سرگذشت دردناک عروس دایی| پای دختران خیابانی در میان بود حکم حبس و شلاق برای جوان فریبکار روایت تلخ مردی که به آخر خط رسید| طلاق زوج جوان بخاطر باجناق‌ اتوکشیده! اعلام نتایج آزمون استخدامی فرزندان ایثارگران تا پایان هفته (۱۸ تیر ۱۴۰۳) مهار آتش سوزی در منطقه حفاظت شده دربادام شهرستان قوچان + فیلم (۱۸ تیر ۱۴۰۳) ابتلای ۱۴۶ نفر در کشور به تب دنگی (۱۸ تیر ۱۴۰۳) جیب‌بر‌های اتوبو‌س‌های مشهد به دام افتادند | اعتراف عروس و مادرشوهر به ۲۵ فقره سرقت (۱۸ تیر ۱۴۰۳) تب دنگی عامل مرگ پزشک جوان مشهدی نبود | دانشگاه علوم پزشکی تکذیب کرد پلمب ۳ واحد صنفی به‌علت به‌کارگیری اتباع در منطقه ثامن مشهد (۱۸ تیر ۱۴٠۳) پیش‌فروش بلیت اتوبوس برای ایام اربعین + جزئیات شناسایی ۹ مورد ابتلا به جذام در سال گذشته | چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند؟ توصیه‌های تغذیه‌ای طب ایرانی در فصل تابستان فعالیت ۶۰۰ آشپزخانه در طرح «اطعام و احسان حسینی(ع)» در خراسان‌رضوی تومور ۱۶ کیلویی از شکم یک بیمار در مشهد خارج شد (۱۸ تیر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه، ۱۸ تیر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای گرم در استان تا روز‌های پایانی هفته جاری توزیع رایگان شیر بین ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار دانش‌آموز ابتدایی در سال تحصیلی گذشته بازیگر قلابی دختر جنوبی را فریب داد و به افغانستان برد خوردن یک وعده ۱۴۰ گرمی سیب‌زمینی سرخ‌شده برابر با کشیدن ۲۵ نخ سیگار
سرخط خبرها

۱۰ تا ۱۲ درصد کودکان ایرانی مبتلا به آسم هستند

  • کد خبر: ۲۰۷۶۳۵
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۳
۱۰ تا ۱۲ درصد کودکان ایرانی مبتلا به آسم هستند
دانشیار گروه بيماري‌های کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: آسم یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن در کودکان ایرانی با نرخ شیوع ۱۰ تا ۱۲ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید آهنچیان با بیان اینکه آسم بیماری مزمنی است که به واسطه علائم متغیری از جمله انسداد مجاری هوایی و التهاب برونش مشخص می‌شود خاطرنشان کرد: مجاری هوایی در افراد مبتلا به آسم، دچار التهاب، تورم و حساسیت شده و به برخی از مواد استنشاقی واکنش شدیدی نشان می‌دهند.

فوق تخصص بیماری‌های آسم و آلرژی تصریح کرد: با بروز واکنش، عضلات صاف اطراف مجاری هوایی منقبض شده و راه‌های هوایی متورم و باریک‌تر می‌شود که باعث نفوذ کمتر هوا به داخل ریه‌ها می‌شوند. با شروع این علائم سلول‌های مجاری هوایی آغاز به ترشح موکوس می‌کنند؛ موکوس مایع غلیظی است که موجب محدود کردن مجاری هوایی می‌شود. در نهایت این واکنش‌ها منجر به بروز بیماری آسم می‌شوند.

معاون آموزش و سلامت بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر با اشاره به اینکه تصور می‌شود آسم در اثر ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد: عوامل محیطی شامل عفونت‌های تنفسی، قرارگرفتن در معرض آلاینده‌های هوا و آلرژن‌ها، مواد حساسیت‌زا و دیگر محرک‌های بالقوه شامل دارو‌هایی مانند آسپرین و مسدودکننده‌های بتاست.

 آهنچیان با اشاره به اینکه هیچ درمان شناخته‌شده‌ای برای آسم وجود ندارد، اما می‌توان آن را کنترل کرد، گفت: علائم را می‌توان با اجتناب از مواجهه با محرک‌ها، مانند آلرژن‌ها و محرک‌های تنفسی و با استفاده از کورتیکواستروئید‌های استنشاقی سرکوب کرد.

وی ادامه داد: بیمارستان کودکان اکبر بزرگ‌ترین مرکز تخصصی و فوق‌تخصصی کودکان بیمار در شرق کشوراست و به عنوان مرکز درمان آسم و آلرژی هرساله میزبان بیش از هزاران بیمار با مشکلات آسم و آلرژی به صورت سرپایی و بستری است.

آهنچیان با بیان اینکه به‌روزرسانی اطلاعات علمی در درمان کودکان بیمار مبتلا به آسم از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: یافتن جدیدترین روش‌های پیشگیری تشخیص و درمان آسم و آلرژی، به‌روزرسانی یافته‌های علمی، استفاده از جدیدترین مقالات پژوهشی، پیگیری جدیدترین و به‌روزترین تجهیزات پزشکی، در درمان کودکان مبتلا به آسم و تبادل این یافته‌ها با همکاران متخصص اطفال، می‌تواند نقش مهمی در افزایش کیفی خدمت‌رسانی بیمارستانی و افزایش رضایتمندی مردم از روند بهبود و درمان کودکان مبتلا به آسم داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->