اوکراین مدعی شد: ۱۱ هزار نیروی کره شمالی به کمک روسیه آمدند کاهش ارزش نرخ دلار در آستانه انتخابات ریاست جمهوری درخواست آمریکا از ایران برای عدم پاسخ به رژیم صهیونیستی تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۲ نفر رسید (۱۴ آبان ۱۴۰۳) شمار نظامیان زخمی رژیم صهیونیستی به پنج هزار و ۲۶۱ نفر رسید پیش‌نویس قطعنامه جدید آتش‌بس در غزه روی میز شورای امنیت تا رفع فیلترینگ فقط یک روز باقی‌ مانده است؟ عارف بخشنامه به‌کارگیری جوانان و زنان در سطوح مدیریتی را ابلاغ کرد ۱۰ دلیلی که هریس یا ترامپ هرکدام شانس رئیس‌جمهورشدن دارند پزشکیان به جمهوری آذربایجان سفر می‌کند (۱۴ آبان ۱۴۰۳) پوتین با وزیر خارجه کره شمالی دیدار کرد+فیلم هریس در ۴ ایالت کلیدی از ترامپ پیش افتاد اتحادیه اروپا و کره‌جنوبی مدعی ارسال تسلیحات از سوی کره‌شمالی به روسیه شدند تاکید عراقچی بر پاسخ به هرگونه تجاوز به حریم امنیتی و سرزمینی ایران تجهیز تهران با ۱۳۰۰ اتوبوس و ۳۹ کیلومتر خط مترو جدید ایران به گزارش ادعایی تلاش ترور مقامات رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد آیت‌الله علم‌الهدی: مسئله مقاومت تنها یک جریان سیاسی علیه استکبار نیست| بنیان فکری نخبگان باید مبتنی بر شناخت عمیق مسائل باشد دفتر رئیس جمهور: از اظهارات امروز پزشکیان برداشت نادقیقی شد رزمایش مرکب در دریای خزر پایان یافت گسترش روابط؛ محور گفت و گوی وزرای کشور ایران و عراق ۳۱ هزار روستای کشور خالی از سکنه شده است شهادت خلبان سانحه بالگرد در زرین‌دشت فارس (۱۴ آبان ۱۴۰۳) اژه‌ای: احکام جایگزین حبس نباید موهِن و تمسخرآمیز باشد فرمانده نیروی زمینی سپاه: اقدامات تروریستی جنوب شرق با هدایت سرویس‌های امنیتی دشمن است عراقچی در پاکستان چه خواهد کرد؟ تأکید جانشین فرمانده کل انتظامی بر دیپلماسی همراه‌سازی کشور‌های همسایه در مقابله با قاچاق موادمخدر پزشکیان: با جنگ تمام عیار اقتصادی مواجه هستیم سخنگوی وزارت خارجه: به هر چه که برای دفاع از ایران لازم باشد، مجهز خواهیم شد | سفر گروسی به ایران در دستور کار است معاون اول رئیس‌جمهور: اموال مازاد و راکد با دقت نظر و سرعت مناسب واگذار خواهد شد
سرخط خبرها

آلمان و دانمارک یک پروژه جدید مهمات‌سازی را کلید زدند

  • کد خبر: ۲۱۱۵۶۲
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۵
آلمان و دانمارک یک پروژه جدید مهمات‌سازی را کلید زدند
همچنان که متحدان غربی اوکراین به بذل و بخشش از منابع و مهماتشان برای کمک به این کشور در جنگ با روسیه ادامه می‌دهند، رهبران آلمان و دانمارک مشترکا طی یک مراسم، پروژه ساخت یک کارخانه جدید مهمات‌سازی را افتتاح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، «اولاف شولتس»، صدر اعظم آلمان به همراه «مته فردریکسن»، نخست وزیر دانمارک با هدف نشان دادن تلاش‌های اروپا برای افزایش تولید تسلیحات و مهمات برای کمک به اوکراین در جنگ با روسیه پروژه احداث یک کارخانه جدید ساخت مهمات را که قرار است توسط شرکت نظامی آلمانی «راین‌متال» در تاسیسات این شرکت در منطقه «اونترلوس» در شمال آلمان احداث شود، کلید زدند.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نوشت که قرار است این کارخانه حدود ۲۰۰۰۰۰ گلوله توپخانه در سال را به همراه بمب‌ها و مهمات دیگری همچون کلاهک‌ها تولید کند.

شرکت راینمتال متقبل هزینه ۳۰۰ میلیون یورو برای این پروژه شده است.

شرکت راینمتال اعلام کرده که مهمات تولیدی در این کارخانه در درجه اول نیاز‌های ارتش آلمان را بر طرف می‌کند.

همچنین این شرکت اظهار داشته که مساله‌ای که در این پروژه در اولویت است شروع تولید در سریع‌ترین زمان ممکن بوده و انتظار دارد که ساخت این کارخانه حداقل حدود یک سال زمان ببرد.

به گزارش آسوشیتدپرس، اولاف شولتس، صدر اعظم آلمان که به همراه وزیر دفاع دولتش و همچنین مته فردریکسن، نخست وزیر دانمارک در این مراسم حضور پیدا کرد گفت که شرکت راینمتال «در حال ایجاد بنیانی برای تامین مهمات توپخانه به شکلی مستقل و فراتر از آن به شکلی پایدار، هم برای ارتش آلمان و هم شرکای ما در اروپا است.»

همچنین به نوشته «خبرگزاری آلمان»، شولتس با توجه به تعهد آلمان و متحدان اروپایی به ادامه دادن به کمک به اوکراین در جنگ با روسیه ساخت این کارخانه «دارای اهمیت ویژه» خواند.

او در موضعی جنگ طلبانه بیان داشت: «ما تا کنون توانسته‌ایم با برداشت‌های فراوان از انبارهایمان این کار را انجام دهیم، اما این روند هر چه دشوارتر می‌شود. این مهم است که ما همه کار برای افزایش تولید در سطح جهانی انجام دهیم.»

صنایع تسلیحات سازی روسیه ظرفیتی بسیار بیشتر از اوکراین داشته و کی‌یف به سختی تلاش داشته با کمک گرفتن از متحدان غربی خود ظرفیت قدرت آتش خود را با روسیه برابر کند. اما اتحادیه اروپا با وجود آنکه مدتی پیش قول تولید یک میلیون گلوله توپ را برای اوکراین داده بود نتوانست این وعده خود را عملی کند و تنها یک سوم از این رقم را تولید کرد.

از سوی دیگر ادامه مصرف منابع و مهمات برای کمک به اوکراین باعث افزایش نگرانی‌ها در آلمان درباره تضعیف آمادگی نیرو‌های مسلح این کشور شده است.

آلمان برنامه خود را برای صرف دو درصد از تولید ناخالص داخلی خود در سال جاری میلادی برای بودجه نظامی اعلام کرده است. حدود یک دهه قبل ائتلاف ناتو اعضای خود را ملزم به تحقق هدف دو درصد تولید ناخالص داخلی برای بودجه نظامی کرده بود. آلمان در حال حاضر بعد از آمریکا دومین حامی نظامی اوکراین در جنگ با روسیه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->