کدمورس جدید همستر کامبت (جمعه ۱۵ تیر) + آموزش کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) معرفی بازی معمایی Boxes: Lost Fragments + دانلود اندروید و IOS مشخصات باتری و توان شارژ گوشی شیائومی ۱۵ پرو فاش شد کدمورس جدید همستر کامبت (پنجشنبه ۱۴ تیر) + آموزش ال‌جی پلتفرم خانه هوشمند Homey را خرید کمبو کارت‌های جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) توسعه هوش مصنوعی، گاز‌های گلخانه‌ای گوگل را ۴۸ درصد افزایش داده است همه‌چیز درباره ماهواره‌های ایرانی «کوثر» و «هدهد» + جزئیات پایان ممنوعیت واژه «شهید» در فیس‌بوک و اینستاگرام ویدئو | جدیدترین تریلر بازی Black Myth: Wukong احتمالا طراحی اپل واچ سری ۱۰ درمقایسه‌با نسخه قبلی تغییری نخواهد کرد چرا لوازم خانگی مدرن و جدید زودتر از قدیمی‌ها خراب می‌شوند؟ | پرزرق‌و‌برق‌های نازک‌نارنجی کدمورس جدید همستر کامبت (چهارشنبه ۱۳ تیر) + آموزش آیا تپ سواپ لیست شد؟ + بیانیه رسمی تپ سواپ (۱۲ تیر ۱۴۰۳) کارت‌های کمبو جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) معرفی بازی «گربه بی‌نام» (Nameless Cat) + دانلود اندروید و IOS کدمورس جدید همستر کامبت (سه‌شنبه ۱۲ تیر) + آموزش جزئیاتی جدید از ویژگی‌های حلقه هوشمند سامسونگ | ردیاب دمای پوست و تشخیص خروپف برای خرید کارت‌های جدید «همستر کامبت» دیگر نیاز به دعوت از دوستان نیست! سم آلتمن: مدل GPT-5 جهشی قابل‌توجه در هوش مصنوعی خواهد بود
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک

  • کد خبر: ۲۱۰۳۶۵
  • ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۹
کلاهبرداری ۲۵ میلیون دلاری با دیپ فیک
کلاهبرداران با استفاده از دیپ‌فیک، مدیر مالی یک شرکت بین‌المللی در هنگ‌کنگ را فریب دادند و توانستند ۲۵.۶ میلیون دلار سرقت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز -  این کلاهبرداران در یک کنفرانس ویدیویی با هویتی جعلی حضور داشتند و تنها مدیر مالی این شرکت شخص واقعی در این جلسه بود. درحال‌حاضر ۶ مظنون به این سرقت دستگیر شده‌اند.

براساس گزارش SCMP، وقتی کلاهبرداران با مدیر مالی شرکت هنگ‌کنگی تماس گرفتند در ابتدا او مشکوک شد، زیرا در ایمیل از او می‌خواستند تراکنش‌های مخفی انجام دهد. او با مدیر ارشد مالی خود یک تماس ویدیویی برقرار کرد تا این امر را به او اطلاع دهد. طی تماس تصویری، این مدیر با افرادی که او می‌شناخت جلسه گذاشت. اما در واقعیت تمامی افراد حاضر در جلسه با دیپ‌فیک هویت فرد واقعی را جعل کرده بودند.

کلاهبرداران از این کارمند خواستند تا خود را معرفی کند و سپس به سرعت به او دستور دادند که ۲۵.۶ میلیون دلار را با ۱۵ حواله مختلف به پنج حساب بانکی واریز کند. کلاهبرداران پس از این دستور، تماس را قطع و از طریق پیام‌رسان‌ها با او ارتباط برقرار کردند. قربانی نیز درنهایت این وجه را انتقال داد. تنها یک هفته بعد بود که این فرد واقعیت را کشف کرد.

پلیس هنگ کنگ تاکنون شش نفر را در ارتباط با این کلاهبرداری دستگیر کرده است. این افراد هشت کارت شناسایی را به سرقت برده‌اند و در سال ۲۰۲۳ حدود ۵۴ حساب بانکی و ۹۰ درخواست وام را ثبت کرده‌اند. آن‌ها همچنین حداقل در ۲۰ مورد از دیپ‌فیک برای فریب نرم‌افزار تشخیص چهره استفاده کرده بودند.

استفاده گسترده از دیپ‌فیک یکی از نگرانی‌های عمده در فناوری هوش مصنوعی است. اخیراً «تیلور سویفت»، خواننده مشهور و «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، از جمله افرادی بودند که هویت آن‌ها با دیپ‌فیک جعل شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->