اختلال در سایت‌های موبایلی در پی قطعی برق | اپراتورها توانمندی نوسازی ندارند! قطعی پیام‌رسان‌های ایتا و بله برطرف شد (۲ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های جدید از زمان عرضه عینک هوشمند اپل (۲ خرداد ۱۴۰۴) اختلال گسترده در پیام‌رسان‌های ایتا و بله (۲ خرداد ۱۴۰۴) چهار ترفند کاربردی استفاده از ChatGPT برای برنامه‌ریزی سفر‌های ماجراجویانه ناسا: طوفان‌های خورشیدی در روزهای آینده می‌توانند باعث قطعی برق شوند گوگل از حالت دسکتاپ اندروید که با کمک سامسونگ ساخته شده، رونمایی کرد ایلان ماسک معتقد است ربات انسان‌نمای اپتیموس بزرگ‌ترین محصول تاریخ است + ویدئو هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت هدیه زندگی: تاریخچه پیوند عضو در جهان + تصویر واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

سریع‌ترین ابررایانه جهان در مقابله با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۱۷۳۷
  • ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۲
سریع‌ترین ابررایانه جهان در مقابله با ویروس کرونا
دانشمندان آمریکایی برای شناسایی ترکیباتی که می‌تواند از گسترش ویروس کرونا پیشگیری کند، از سریع‌ترین ابررایانه جهان استفاده خواهند کرد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از سی‌ان‌ان، گسترش کروناویروس در جهان، چالش بی‌سابقه‌ای را برای دانشمندان پدید آورده است، اما شاید سرعت گسترش کروناویروس بتواند کیفیت پژوهش‌ها را ارتقا بدهد.

 

دانشمندان "آزمایشگاه ملی اوک ریج" (ORNL) آمریکا تصمیم گرفتند تا برای ارزیابی بهتر کروناویروس، از ابررایانه شرکت "آی‌بی‌ام" (IBM) استفاده کنند که می‌تواند برای تحلیل ترکیبات دارو و این‌که چه داروهایی می‌توانند جلوی رسیدن عفونت ویروسی به سلول‌های میزبان را بگیرند، هزاران شبیه‌سازی انجام دهد.

 

این ابررایانه موسوم به "سامیت" (Summit) که سریع‌ترین ابررایانه جهان به شمار می‌رود، می‌تواند گام موثری برای ابداع موثرترین روش درمان باشد.

 

"سامیت" در بررسی‌ها توانست به ارزیابی ترکیباتی بپردازد که قابلیت اتصال به کروناویروس را دارند و می‌توانند با این کار، از چسبیدن آن به سلول‌های سالم بدن پیشگیری کنند. نتایج ارزیابی‌ها نشان داد که ۷۷ ترکیب متفاوت می‌توانند از چسبیدن کرونا به سلول‌های بدن پیشگیری کنند.

 

داده‌های این پژوهش، مسیر را برای انجام شدن پژوهش‌های آینده روشن خواهند کرد و می‌توانند تجربیات لازم را برای تولید واکسن کروناویروس فراهم کنند.

 

"سامیت" در سال ۲۰۱۴ به سفارش "وزارت انرژی ایالات متحده آمریکا" (DOE) با هدف حل کردن مشکلات جهانی ساخته و ارائه شد.

 

این ابررایانه، یک میلیون بار قوی‌تر از سریع‌ترین لپ‌تاپ‌ها کار می‌کند؛ در نتیجه به روند پژوهش‌ها سرعت می‌دهد.

 

"جرمی اسمیت" (Jeremy Smith)، مدیر مرکز بیوفیزیک مولکولی آزمایشگاه ملی اوک ریج در بیانیه‌ای گفت: نتایج این بررسی، به معنای یافتن یک روش درمانی قطعی برای مقابله با کروناویروس نیست، اما این نتایج می‌توانند به آگاهی پژوهشگران و بررسی‌های بیشتر کمک کنند.

 

این پژوهش در مجله "ChemRxiv" به چاپ رسید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->