فیلم سینمایی «جوکر ۲» در بحران فروش «طنزیم» شهرام شکیبا روی آنتن شبکه نسیم + زمان پخش صدرنشینی «پاندای کونگ‌فوکار ۴» و «سگ‌های نگهبان قدرتمند» از نگاه کودکان ایرانی برگزاری کارگاه آموزشی «هوش مصنوعی در هنر» در مشهد پیام وزیر ارشاد و رئیس سازمان سینمایی به جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان درخشش «آه سرد» در جشنواره ریچموند آمریکا «اسکن» در راه کانادا آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۴ مهر ۱۴۰۳) گروه قمر با کنسرت «بدرود» روی صحنه + جزئیات کلمات فارسی با مضامین عبری! یادی از آتیلا پسیانی به بهانه اولین سالگرد درگذشتش | زندگی را بلد بود انیمیشن «آتل» در راه ۲ جشنواره بین‌المللی جایزه جشنواره بین المللی «عشق» در دستان شبنم مقدمی کارگردان نمایش «برش-کات»: امیدوارم باز هم در مشهد روی صحنه برویم | امروزه مسئولان پشت تئاتر می‌ایستند غوری در فلسفه راویان رنج | درباره کتاب «داستایوفسکی و نیچه (فلسفه تراژدی)» اثر لف شستوف شباهت عجیب علی نصیریان با بازیگر ژاپنی + عکس
سرخط خبرها

محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده جشنواره شعر فجر شد

  • کد خبر: ۲۰۹۵۳۸
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۱
محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده جشنواره شعر فجر شد
محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده بخش نیمایی هجدهمین شعر فجر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر کلاهی‌اهری که با کتاب «خداخیرت دهد ای زیباروی» در هجدهمین جشنواره شعر فجر شرکت کرده بود در بخش نیمایی این رویداد به عنوان برگزیده اصلی انتخاب شد.

محمدباقر کلاهی‌اهری، شاعر سرشناس مشهدی، برگزیده جشنواره شعر فجر شد

کلاهی‌اهری، شاعر نوگرا و صاحب‌سبک است. او در این سال‌ها با زبانی مستقل و مستحکم شعرهایش را سروده است. آنچه بیشتر از همه در آثار وی متجلی بوده آینه‌ای در برابر زندگی او با تمام فراز و فرودهایش بوده است.

این شاعر متولد ۱۳۲۹ است و اولین مجموعه شعر خود را با نام «برفراز چار عناصر» در سال ۱۳۵۶ روانه بازار کرد. او در این سال‌ها هر چند که در قالب کلاسیک هم آثار فراوانی داشته، به شعر سپید نیز پایبند بوده است.

«باغی در منقار بلبلی»، «از نو تازه شویم»، «گزیده‌ ادبیات معاصر»، «کاش»، «دامنه‌های پری‌آباد» و «خدا خیرت دهد ای زیباروی» برخی از آثار این شاعر بنام مشهدی هستند.

شعری از مجموعه «ای زیبارو خدا خیرت دهد» بخوانید:

یا در جنگل زندگی می‌کنم

یا در جهان خود

در میان ترس‌هایی که از  برگ درخت‌ها

انبوه‌تر است.

اگر من آدمی به غیر خود ندیده بودم

از چه کسی می‌ترسیدم؟

اگر آدم، آدم را نمی‌ترساند

آدم از که می‌ترسد پس؟

آیا ما آدم‌هایی هستیم که از دیدن سایه‌ها می‌ترسیم؟

یا سایه‌هایی هستیم که می‌گریزیم

چون آدم‌هایی که هم را دیده‌اند

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->