این ویتامین‌ها سلامت زنان را تامین می‌کنند آیا ازدواج می‌تواند مشکلات رفتاری زوجین را درمان کند؟ اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادران مشهدی به نوزادان نارس آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه» باید در کابینه دولت جدید از زنان توانمند استفاده شود بانوان و مادران ما، پیشران شرکت در انتخاب هستند پیامدهای بلوغ زودرس؛ از ابتلا به سرطان سینه تا بیماری‌های قلبی آسیب شناسی تجربه مادری در خانواده ایرانی «سفیران مهر» از بانوان تازه‌مسلمان‌شده روایت می‌کند صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند تاکید شهید جمهور بر مساله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی حضور زنان در انتخابات از پیش نیاز‌های توسعه یافتگی سیاسی است عرصه انتخابات هم حق و هم تکلیف بر زنان است بررسی مشارکت سیاسی زنان | مسائل زنان ایرانی متفاوت با سایر کشورهاست چگونه حضانت فرزند از پدر گرفته می‌شود؟ «روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است
سرخط خبرها
کارآفرینی برای ۳هزار زن سرپرست خانوار در شمین رضوی

کارآفرینی برای ۳هزار زن سرپرست خانوار در شمین رضوی

  • کد خبر: ۲۰۳۱۵۱
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۸
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: تاکنون نزدیک به ۵ هزار هسته شمین رضوی در استان‌ها، شهر‌ها و محله‌های مختلف تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه دژبرد اظهار کرد: مهارت‌آموزی و خودکفایی بانوان سرپرست خانوار، در کنار توجه به جایگاه مادری آن‌ها، مقوله مهمی است که آستان قدس رضوی با اجرای طرح «مادران ارزش‌آفرین» به هر دو وجه آن توجه داشته است.

وی ادامه داد: مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی همچنین با طرح مادران ارزش‌آفرین و ایجاد شبکه مادران نسل رضوی گامی اثرگذار درراستای ترویج فرهنگ فرزندآوری برداشته است.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی با بیان اینکه آستان قدس رضوی با در نظر گرفتن مدل زن تراز اسلامی و ارزش‌های انقلاب اسلامی در حوزه کارآفرینی بانوان، این طرح را اجرایی کرده تصریح کرد: شبکه مادران یاور نسل رضوی با عنوان طرح شمین رضوی شکل گرفته و در قالب آن، فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تعریف و دنبال می‌شود.

کارآفرینی زنان سرپرست خانوار مشهد با شمین

وی عنوان کرد: در طرح مادران ارزش آفرین مخاطب اصلی بانوان بی‌سرپرست یا سرپرست خانوار هستند که این عزیزان در چهار دسته تقسیم‌بندی شدند؛ زنانی که تا به امروز به کسب و کار و اشتغال فکر نکرده‌اند و تحت پوشش نهاد‌ها و مجموعه‌های حمایتی بوده‌اند، زنانی که تمایل دارند شاغل شوند، اما نمی‌توانند نقطه شروع کسب و کار را پیدا کنند و نمی‌دانند چه مهارت‌هایی را باید بیاموزند، زنانی که در حوزه ایجاد کسب و کار به شکل مبتدیانه ورود پیدا کرده‌اند، اما در حوزه بازاریابی و کارآفرینی اطلاعات کافی ندارند و زنانی که به صورت حرفه‌ای در حوزه کار آفرینی مشغول هستند که این دسته در واقع همکاران آستان قدس درراستای تقویت سه دسته دیگر هستند.

وی افزود: درمحلاتی که این مادران حضور دارند، حلقه‌ها و هسته‌هایی متشکل از ۵ تا ۸ مادر جذب شده و کار‌های ترویجی را برای مادران و با همکاری یکدیگر انجام می‌دهند و کمک خواهند کرد تا ما ظرفیت مردم را برای حل بحران جمعیت به کار گیریم.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی افزود: تاکنون نزدیک به ۵ هزار هسته شمین رضوی در استان‌ها، شهر‌ها و محله‌های مختلف تشکیل شده است و نزدیک به ۳هزار نفر از این عزیزان در ۲۰ جلسه آموزشی شرکت کرده و ماهیانه و مستمر گزارشات فعالیتشان را ارائه می‌کنند.

منبع: شبستان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.