گریستن برای پیروزی، تجربه‌ای تازه برای یک افغانستانی ویدئو | گل اول افغانستان به پاراگوئه در جام جهانی فوتسال ازبکستان پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر پاراگوئه در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۴ مهر ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین عجیب‌ترین زمین والیبال جهان در ولایت سمنگان افغانستان + فیلم از تیم ملی فوتسال پاراگوئه، حریف افغانستان در جام جهانی فوتسال، چه می‌دانیم؟ مردم تاشکند بی‌خبر از برگزاری بزرگترین رویداد فوتسال جهان در شهرشان تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل پاراگوئه در جام جهانی ازبکستان در چه صورتی تیم ملی فوتسال افغانستان از مرحله گروهی جام جهانی ازبکستان صعود می‌کند؟ مراسم اختتامیه مسابقه ادبی فرهنگی «پارسی وطن است» در مشهد برگزار شد نتیجه دیدار تیم‌های ملی افغانستان و اوکراین در جام جهانی فوتسال پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر اوکراین در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۳۱ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان مقابل اوکراین در جام جهانی ازبکستان بی‌احترامی دیپلمات طالبان به سرود ملی جمهوری اسلامی ایران+فیلم تیم ملی فوتبال افغانستان با یک پله سقوط در جایگاه ۱۵۲ جهان قرار گرفت خلاصه بازی تیم‌ ملی فوتسال افغانستان و آرژانتین + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و آرژانتین در جام جهانی فوتسال (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | گل اول افغانستان به آرژانتین در جام جهانی فوتسال (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) ۳۸ هزار دختر کلاس هفتم در افغانستان دیگر اجازه رفتن به مدرسه را ندارند پخش زنده بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در برابر آرژانتین در جام جهانی فوتسال ازبکستان (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین چرا طالبان حاضر به اجرای کمپین فلج‌اطفال در قندهار نیستند؟
سرخط خبرها

۴۰ درصد خانواده‌ها در افغانستان به برق دسترسی ندارند

  • کد خبر: ۲۰۸۶۵۸
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۷
۴۰ درصد خانواده‌ها در افغانستان به برق دسترسی ندارند
برنامه توسعه سازمان ملل متحد با اعلام اینکه افغانستان با بحران بزرگ انرژی برق مواجه است، افزود تنها ۴۰ درصد جمعیت این کشور به برق دسترسی دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنامه توسعه سازمان ملل متحد در گزارشی با اعلام اینکه تنها ۴۰ درصد از جمعیت افغانستان به برق دسترسی دارند، تأکید کرد کمبود برق تأثیرات منفی بر ارائه خدمات ضروری مانند خدمات بهداشتی، آموزشی، کمک‌های بشردوستانه، توسعه و بهبود اقتصادی دارد.

در این گزارش آمده است افغانستان به‌شدت به برق وارداتی از کشور‌های همسایه مانند آسیای میانه و ایران وابسته است که بیش از ۷۵ درصد برق آن را تأمین می‌کنند.

گزارش سازمان ملل می‌افزاید برق وارداتی تنها ۴۰ درصد از تقاضای مصرفی در افغانستان را پوشش می‌دهد؛ از طرفی عرضه برق در زمان افزایش تقاضا، از جمله زمستان کاهش می‌یابد.

بر اساس این گزارش، باوجود تلاش‌های مداوم، این وضعیت حل‌نشده باقی مانده است و بیماران و دانش‌آموزان به انرژی محدود دسترسی دارند.

در گزارش برنامه توسعه سازمان ملل آمده است بیمارستان‌های ولایتی متصل به شبکه برق روزانه پنج تا شش ساعت و حتی برخی از روز‌ها ۱۲ ساعت برق ندارند.

این گزارش می‌افزاید برای مقابله با چالش انرژی در افغانستان، اجرای پروژه تولید برق خورشیدی آغاز شده و تولید برق خورشیدی در تأسیسات بهداشتی و آموزشی بخشی از این پروژه است.

برنامه توسعه سازمان ملل اشاره کرد تاکنون در ۳۰ مرکز بهداشتی و ۱۵ مدرسه در ولایت‌های کابل و کاپیسا در سال ۲۰۲۳ سیستم‌های برق خورشیدی نصب کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->