نقش روحیات زنانه در میزان گرایش به معنویت ویدئو | پیکر مادر شهید خرازی بعد از فراق چهل‌ساله، در خاک آرام گرفت پیام جمیله علم‌الهدی به همسران شهید سیدحسن نصرالله، شهید هنیه و شهید قاووق: این شما هستید که واقعیت زن بودن را به طور دقیق معنا می‌کنید داستان همیشگی خانه‌های بچه دار: «ظرف بستنی و مشق نصفه» پیام همسر شهید نبیل قاووق خطاب به ملت ایران هشدار : سن ابتلا به سرطان سینه در خراسان رضوی از میانگین کشوری و جهانی کمتر است سالاد سیب زمینی، کم هزینه و جذاب برای کودکان + دستور پخت شهادت سیدحسن نصرالله از حیات او برای رژیم صهیونیستی خطرناک‌تر خواهد بود ضد آفتاب رنگی استفاده کنیم یا بی رنگ؟ در دنیایی از سکوت چه می‌گذرد؟ | روایت قصه بانوی ناشنوا در فیلم سینمایی «بیصدا حلزون» چگوارای جهان عرب | مادران زیادی اسم پسرشان را «حسن» خواهند گذاشت روایت بدون روتوش از سبک زندگی زنان غربی | تعریف «زن موفق» در غرب هنوز مجهول است پینگ‌پنگ ایران دومین سهمیه جهانی دختران را گرفت پادکست | پرورش امید در فرط خشک‌سالی کسب اولین مدال طلای تاریخ اسکواش بانوان توسط اقتداری رئیس کمیسیون ویژه بانوان شورای شهر مشهد مقدس: از زنان جریان مقاومت می‌خواهم ایستادگی کنند ویدئو | اهتزاز پرچم مشکی بر فراز گنبد حرم حضرت معصومه (س) توزیع ۳۰ سری جهیزیه بین نوعروسان رشتخوار حزب الله مختص به یک اقلیت خاص نیست ویدئو | گریه یک زن مسیحی لبنانی بعد از شهادت سیدحسن نصرالله رژیم صهیونیستی به نابودی حتمی خود نزدیک‌تر می‌شود
سرخط خبرها
چاقی می‌تواند سلامت روان زنان را مختل کند

چاقی می‌تواند سلامت روان زنان را مختل کند

  • کد خبر: ۲۱۸۰۲۵
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
کارشناسان می‌گویند وزن بدن می‌تواند با مسائل مربوط به سلامت روان مانند افسردگی مرتبط باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان گزارش می‌دهند که افراد چاق، مستقل از عوامل سبک زندگی و بیماری، بیشتر در معرض ابتلاء به افسردگی و احساس ضعف نسبت به افراد غیرچاق هستند.

محققان اضافه کردند که ارتباط بین چاقی و افسردگی در زنان قوی‌تر از مردان است.

محققان دانشگاه کالج کورک در ایرلند در مطالعه خود، سوابق پزشکی ۱۸۲۱ مرد و زن بین ۴۶ تا ۷۳ سال را که به طور تصادفی از یک مرکز مراقبت اولیه بزرگ انتخاب شده بودند، بررسی کردند.

آنها به بررسی رابطه بین نمرات سلامت روان و چاقی با استفاده از شاخص توده بدنی (BMI) و نسبت دور کمر به قد پرداختند و در عین حال عوامل سبک زندگی و شرایط بیمار را بررسی کردند.

دانشمندان از مقیاس ۲۰ موردی مرکز مطالعات اپیدمیولوژیک افسردگی و پنج شاخص آرامش روانی سازمان جهانی بهداشت استفاده کردند.

قبل از شروع مطالعه، شرکت‌کنندگان نمونه‌های خونی برای گلوکز ناشتا و هموگلوبین گلیکوزیله ارائه کردند. محققان قد، وزن و دور کمر و همچنین محاسبه BMI را اندازه گیری کردند.

در یافته‌های خود، محققان گزارش دادند که شاخص توده بدنی و نسبت دور کمر به قد که نشانه چاقی است، با افزایش افسردگی و کاهش آرامش روانی مرتبط است.

آنها افزودند که رابطه بین چاقی و افسردگی در زنان به طور قابل توجهی بیشتر از مردان است.

آنها گفتند چاقی با عوامل اجتماعی و جسمانی نیز مرتبط است. به عنوان مثال، وزن اضافی می‌تواند باعث تعصب، تبعیض و انگ اجتماعی شود. همچنین می‌تواند منجر به علائم فیزیکی مانند درد مفاصل، کمردرد و فیبرومیالژیا شود.

کارشناسان می‌گویند این اثرات اجتماعی و فیزیکی چاقی می‌تواند منجر به علائم افسردگی شود.

محققان پیشنهاد کردند که مداخلات هدفمند برای کاهش افسردگی باید شامل مدیریت بهتر وزن در سطح جمعیت باشد.

به گفته محققان، روان درمانی مانند درمان شناختی رفتاری نشان داده است که یک رویکرد مؤثر برای افسردگی و وزن است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.