ممنوعیت دریافت هدایای شخصی توسط شهرداران و دهیاران مراسم سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی با سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی آغاز شد ادامه بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات شورا‌ها در صحن علنی امروز مجلس (۱۲ دی ۱۴۰۳) جنایات نظامیان انگلیسی در افغانستان و سوریه زیر ذره بین انتخاب شهید یحیی سنوار به عنوان شخصیت برگزیده جهان عرب در سال ۲۰۲۴ حمایت مالی ۲۲ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه سازمان ملل هشدار داد: فروپاشی قریب‌الوقوع نظام بهداشتی غزه رژیم صهیونیستی ۱۰۹۱ نوزاد فلسطینی را در غزه به شهادت رساند پنجشنبه (۱۳ دی ماه ۱۴۰۳)، اول ماه رجب خواهد بود پرونده ناترازی‌های اصلی کشور روی میز نشست سران قوا بالگرد «بلاک هاوک» رژیم صهیونیستی واژگون شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) نخست‌وزیر عراق هفته آینده به ایران می‌آید (۱۱ دی ۱۴۰۳) انفجار در یکی از بازار‌های حلب سوریه (۱۱ دی ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۱ دی ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: وضع اقتصاد امروز ناشی از تصمیمات سیاسی است دادستانی تهران دستور فروش ۶ هزار تن چای دبش را صادر کرد پزشکیان: معیار انتخاب ما برای مدیران، قومیتی یا جناحی نبوده است خانواده شهید ابومهدی المهندس با رهبر انقلاب دیدار کردند رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی، فردا (۱۲ دی ۱۴۰۳) سخنرانی خواهند کرد پزشکیان: جلوی قاچاق روزانه چند میلیون لیتر سوخت را خواهیم گرفت مخالفت وزارت کشور با تمدید دوره فعلی شوراها آیت‌الله علم‌الهدی: مجلس حساس‌ترین نقطه برای فتنه‌انگیزی و نفوذ دشمن است | توهین به مقدسات دینی، علت حضور پرشور مردم در نهم دی‌ماه پیام رهبر انقلاب اسلامی به نشست افق تحول رسانه ملی سفیر صربستان در تهران با وزیر دفاع دیدار کرد بلاروس از ایران برای نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور دعوت کرد واکنش قالیباف به تذکری مبنی بر چرایی عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب قالیباف قانون «اصلاحات ضمائم معاهده بین‌المللی جلوگیری از آلودگی دریا» را ابلاغ کرد (۱۱ دی ۱۴۰۳) جهانگیر: ترانه علیدوستی ممنوع‌الپرواز نیست | بابک زنجانی آزاد نشده است و در مرخصی هم نیست | نیلوفر حامدی و الهه محمدی با قید وثیقه آزاد هستند
سرخط خبرها

تعداد شهدای غزه به ۲۹ هزار و ۸۷۸ تن رسید

  • کد خبر: ۲۱۴۱۳۶
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۷
تعداد شهدای غزه به ۲۹ هزار و ۸۷۸ تن رسید
جنگ در نوار غزه برای صد و چهل و چهارمین روز ادامه دارد و در بحبوحه بمباران شدید نوار غزه به ویژه شهر رفح در روز‌های اخیر شاهد تشدید شدید تنش بوده است. این در حالی است که اعضای کمیته وزیران مسؤول نشست مشترک عربی و اسلامی نسبت به پیامد‌های «بسیار خطرناک» حمله و هدف قرار دادن شهر رفح در نوار غزه هشدار دادند، زیرا این شهر آخرین پناهگاه هزاران غیرنظامی است.

به گزارش شهرآرانیوز، در یکصد و چهل و چهارمین روز تجاوزات اشغالگران به غزه، منابعی به الجزیره مفاد چارچوب اولیه توافقنامه‌ای را که اخیراً توسط اسرائیل در پاریس مورد تایید قرار گرفته، فاش کردند که شامل آزادی ۴۰۰ اسیر فلسطینی از جمله تعدادی از اسیران با احکام سنگین، بازگشت تدریجی آوارگان به شمال نوار غزه، به استثنای کسانی می‌شود که در سن خدمت سربازی هستند.

در حالی که پیش‌بینی‌ها درباره سرنوشت یک توافق میان حماس و اشغالگران وجود دارد، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، گفت امیدوار است تا چهارم مارس به آتش‌بس دست یابد، در حالی که گزارش‌های صهیونیست‌ها حاکی است نگرانند که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر دولت اشغالگر به دلیل افزایش تقاضاهایش، این معامله را ناکام بگذارد.

جو بایدن همچنین در مصاحبه با NBC گفت: در صورت ادامه افزایش تعداد کشته‌شدگان فلسطینی، اسرائیل در خطر از دست دادن حمایت در سراسر جهان است.

او در عین حال افزود: اسرائیل موافقت کرد که در ماه رمضان فعالیت نظامی انجام ندهد. همچنین اسرائیل متعهد شد که تعداد زیادی از ساکنان رفح را قبل از شروع عملیات علیه حماس تخلیه کند.

وزارت بهداشت غزه نیز از افزایش تعداد قربانیان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به ۲۹ هزار و ۸۷۸ شهید و ۷۰ هزار و ۲۱۵ مجروح از هفت اکتبر تا کنون خبر داد و خاطرنشان کرد: رژیم اشغالگر ۱۱ کشتار در نوار غزه انجام داده که ۹۶ شهید و ۱۷۲ مجروح در ۲۴ ساعت گذشته بر جای گذاشته‌است.

دفاع مدنی غزه نیز اعلام کرد کودکان و شهروندانی هستند که از گرسنگی در نوار غزه می‌میرند. هیچ شرایطی برای زندگی در شمال نوار غزه وجود ندارد.

دفاع مدنی غزه افزود: اشغالگران تمام چاه‌های آب در نوار غزه را ویران کردند. بیش از ۱۵۰ شهید در منطقه زیتون زیر آوار هستند که نتوانستیم آن‌ها را بیرون بیاوریم.

مهم‌ترین آمار جنگ از زمان تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری در ۲۶ ژانویه علیه رژیم صهیونیستی

دفتر رسانه‌ای دولتی در غزه به‌روزرسانی مهم‌ترین آمار جنگ اشغالگران در نوار غزه از زمان تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری در تاریخ ۲۶ ژانویه تا ۲۶ فوریه ۲۰۲۴ را منتشر کرد. این دفتر گفت: در این ۳۰ روز جنگ نسل کشی، ارتش اسرائیل ۳۷۵ کشتار انجام داد.

این دفتر افزود: از ۲۶ ژانویه تا ۲۶ فوریه، سه هزاز و ۵۲۵ فلسطینی از جمله ۱۷۲۰ کودک و ۱۱۳۰ زن شهید شده‌اند.

این نهاد همچنین از شهادت یک عضو کادر پزشکی و ۲ نیروی دفاع مدنی در این مدت خبر داد.

در مورد تعداد خبرنگاران شهید شده از ۲۶ ژانویه، دفتر دولتی در غزه اعلام کرد که ۱۲ روزنامه نگار در جنگ جاری اسرائیل در نوار غزه شهید شده‌اند.

این دفتر همچنین توضیح داد که ۱۱ هزار مجروح هنوز برای درمان نیاز به سفر دارند و ۱۰ هزار بیمار سرطانی همچنان با خطر مرگ روبرو هستند.

براساس گزارش این دفتر، ۲ میلیون آواره همچنان در نوار غزه زندگی سختی را سپری می‌کنند.

تحولات میدانی

درخصوص تحولات میدانی نیز گزارش شده درگیری‌ها بین مقاومت فلسطین و نیرو‌های اشغالگر در جنوب تل الهوا در غرب شهر غزه از سر گرفته شد.

گردان شهدای الاقصی گفت: با گلوله‌های خمپاره انبوهی از نیرو‌های اشغالگر را در شرق غزه هدف قرار دادیم.

گردان‌های مجاهد نیز گفت: یک تانک مرکاوا «۴» را با هدف قرار دادن گلوله تاندوم در محور زیتون در جنوب شهر غزه منهدم کردیم.

یک منبع مقاومت از محله زیتون به المیادین تاکید کرد که ارتش اشغالگر برای نهمین روز از پیشروی به سمت مرکز محله ناکام ماند.

این منبع تصریح کرد که رزمندگان مقاومت بیش از حد انتظار به دشمن نزدیک هستند و تحرکاتش را رصد می‌کنند و با سلاح‌های مناسب آن‌ها را هدف قرار می‌دهند.

وی افزود: اشغالگران با توجه به شکست خود در میدان، ده‌ها خانه را در جنوب زیتون و خانه‌های دیگر را در مرکز و شمال محله با هواپیما بمباران کردند.

وی اعلام کرد: مقاومت در این مدت بیش از ۲۰ خودرو را منهدم کرده، ده‌ها کمین انجام داده، مواضع تک تیراندازان را هدف قرار داد و مجموعه خودرو‌ها و مقر فرماندهی را بمباران کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطینی روز گذشته تعدادی عملیات خود را در محله زیتون واقع در جنوب شهر غزه همراه با بمباران مداوم و شدید هواپیما‌های اشغالگر و توپخانه‌ها اعلام کردند.

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که در بمباران رژیم صهیونیستی که خانه‌ای را در محله برزیل در شهر رفح در جنوب نوار غزه هدف قرار داد، یک فلسطینی شهید و تعدادی دیگر مجروح شدند.

بیمارستان العوده در غزه در معرض خطر از کار افتادن است

سرپرست بیمارستان العوده در شمال غزه گفت: بخش‌ها و خدمات بیمارستانی در معرض خطر توقف کامل و از کار افتادن هستند.

این مقام افزود: تجاوز اسرائیل به بیمارستان، بحران بهداشتی در نوار غزه را تشدید خواهد کرد. اشغالگران بیمارستان را به مدت ۱۸ روز محاصره کرده و تعدادی از کارکنان آن را کشته‌اند.

دکتر اشرف القدری، سخنگوی وزارت بهداشت در نوار غزه نیز گفت: باید بیش از ۱۲۰ بیمار از مجتمع پزشکی ناصر را برای دریافت خدمات درمانی به بیمارستان‌های دیگر منتقل کنیم. تیم‌های پزشکی قادر به ارائه خدمات درمانی به بیماران مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس نیستند.

وی تاکید کرد: ژنراتور متوقف شده، اکسیژن تمام شده، شبکه فاضلاب خراب است و انباشت زباله مانع کار در مجتمع ناصر شده‌است. مجتمع پزشکی ناصر برای ارائه خدمات بهداشتی به حدود یک میلیون و ۸۰۰ هزار شهروند نیازمند یک سری اصلاحات فوری است. ما از نهاد‌های بین‌المللی می‌خواهیم برای تامین نیاز‌های فوری مجتمع پزشکی ناصر اقدام عاجل کنند. ما از نهاد‌های بین‌المللی می‌خواهیم که به اشغالگران فشار بیاورند تا همه پرسنل بهداشتی را آزاد کنند.

خبرنگار الجزیره گزارش داد که اجساد ۹ شهید از جمله یک کودک از بامداد سه شنبه از زیر آوار مناطق مختلف شهر خان یونس در جنوب نوار غزه بیرون کشیده شده‌است.

این خبرنگار افزود: تیم‌های دفاع مدنی اجساد ۲ کودک را که عصر دیروز در منطقه الشوکا در شرق رفح در گلوله توپخانه رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده بودند، کشف کردند.

توقف ماموریت‌های هلال احمر فلسطین

جمعیت هلال احمر فلسطین به دلیل رعایت نکردن هماهنگی‌های سازمان ملل و سازمان‌های بین‌المللی و تداوم هدف‌گیری و دستگیری پرسنل پزشکی از سوی رژیم اشغالگر، تصمیم به تعلیق کلیه مراحل هماهنگی مأموریت‌های پزشکی در نوار غزه به مدت ۴۸ ساعت گرفت.

جمعیت هلال احمر فلسطین روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که به دلیل عدم تامین امنیت و جان خدمه و بیماران و مجروحانی که در بیمارستان‌ها، مراکز و آمبولانس‌های جمعیت هلال احمر حضور دارند و به دلیل عدم احترام به نیرو‌های اشغالگر به مکانیسم‌ها و رویه‌های هماهنگی با سازمان ملل متحد که در مورد آن‌ها توافق شده‌است تمامی مراحل هماهنگی مأموریت‌های پزشکی در نوار غزه را به مدت ۴۸ ساعت به حالت تعلیق درآورده‌است.

بر اساس این بیانیه، جمعیت هلال احمر ظرف ۲ روز آینده این وضعیت را ارزیابی خواهد کرد تا به نتیجه‌ای برسد که بتواند از خدمه و وسایل نقلیه خود محافظت کند و اطمینان حاصل کند که در معرض خطر مرگ یا جراحت قرار نمی‌گیرند. هلال احمر این کار را به واسطه توافق بر مداخله کشور‌های فعال در جامعه بین‌المللی برای تضمین این حمایت انجام می‌دهد.

عصر یکشنبه، هلال احمر تعدادی از بیماران را از بیمارستان «الامل» خود در خان یونس در جنوب نوار غزه تخلیه کرد و به بیمارستان‌های رفح فرستاد که نیاز فوری به رسیدگی‌های پزشکی و جراحی پیشرفته داشتند. این کار با هماهنگی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل متحد سازمان ملل متحد (OCHA) که از نیرو‌های اشغالگر برای این تخلیه مجوز گرفته‌است، انجام شد.

نیرو‌های اشغالگر اگرچه مسیر حرکت کاروان و اسامی و شماره شناسنامه کارکنان همراه بیماران را می‌دانستند، اما بیش از هفت ساعت کاروان را معطل کردند، با اعضای آن به ویژه کادر درمانی هلال احمر که همراه بیماران بودند، بدرفتاری و سه امدادگر را دستگیر کردند. پس از ساعت‌ها یکی از آن‌ها را آزاد کردند و به بازداشت دو امدادگر دیگر ادامه دادند. فعلا از سرنوشت آن‌ها اطلاعی در دست نیست.

بر اساس بیانیه جمعیت هلال احمر، این اولین حادثه‌ای نیست که در آن نیرو‌های اشغالگر به فرآیند‌های هماهنگی سازمان ملل و سازمان‌های بین‌المللی با آن‌ها احترام نمی‌گذارند، زیرا آن‌ها قبلا آمبولانس‌های هلال احمر را در مسیر خود برای تخلیه مجروحان بمباران کردند، همچنین مانع از رسیدن کاروان‌های امدادی به مناطق خاصی در نوار غزه به ویژه در غزه و شمال آن شدند و همچنان تعدادی از کادر هلال احمر را در بازداشت نگه داشته‌اند.

بر اساس بیانیه جمعیت هلال احمر، این رفتار غیرقانونی اشغالگران، به فهرست نقض فاحش قوانین بین‌المللی بشردوستانه اضافه می‌شود که علیه مأموریت‌های پزشکی، نشان حفاظت‌شده هلال احمر و بیماران و مجروحان در زمان جنگ انجام می‌دهد.

این جمعیت از نیرو‌های اشغالگر خواست تا تمامی پرسنل پزشکی را که دستگیر کرده‌اند، از جمله کادر پزشکی و اداری جمعیت هلال احمر را به منظور انجام ماموریت‌های بشردوستانه خود، احترام به نشان حفاظت شده هلال احمر مطابق با مفاد حقوق بین‌الملل، آزاد کنند. همچنین هلال احمر از اشغالگران خواست به جایگاه حقوقی هلال احمر احترام گذاشته و مأموریت بشردوستانه آن را که نیرو‌های اشغالگر آن را نادیده می‌گیرند و از بیماران و مجروحانی که به تأسیسات آن پناه برده‌اند، محافظت می‌کنند، تسهیل ببخشند.

هلال احمر فلسطین مجدداً از جامعه جهانی خواسته‌است تا نیرو‌های اشغالگر اسرائیل را ملزم به احترام و محافظت از پرسنل و تجهیزات پزشکی و ایجاد فضای امن انسانی که برای بقای مردم ضروری است، کنند.

آنروا ۳۳۲ حادثه را مستند کرده که در آن تاسیساتش توسط اشغالگران غزه بمباران شده‌است

آنروا گزارشی منتشر کرد که در آن ۳۳۲ حادثه ویدئویی مربوط به بمباران و تخریب تأسیسات خود در نوار غزه توسط نیرو‌های اشغالگر و مدارس آن که افراد آواره در آنجا پناه گرفته‌اند را مستند می‌کند که از بمباران عمدی اشغالگران در امان نمانده‌اند.

مهم‌ترین آمار جنگ غزه از زمان تصمیم دیوان لاهه/ توقف فعالیت هلال احمر به دلیل تجاوزات اشغالگران

آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، در گزارشی ویژه روز دوشنبه تعداد زیادی از حوادثی را که تأسیسات این سازمان در جریان بمباران مداوم نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی در معرض آن‌ها قرار گرفته‌است، ثبت کرد.

بر اساس آنچه در این فیلم مستند شده‌است، مدرسه‌ای در شهر غزه مستقیما مورد اصابت گلوله توپخانه و تعدادی گلوله قرار گرفته است. بر اساس این گزارش یک کانتینر داخل مدرسه‌ای در اردوگاه نصیرات در منطقه مرکزی نوار غزه مستقیما مورد اصابت قرار گرفته که منجر به شهادت یک نفر و مجروح شدن یک نفر دیگر شد.

بر اساس این گزارش، یک مرکز توزیع در رفح (جایی که سایر دفاتر آژانس نیز در آن قرار دارند) آسیب دیده‌است.

آنروا اوایل امروز اعلام کرد که ادامه درگیری‌ها به ویژه در شمال نوار غزه، دیرالبلح و خان ​​یونس، نرخ خطرناک سوء تغذیه را افزایش می‌دهد. این آژانس چند روز پیش نسبت به هرگونه عملیات نظامی یا حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه هشدار داد و تاکید کرد که «هیچ جای دیگری برای رفتن مردم وجود ندارد».

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->