فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف
سرخط خبرها

حمایت گروه ۲۰ از راهکار دو دولتی برای حل مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۱۳۳۷۲
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۸
حمایت گروه ۲۰ از راهکار دو دولتی برای حل مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی
وزیر امورخارجه برزیل در پایان نشست وزاری خارجه گروه ۲۰ اعلام کرد که اعضای این گروه از راه حل دو دولتی برای حل مسئله فلسطین حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، «مائورو ویرا» وزیر خارجه برزیل در پایان نشست دو روزه وزرای خارجه گروه ۲۰ در ریودوژانیرو گفت که اعضای این گروه به‌اتفاق، راه حل دو دولتی را تنها راه حل مناقشه اسرائیل و فلسطین می‌دانند.

ویرا پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر افزود که همه کشور‌های شرکت‌کننده در این نشست نگرانی خود را نسبت به جنگ در غزه و احتمال گسترش این مناقشه در خاورمیانه اعلام کردند.

وزیر خارجه برزیل اظهار کرد که در این نشست درخواست‌هایی برای آتش‌بس در غزه و دسترسی به کمک‌های بشردوستانه مطرح شد و بسیاری از کشور‌ها از تهاجم اسرائیل به رفح انتقاد کردند.

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز پنجشنبه گفت که تماس سخنرانان در این نشست به جنگ در غزه پرداختند و «حمایت گسترده‌ای از طرح دو دولتی» کردند.

وی افزود: تا زمانی که فلسطینی‌ها چشم‌انداز سیاسی روشنی برای ایجاد کشور خود نداشته باشند هیچ صلحی وجود نخواهد داشت و امنیت پایداری نیز برای اسرائیل نخواهد بود.

آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان نیز روز پنجشنبه طی سخنانی در نشست وزرای خارجه گروه ۲۰ در برزیل که یک نسخه آن در تارنمای دولت آلمان منتشر شد، گفت: ما عمیقا از وضعیت ویرانگر انسانی در غزه نگران هستیم.

وی بر لزوم تحقق آنچه «راه حل دو دولتی» تاکید و ادعا کرد: ما به راه حلی نیاز داریم که به فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها اجازه دهد در کنار هم در صلح و امنیت زندگی کنند.

وزارت بهداشت غزه پنجشنبه اعلام کرد شمار شهدای غزه از آغاز جنگ اسرائیل در غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر) تاکنون، به ۲۹ هزار و ۴۱۰ نفر و تعداد زخمی‌ها نیز به ۶۹ هزار ۴۶۵ نفر رسیده است.

گروه ۲۰ شامل چه کشور‌هایی است؟

گروه ۲۰ یا G ۲۰ به عنوان یک انجمن برای همکاری و تصمیم‌گیری بین‌المللی تاسیس شد. گروه ۲۰ از زمان آغاز به کار خود در سال ۱۹۹۹ توانسته است در اقتصاد جهانی تاثیرگذار باشد.

این گروه در تثبیت سیستم مالی جهانی در طول بحران مالی ۲۰۰۸، هماهنگ کردن اقدامات محرک و اقدام اصلاحی که به جلوگیری از فروپاشی کامل اقتصادی کمک کرد، نقش اساسی داشت.

این گروه متشکل از ۲۰ وزیر دارایی و روسای بانک مرکزی به طور غیررسمی فعالیت و اجازه گفت‌وگوی صریح و ایجاد اجماع بین سران را می‌دهند.

این قالب گروه ۲۰ را قادر می‌سازد تا بدون سنگینی تعهدات الزام‌آور، تأثیر قابل توجهی بر امور جهانی داشته باشد.

توانایی آن برای گرد هم آوردن سران کشور‌ها از فرهنگ‌ها و نظام‌های سیاسی مختلف، تأثیر آن را تقویت می‌کند و آن را به یک بازیگر کلیدی در برنامه‌های جهانی تبدیل می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->