قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) بزرگترین کریدور تجاری کشور از خراسان رضوی می‌گذرد مدیرعامل معاینه فنی تهران حرف‌های خودش علیه ایران خودرو و سایپا را تکذیب کرد! ترانزیت، زیربنای ۱۰ درصد اقتصاد کشور پرداخت ۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی از محل مالیات بر ارزش افزوده رشد ۴۸ درصدی خانوار‌های مستأجر درگیر فقر، طی ۶ سال تک‌نرخی‌شدن ارز به‌نفع مردم، یا به ضررشان؟ رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد: قطع برق خانگی اتفاق خوبی است | بخش خصوصی حاضر به رقابت با دولت نیست کاهش نرخ دام | قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۵ دی ۱۴۰۳) چگونه دولت از گرانی ارز، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به دست آورد؟ | یک نماینده مجلس افشا کرد ارزش معاملات خرد در بورس شگفتی آفرید | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ دی ۱۴۰۳) | هایما ۲۰ میلیون تومان ارزان شد افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۵ دی ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ دی ۱۴۰۳) | خودرو سایپا یک میلیاردی شد ترانزیت، فرصتی برای رونق اقتصادی خراسان رضوی رئیس سازمان امور مالیاتی کشور: یک سوم دنیا مالیات می‌گیریم نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ دی ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد در کانال ۷۹ هزار تومان افت قیمت خودرو بار مالی ۳۰ تا ۵۰ همتی برای بیمه‌ها دارد علت ادامه رشد قیمت طلا و سکه در بازار چه بود؟ (۵ دی ۱۴۰۳) ماجرای واردات برنج بی‌کیفیت چیست؟ | مخلوط‌کردن برنج نامرغوب با محموله‌ها ۶۰ درصد خودرو‌های جدید تولید داخل در آزمون معاینه فنی مردود می‌شوند
سرخط خبرها

دلیل کاهش تقاضای پوشاک در بازار شب عید

  • کد خبر: ۲۱۷۷۶۱
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
دلیل کاهش تقاضای پوشاک در بازار شب عید
عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک گفت: تفاوت بازار امسال با سال‌های گذشته این بود که بعد از یک بازار تابستانه متوسط رو به ضعیف و یک بازار زمستانه بسیار ضعیف با بازار شب عید ضعیف‌تری مواجه شدیم

به گزارش شهرآرانیوز، مجید افتخاری با بیان اینکه برای طرح فروش اعتباری «عید تا عید» پیش از اجرا به فعالان اقتصادی فراخوان نداده بودند، گفت: بنابراین بازیگران اصلی حوزه پوشاک در این طرح حضور ندارند و محتوای سایت فروش اعتباری هم بسیار پراکنده است، اما این ظرفیت وجود داشت که طرح خیلی بهتر اجرا شود.

وی تصریح کرد: از طرف دیگر مشکل واحدهای صنفی این است که در روزهای پایانی اسفندماه بازار در اختیار دستفروشان قرار می‌گیرد این در حالی است که واحدهای صنفی یک سال مالیات و هزینه پرداخت کردند. در برخی مناطق حضور دستفروشان از حضور مردم بیشتر است. نکته دوم این است که شهرداری باید با موضوع بساط گستران برخورد و آن را ساماندهی کند. حضور گسترده دستفروشان بازار را تحت تاثیر قرار داده و در بازار اخلال ایجاد کرده است.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ادامه داد: اگر هم قرار بر ساماندهی است شهرداری باید برای دستفروشان بازارچه ایجاد کند، اما نمی‌تواند خیابان را در اختیار دستفروشان قرار دهد. با این حال با وجود فعالیت دستفروشان و همچنین عرضه کالای قاچاق در بازار، نظارت عمدتا متمرکز بر واحدهایی است که قانونی کار می‌کنند.  

دلیل کاهش تقاضای پوشاک در بازار شب عید

افتخاری با بیان اینکه به جز دو پنج‌شنبه آخر سال استقبال قابل توجهی از بازار پوشاک نشد، گفت: نبود نقدینگی در دست مردم به دلیل شرایط اقتصادی و سیاست‌های انقباضی دولت در پایان سال از جمله مهم‌ترین دلایل کمبود نقدینگی است. در اصل در دو ماه پایانی سال که اوج کار صنایعی مثل پوشاک بود، علاوه بر نوسان نرخ ارز، عرضه اوراق قرضه ۳۰ درصدی و پیش فروش خودرو بخش زیادی از نقدینگی را از طبقاتی که هنوز توان خرید پوشاک را دارند گرفت. همچنین عوامل مخل در نظام عرضه از جمله قاچاق و حضور گسترده دستفروشان از جمله عوامل مهم کاهش تقاضای واحدهای صنفی در بازار شب عید بود، اما مهم‌ترین عامل این است که پوشاک دیگر در اولویت بخشی از دهک‌های جامعه نیست و مردم منابع درآمدی خود را در بخش‌های مهم‌تری هزینه می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اگر بخش‌هایی مثل پوشاک، آجیل، خشکبار و غیره بازار شب عید مناسبی نداشته باشند کل سال دچار مشکل می‌شوند، تصریح کرد: بنابراین باید از این صنایع حمایت کرد و دلیل ندارد که در آستانه بازار شب عید با این حجم نمایشگاه بهاره برگزار شود.

عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک با بیان اینکه افت تقاضا در بازار شب عید محسوس و حتی در دوره کرونا هم بدتر بوده، اظهار کرد: تفاوت بازار امسال با سال‌های گذشته این بود که بعد از یک بازار تابستانه متوسط رو به ضعیف و یک بازار زمستانه بسیار ضعیف با بازار شب عید ضعیف‌تری مواجه شدیم که شرایط را برای ادامه فعالیت دشوار می‌کند و پیش‌بینی می‌شود بعد از عید شاهد خروج از صنعت برخی از تولید کنندگان باشیم.

وی در ادامه با اشاره به برخی مشکلاتی که سامانه مودیان برای واحدهای صنفی ایجاد می‌کند، گفت: دولت اعلام کرده از تاریخ اول دی ماه کسانی که در سال بیش از ۱۸ میلیارد تومان گردش مالی داشتند باید هر هفته خریدهای خود را در سامانه جامع مالیاتی ثبت کنند و در غیر این صورت دچار مشکل می‌شوند، اما بخش قابل توجهی از اصناف از این موضوع هیچ اطلاعی ندارند. همین موضوع اخیرا بازار طلا را دچار مشکل کرد و این تجربه نشان می‌دهد که باید پیش از اجرای طرح به ذینفعان آگاهی داده شود.

به گفته عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک بخشی از افزایش قیمت ارز و طلا به دلیل همین چالش دولت با طلافروشان بود که باعث شد که آنها بخشی از سرمایه خود را از کشور خارج کنند. در اصل بخشی از این قوانین درست هستند اما زمان مناسبی برای اجرای آنها انتخاب نشده است، بنابراین باید در این حوزه تدبیری اندیشیده شود. نکته دوم نظارت‌های اماکن در وزارت صنعت، معدن و تجارت است که برخی از آنها منجر به پلمب واحدهای صنفی می‌شود، اما در مقابل بر فعالیت کالاهای قاچاق محرز نظارت کافی صورت نمی‌گیرد. در اصل در همه طرح‌های نظارتی سازمان‌های مربوطه اول به سراغ واحدهایی می‌روند که به شکل قانونی فعالیت می‌کنند.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->