بلاتکلیفی متقاضیان خودرو‌های وارداتی| ثبت‌نام هنوز آغاز نشده است (۱۶ دی ۱۴۰۳) ۱۲۲ کیلوگرم شمش طلا در حراج امروز (۱۶ دی ۱۴۰۳) معامله شد خروج صافولای عربستان از ایران؛ مشکلی ایجاد نمی‌کند| ذخایر روغن کافی است افزایش ۸ درصدی قیمت لاستیک خودروی سواری در مشهد طرح اصلاح سیستم روشنایی معابر در کشور، از خراسان رضوی کلید خورد ویدئو | وزیر نیرو: خودمان را برای تابستان سخت آماده می‌کنیم | پیش‌بینی می‌شود ناترازی به ۲۵ هزار مگاوات برسد؛ خدا کند نرسد پژمان‌فر: اعمال مجازات در انتظار بانک‌هایی که قانون را اجرا نمی‌کنند اگر قصد خرید یا فروش خودرو دارید، این هشدار را جدی بگیرید موبایل‌های آیفون چند؟ (۱۶ دی ۱۴۰۳) واگذاری مشروط زمین‌های ۹۹ساله به کارگران افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت لوازم خانگی تا دوسه ماه آینده مرغ در مشهد ارزان شد | رشد ۱۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در استان + جزئیات قیمت (۱۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۱۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت تیگو ۷ پرومکس ۹۰ میلیون تومان ریزش کرد به‌روزترین لیست شرکت‌های پرداخت یار پای عرضه‌کنندگان به بورس باز شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ دی ۱۴۰۳) ۱۶ هزار و ۵۰۲ تن کالای اساسی در خراسان رضوی تأمین و توزیع شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی کاهشی شد (۱۶ دی ۱۴۰۳) | افت ۸ میلیونی تارا گلایه‌های مردم از نبود نرخ‌نامه در تعمیرگاه‌های خودرو | وقتی هزینه تعمیرات سر به فلک می‌کشد رشد قیمت طلا در مشهد (۱۶ دی ۱۴۰۳) فرود اضطراری پرواز جده به تهران هواپیمایی هما به علت نقص فنی (۱۵ دی ۱۴۰۳) زمان شرکت در عرضه اولیه «نبابک» مشخص شد معدوم‌سازی ۳۹۶ لیتر رنگ زعفران تقلبی در مشهد (۱۶ دی ۱۴۰۳) آخر هفته، عرضه اولیه داریم (۱۹ دی ۱۴۰۳) | میزان نقدینگی عرضه اولیه «ومپنا» چقدر است؟ بلبشو قیمت‌ها، قوز بالاقوز گرانی! نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ دی ۱۴۰۳) | دلار به نیمه کانال ۸۰ هزار تومان رسید کدام جایگاه‌های سوخت تهران امروز بنزین سوپر توزیع می‌کنند؟ (۱۶ دی ۱۴۰۳) + آدرس نمایندگان مجلس با حذف آیین‌نامه پوشش نوسانات نرخ ارز موافقت نکردند بدهی ۱۶ میلیارد دلاری بخش خصوصی به صندوق توسعه ملی تردد ناوگان تجاری از مرز‌های خراسان رضوی با افغانستان و ترکمنستان افزایش یافت
سرخط خبرها
صندوق بین‌المللی پول:

همه‌گیری ویروس کرونا باعث رکود جهانی در سال ۲۰۲۰ می‌شود

  • کد خبر: ۲۱۸۹۵
  • ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۰
همه‌گیری ویروس کرونا باعث رکود جهانی در سال ۲۰۲۰ می‌شود
صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد همه‌گیری ویروس کرونا باعث رکود جهانی در سال ۲۰۲۰ می‌شود که بدتر از رکود اقتصادی بحران سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ است، ولی تولید اقتصادی جهان در ۲۰۲۱ بهبود می‌یابد.
 به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از رویترز، کریستالینا جرجیواوا، رئیس صندوق بین‌المللی پول از اقدامات مالی فوق‌العاده‌ای که بسیاری کشور‌ها برای تقویت سیستم‌های بهداشتی و حمایت از شرکت‌ها و کارگران آسیب دیده خود به کار گرفته‌اند و همچنین از اقدامات بانک‌های مرکزی برای تسهیل سیاست‌های مالی استقبال کرد.


 وی گفت: «اقدامات بیشتری لازم است، مخصوصاً در بخش مالی».


 جورجیوا این اظهارات را پس از یک کنفرانس بین وزرای دارایی و روسای بانک مرکزی کشور‌های گروه ۲۰ که از بزرگترین اقتصاد‌های جهان تشکیل می‌شود، بیان داشت و گفت همگی موافق لزوم اتحاد و همبستگی در کل دنیا هستند.


«هزینه‌های انسانی همه گیری ویروس کرونا تا الان هم بسیار بالا بوده و لازم است تمام کشور‌ها با هم برای حفاظت از مردم و محدود کردن آسیب‌های اقتصادی آن همکاری کنند».


 بیشتر کشور‌ها برای مهار گسترش سریع ویروس کرونا قرنطینه اعلام کرده اند. این ویروس تا‌حالا ۳۳۷۵۰۰ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و جان بیش از ۱۴۶۰۰ نفر را گرفته است.


جورجیوا گفت دورنمای رشد اقتصاد جهان منفی است و صندوق بین‌المللی پول انتظار یک رکود را حداقل به وخامت بحران مالی جهانی در ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ و حتی بدتر از آن دارد.


جورجیوا در اوایل همین ماه هشدار داده بود رشد اقتصاد جهان در ۲۰۲۰ کمتر از ۲.۹ درصدی است که در ۲۰۱۹ داشتیم، ولی رکود را پیش بینی نکرده بود. جنگ‌های تجاری رشد اقتصاد جهان را در سال گذشته به پایین‌ترین حد از سال ۲۰۰۹ رساند. رشد اقتصادی در آن سال ۰.۷ درصد بود.


جورجیوا گفت انتظار می‌رود اقتصاد در ۲۰۲۱ بهبود یابد، ولی برای رسیدن به این هدف کشور‌ها باید مهار ویروس کرونا را در اولویت خود قرار دهند و سیستم‌های بهداشتی خود را تقویت کنند.


 وی اظهار داشت ۸۰ کشور تا حالا از صندوق بین‌المللی پول درخواست کمک کرده اند و این صندوق برای به کارگیری تمام یک تریلیون دلار ظرفیت وام‌دهی خود آماده است.
 
 
منبع: تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->