۱۱۱ نفر از حجاج به دلیل وخامت شرایط جسمی‌ به کشور بازگشتند مقطع کاردانی رشته «فوریت‌های پزشکی» حذف خواهد شد ارتباط گردشگری ایران با مالزی افزایش می‌یابد هشداری برای زمین؛ ۲۳ درصد از مساحت زمین دیگر قابل بهره برداری نیست دستگیری عامل قتل پاکبان مشهدی + عکس خمیردندان‌های غیرمجاز از سوی وزارت بهداشت معرفی شدند (۱۴ تیر ۱۴۰۳) دستگیری سارقان سفری در مشهد نیمی از فوتی‌ها در تصادفات مشهد، عابران پیاده هستند واریز ۳ میلیون تومان به حساب بازنشستگان | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به چه معناست؟ (۱۴ تیر ۱۴۰۳) کشف انبار داروهای غیرمجاز توسط پلیس مشهد پشه آئدس به رنگ و بوی تایر بسیار علاقه‌مند است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (پنجشنبه، ۱۴ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان سالاد سزار ۱۰۰ ساله شد | همه چیز در مورد یک سالاد پرطرفدار اهدای اعضای کودک مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش زندگی سه بیمار نیازمند‌به‌عضو شد (۱۴ تیر ۱۴۰۳) گردشگری ایران از دریچه سیاستگذاری دولت چهاردهم؛ باید و نبایدها انفجار شدید در کارخانه تولید جنگ‌افزار آمریکا + فیلم معلمان مدارس غیردولتی تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان قرار می‌گیرند مقدمه و بستر توانمندسازی کودکان کار باید فراهم شود | آمار و ارقام دقیقی از کودکان کار در ایران نداریم افزایش نسبی دما طی امروز و فردا در بیشتر نقاط کشور (۱۴ تیر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان

  • کد خبر: ۲۲۴۷۳۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵
۸ گام کلیدی اقتصادی در شروع زندگی زوج‌های جوان
رفاه زندگی در پیری منوط به برنامه ریزی اقتصادی در دوران شروع زندگی و جوانی است. برای این کار باید چند اصل را رعایت کنید تا برنامه ریزی مالی بهتری داشته باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، رفاه زندگی در پیری منوط به برنامه ریزی اقتصادی در دوران شروع زندگی و جوانی است؛ کارشناسان معتقدند علت اصلی ایجاد این مشکلات تدبیر نکردن درست اقتصاد خانواده است اما به راستی چه گام هایی برای شروع یک زندگی لازم است.

تصمیم‌گیری مالی در سال‌های اول ازدواج نقش مهمی در رفاه سال‌های آتی دارد. زوج‌های جوان این فرصت را دارند با تصمیمی که در مورد مسایل مالی در سال‌های اول ازدواج می‌گیرند، سالیان سال از رفاه مالی بهره‌مند شوند.

مسایل مالی، وجه مشترک زوج‌ها در تمام سال‌ها خواهد بود بنابراین لازم است هریک از طرفین از همان ابتدا با یکدیگر صادق بوده، در مورد مسائل مالی همفکری نموده و متحد عمل کنند. برای رسیدن به هدفی مشترک، آینده‌ای روشن و پرهیز از جر و بحث‌های مالی که در بعضی خانواده‌ها دیده می‌شود، موارد زیر را رعایت کنید.

۱ - برای زندگی مشترک خود هدف گذاری کنید

اصولا هزینه‌کرد منابع مالی بدون داشتن برنامه و به تبع آن استراتژی، روز به روز دستیابی شما به یک زندگی آرام در حوزه اقتصاد را به تعویق می اندازد. 

گام اول رسیدن به یک آینده روشن مالی، ترسیم آن و نوشتن اهداف اقتصادی است. هدف گذاری اقتصادی به معنای نوشتن رویاهای اقتصادی نیست بلکه تعیین گام های مختلف برای رسیدن به اهداف متناسب با امکانات موجود و در دسترس است.  

۲- استراتژی رسیدن به اهداف خود را تعیین کنید

شاید گام اول در این حوزه علاوه بر شناخت دقیق فرصت ها و محیط اطراف، مشورت با افراد موفق و متخصصین این حوزه است.

در بسیاری از مواقع علت ناکامی ما در اهداف اقتصادی آشنا نبودن ما با مسیری است که باید برای رسیدن به مقصد طی کنیم. مشاوران نقش مهمی در ترسیم این مسیر می توانند ایفا کنند.

۳- بین نیازهای ضروری و غیر ضروری خانواده خود تفکیک کنید

متناسب با جوانی و روحیه نشاط و تفریح ممکن است زوج های جوان در برنامه زندگی خود تفکیکی بین مخارج ضروری و غیر ضروری نداشته باشند.

بی توجهی به این موضوع رفته رفته مخارج ضروری و غیر ضروری شما را ادغام می کند و سبد پس انداز و سرمایه گذاری شما را کوچک می کند.

البته تفکیک آنها الزاما به معنای عدم استفاده کالاهای غیرضرور نیست بلکه هدف اصلی از این اقدام، تنظیم مصرف کالاها متناسب با هدف گذاری اقتصادی - مالی زندگی است.

۴- در مسائل مالی شفاف باشید

خیلی از زوج‌های جوان به دلیل صادق نبودن طرف مقابل، در مورد مسایل مالی دچار مشکل می‌شوند. بعضی وقت‌ها یکی از طرفین بدهی‌ها یا مخارج خود را از دیگری پنهان می‌کند. 

خرج کردن پا به پای دیگران، اکثرا منجر به بدهی شده یا حداقل آن است که زوجین نمی‌توانند پس‌انداز کنند. درآمد و هزینه باید بر اساس نیاز زوج‌ها باشد نه بر حسب عادات دیگران.

این پنهان‌کاری، زمینه‌ساز مشکلات برای طرف مقابل بوده، او نمی‌تواند مخارج یا میزان سرمایه را به طور صحیح برآورد و از نظر مالی برنامه‌ریزی کند.

۵- حساب درآمد و مخارج را به صورت مکتوب داشته باشید 

زوج‌های جوان باید حساب درآمد خود را داشته باشند و با برنامه‌ریزی، بیش از آن خرج نکنند. برنامه‌ریزی شامل پس‌انداز مقداری از پول و سرمایه‌گذاری برای دوران بازنشستگی است.

حساب و کتاب به هر کدام از آن‌ها اطمینان می‌دهد که با توجه به میزان درآمد، مخارج و روش زندگی و با توجه به موقعیت مالی فعلی در سطح یکسانی هستند.

این باعث می‌شود هر طرف مشکلات مالی دیگری را پذیرفته و در مورد درآمد و مخارج به توافق برسند.

نوشتن در کاغذ یا استفاده از نرم افزارهای حسابدار شخصی یکی از متداول ترین راه هایی است که امروزه طرفداران زیادی دارد و دورنمای خوبی از هزینه های احتمالی شما در آینده به شما می دهد.

۶- سعی کنید خود را با دیگران مقایسه نکنید

بسیاری از زوج‌های جوان نمی‌توانند پس‌انداز کنند و بیش از حد هزینه می‌کنند. خرج کردن پا به پای دیگران، اکثرا منجر به بدهی شده یا حداقل آن است که زوجین نمی‌توانند پس‌انداز کنند. درآمد و هزینه باید بر اساس نیاز زوج‌ها باشد نه بر حسب عادات دیگران.

۷- با دید بلندمدت سرمایه‌گذاری کنید 

صرف پس انداز و نگهداری پول در شرایط فعلی اقتصادی -که تورم ارزش پول را کاهش می دهد -  کمترین کار سرمایه گذاری آن جهت حفظ ارزش پول است.

سرمایه گذاری در بورس، شروع یک کسب وکار خانگی، قراردادن پول در صندوق های سرمایه‌گذاری، عضویت در تعاونی و ... کمترین کارهایی است که می تواند جلوی کاهش  ارزش سرمایه شما را بگیرد.

۸- برای بالا بردن سواد مالی خانواده خود برنامه داشته باشید

به گزارش تبیان، عمده مشکل فعلی اقتصادی مردم، کم بودن سواد اقتصادی آنهاست. برای این که بتوانید هوشمندانه اقتصاد خانواده خود را جلو ببرید حتما برای آموزش سواد اقتصادی خود برنامه داشته باشید.

 


 منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->