برخی کارخانجات با ۵۰ درصد ظرفیت کار می‌کنند | تأسیس ۲۰ بانک خصوصی طی دو دهه اخیر خلع سلاح وام در بازار مسکن زمان دقیق خرید با کالابرگ الکترونیکی اعلام شد قیمت طلا، سکه و ارز (۱۵ فروردین ۱۴۰۳) | بازار طلا تکان خورد افزایش ۳۵ درصدی صادرات محصولات کشاورزی ایران قطعی آب شرب یزد برطرف شد | تعرض به خط لوله انتقال آب در مجلس بررسی می‌شود گام‌های وزارت نیرو برای مهار مصرف برق در سال جدید ساعت کاری بانک‌ها در سال ۱۴۰۴ اعلام شد افزایش پلکانی تعرفه برق در سال ۱۴۰۴ زمان ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات قیمت امروز طلا در مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) مصرف بیش از ۱۵۰ میلیون لیتر بنزین در روز ۱۲ فروردین ۱۴۰۴ وضعیت آب در مشهد، بحرانی‌تر از همیشه | جیره‌بندی آب در شهر، غیرقابل پیش‌بینی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۳ هزار تومان منع قانونی برای افزایش ۲ بار در سال حقوق‌ها برای کارگران وجود ندارد پس لرزه‌های وضع تعرفه‌های جدید آمریکا علیه کشورهای جهان | ریزش ارزش دارایی‌های بزرگ قیمت امروز میوه در مشهد چقدر است؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ساعت کاری واحد‌های صنفی طلافروشی در مشهد تغییر کرد سقوط ۱۱۶ میلیارد دلاری ثروت ایلان ماسک + علت سقوط بازار سهام آمریکا در آستانه آغاز جنگ تعرفه‌ای ترامپ سازمان هواپیمایی مجوز شرکت مسافرتی گران‌فروش را تعلیق کرد عضو هیئت‌رئیسه مجلس: ۴۰ درصد افزایش مصرف سوخت ناشی از فرسودگی خودرو‌های داخلی است بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش ۳۵ درصدی صادرات محصولات کشاورزی ایران

  • کد خبر: ۳۲۴۶۵۶
  • ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴
افزایش ۳۵ درصدی صادرات محصولات کشاورزی ایران
بر اساس آمار موجود، صادرات محصولات کشاورزی ایران از فروردین تا پایان بهمن ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که با وجود کیفیت بالای محصولات و مشتریان خارجی، صادرات همچنان با موانعی روبه‌رو است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، صادرات محصولات کشاورزی ایران از فروردین تا پایان بهمن ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش یافته است. روح‌الله لطیفی - سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بر اساس آمار منتشر شده، در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۳، ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار تن محصولات دامی، کشاورزی، زراعی و غذایی به ارزش ۷ میلیارد و ۵۶۶ میلیون دلار از ایران به کشور‌های مختلف صادر شده است.

وی افزود: از ابتدای فروردین تا پایان بهمن سال گذشته، ۹۰ درصد از وزن و ۷۷ درصد از ارزش صادرات محصولات کشاورزی و غذایی ایران به ۱۵ کشور همسایه اختصاص یافته است.

موانع صادرات و چالش‌های پیش رو

هادی کریمی، عضو اتاق بازرگانی ایران و قزاقستان، در این باره اظهار کرد: محصولی که از یک مزرعه برداشت می‌شود، باید مشخص باشد در کدام مزرعه تولید شده، چه زمانی برداشت شده و چه نوع کود‌هایی به آن داده شده است. این اطلاعات باید به‌صورت دقیق ثبت شود تا روند ورود کالا به کشور‌های مقصد تسریع شود.

محمدعلی رضایی، رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، نیز تصریح کرد: صادرکننده‌ای که برای بازار‌های صادراتی خود مشتری جذب کرده و تعهد داده است، باید بتواند نیاز مشتری را تأمین و از او پشتیبانی کند. متأسفانه در شرایط کنونی برخی قوانین خلق‌الساعه باعث شده است که مشتریان اعتماد خود را نسبت به بازار‌های ایران از دست بدهند.

برنامه‌های دولت برای تسهیل صادرات است و در این راستا، وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ای را برای تسهیل صادرات و کاهش مقررات و بخشنامه‌های محدودکننده تدوین کرده است. غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در این باره گفت: برخی از کالا‌هایی که جزو کالا‌های ضروری و حساس در داخل کشور هستند، دارای محدودیت‌هایی هستند که این موارد در موعد مقرر اعلام شده است.

در حالی که شناسنامه‌دار کردن باغات کشور به عنوان یکی از برنامه‌های کلیدی اجرایی خواهد شد، اکبر فتحی، معاون امور اقتصادی و برنامه‌ریزی وزارت جهاد کشاورزی، نیز از اجرای طرحی جدید خبر داد و گفت: ما در حال اجرای طرحی هستیم که بر اساس آن، تجار با کشاورزان قرارداد امضا کنند و دقیقاً استاندارد‌های مورد نظر خود را مشخص کنند تا محصولات مطابق با همان استاندارد‌ها تولید شوند.

چشم‌انداز آینده صادرات کشاورزی بر اساس اهداف برنامه هفتم توسعه، صادرات محصولات کشاورزی ایران تا پایان این برنامه، ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->