمیاری کشور در موضوعات مختلف در حال شکل‌گیری و تاسیس بود.

مرکز بانوان نیز در همه استان‌ها کانون‌های خادمیاری بانوان خانواده را تاسیس کرد و این عزیزان بازوان اجرایی مراکز در هر استان شدند و اکنون در همه استان‌ها و در بسیاری از شهرستان‌ها ما شاهد خادمیاری بانوان و خانواده هستیم که امور مختلفی را در استان‌های خود پیگیری می‌کنند.

وی بیان کرد: بعد از اینکه این شبکه تاسیس شد به سراغ اجرای برنامه‌هایمان به صورت مشخص در حوزه زنان و حوزه خانواده رفتیم، در حوزه زنان با توجه به شناخت و آسیب‌شناسی که اتفاق افتاده بود هدف اصلی را بسترسازی و نقش آفرینی اجتماعی بانوان گذاشتیم.

طی این چند دهه از انقلاب اسلامی پیشرفت‌های خوبی در حوزه زنان در بعد فردی و در بعد خانوادگی شاهد بودیم، اما کمتر توانستیم نقش‌آفرینی زنان را در حوزه اجتماعی ساختارمند و به صورت الگو ارائه کنیم، در همین راستا و با توجه به اینکه یکی از اهداف مرکز بانوان و خانواده در حوزه زنان فراهم کردن بستر نقش‌آفرینی اجتماعی است؛ اولین پایه‌گذاری آن ایجاد کانون‌های خادمیاری در حوزه زنان و خانواده در کشور بود.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی با بیان این مطلب که در حوزه خانواده به صورت مشخص روی سه مولفه تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده فعاالیت می‌کنیم گفت: ناظر به هدفی که در حوزه زنان و خانواده داریم برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی را ذیل سیاست‌های کلان آستان قدس رضوی پیگیری و بررسی می‌کنیم.

در هر سه حوزه و در هر دو موضوع زنان و خانواده رویکرد ما تولی‌گری نیست بلکه می‌خواهیم بستر را طوری فراهم کنیم که در واقع ما حامی باشیم و عناصری را که در حوزه زنان و خانواده می‌خواهند در کشور نقش‌آفرینی کنند توانمند کنیم. این در واقع سیاست و رویکرد کلی ما در همه فعالیت‌هایی است که از سال ۹۵ تا امروز در مرکز امور بانوان و خانواده به دنبال آن بودیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.