اهدای بیش از چهار هزار لیتر شیر مادران مشهدی به نوزادان نارس آغاز‌به‌کار اولین طرح شبکه اجتماعی دختران انقلاب در مشهد فرصت‌های مترویی نگاهی کوتاه به رمان «سرخی بعد از سحرگه» | گمشده‌های زندگی رمزگشایی از کلیدواژه‌ای به‌نام «چهل‌خانه» باید در کابینه دولت جدید از زنان توانمند استفاده شود بانوان و مادران ما، پیشران شرکت در انتخاب هستند پیامدهای بلوغ زودرس؛ از ابتلا به سرطان سینه تا بیماری‌های قلبی آسیب شناسی تجربه مادری در خانواده ایرانی «سفیران مهر» از بانوان تازه‌مسلمان‌شده روایت می‌کند صعود سه‌پله‌ای هندبال دختران ایران بانوان نقش تاثیرگذاری در شکل گیری تفکر سیاسی خانواده دارند تاکید شهید جمهور بر مساله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی حضور زنان در انتخابات از پیش نیاز‌های توسعه یافتگی سیاسی است عرصه انتخابات هم حق و هم تکلیف بر زنان است بررسی مشارکت سیاسی زنان | مسائل زنان ایرانی متفاوت با سایر کشورهاست چگونه حضانت فرزند از پدر گرفته می‌شود؟ «روشنگری» مهم‌ترین نقش زنان در جامعه است دخالت در سیاست و مقدرات اساسی کشور حق و تکلیف زنان است عنبر بسای و عود بسوزان و گل بریز*
سرخط خبرها
توانمندسازی خادمیاران بانوان رضوی در عرصه‌های اجتماعی

توانمندسازی خادمیاران بانوان رضوی در عرصه‌های اجتماعی

  • کد خبر: ۲۰۷۴۶۳
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵
مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: کانون‌های خادمیاری بانوان خانواده، بازوان اجرایی مراکز در هر استان هستند که در بسیاری از شهرستان‌ها شاهد خادمیاری بانوان و خانواده در حوزه‌های مختلف هستیم.

فاطمه دژبرد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، اظهار داشت: سال ۹۵ به بهانه تاسیس مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی، فعالیت‌های خوبی در حوزه زنان و خانواده شروع شد و بار مسئولیت ما را برای اینکه بتوانیم با دست پر برنامه‌های مشخصی را در حوزه زنان و خانواده کار کنیم مضاعف کرد.

دژبرد افزود: سال ۹۶ اتفاقی که باید به سرعت رقم می‌زدیم این بود که شبکه‌ای از بانوان را در سطح کشور ایجاد کنیم چراکه آستان قدس رضوی در واقع در سطح کشور فعالیت می‌کند؛ لذا هم‌زمان با اینکه فرصت خادمیاری فراهم شد و شبکه خادمیاری کشور در موضوعات مختلف در حال شکل‌گیری و تاسیس بود.

مرکز بانوان نیز در همه استان‌ها کانون‌های خادمیاری بانوان خانواده را تاسیس کرد و این عزیزان بازوان اجرایی مراکز در هر استان شدند و اکنون در همه استان‌ها و در بسیاری از شهرستان‌ها ما شاهد خادمیاری بانوان و خانواده هستیم که امور مختلفی را در استان‌های خود پیگیری می‌کنند.

وی بیان کرد: بعد از اینکه این شبکه تاسیس شد به سراغ اجرای برنامه‌هایمان به صورت مشخص در حوزه زنان و حوزه خانواده رفتیم، در حوزه زنان با توجه به شناخت و آسیب‌شناسی که اتفاق افتاده بود هدف اصلی را بسترسازی و نقش آفرینی اجتماعی بانوان گذاشتیم.

طی این چند دهه از انقلاب اسلامی پیشرفت‌های خوبی در حوزه زنان در بعد فردی و در بعد خانوادگی شاهد بودیم، اما کمتر توانستیم نقش‌آفرینی زنان را در حوزه اجتماعی ساختارمند و به صورت الگو ارائه کنیم، در همین راستا و با توجه به اینکه یکی از اهداف مرکز بانوان و خانواده در حوزه زنان فراهم کردن بستر نقش‌آفرینی اجتماعی است؛ اولین پایه‌گذاری آن ایجاد کانون‌های خادمیاری در حوزه زنان و خانواده در کشور بود.

مدیر مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی با بیان این مطلب که در حوزه خانواده به صورت مشخص روی سه مولفه تشکیل، تحکیم و تعالی خانواده فعاالیت می‌کنیم گفت: ناظر به هدفی که در حوزه زنان و خانواده داریم برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدتی را ذیل سیاست‌های کلان آستان قدس رضوی پیگیری و بررسی می‌کنیم.

در هر سه حوزه و در هر دو موضوع زنان و خانواده رویکرد ما تولی‌گری نیست بلکه می‌خواهیم بستر را طوری فراهم کنیم که در واقع ما حامی باشیم و عناصری را که در حوزه زنان و خانواده می‌خواهند در کشور نقش‌آفرینی کنند توانمند کنیم. این در واقع سیاست و رویکرد کلی ما در همه فعالیت‌هایی است که از سال ۹۵ تا امروز در مرکز امور بانوان و خانواده به دنبال آن بودیم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.