پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش ادامه دارد؟ پیش‌بینی قیمت دلار، فردا (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) برنامه ریزی دولت برای خرید ۲۱۰ هزار تن دانه روغنی از کشاورزان داخلی ویدئو| توضیحات رئیس بانک مرکزی درباره نحوه تسویه حساب با بابک زنجانی قطع برق ۱۵ روزه صنایع منتفی شد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کارشناس اقتصادی مطرح کرد: حذف صفر هیچ تأثیری بر فرایند‌های واقعی اقتصاد ندارد | بی‌اثر در حفظ ارزش پول ملی مصرف بیش از ۶۳ هزار مگاوات برق در روز ۲۹ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ قیمت امروز طلا، سکه و ارز (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افت شاخص بورس در معاملات امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴) اعلام ۱۰ عامل رسوب کالا توسط گمرک جزئیات نحوه محاسبه پلکانی قبض برق گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎﯼ ایران و ترکمنستان در زمینه نفت و گاز شرایط دریافت وام ۴ میلیارد تومانی مشاغل خانگی چیست؟ تأکید بر ضرورت تسریع در تکمیل خط سوم انتقال برق مشهد - ماری دستور سرپرست وزارت اقتصاد برای پرداخت یکپارچه حقوق کارمندان تا یکم هر ماه هدف‌گذاری برای جذب ۱۰ همت سرمایه‌گذاری در شهرداری‌های خراسان رضوی | عرضه بسته‌های ویژه جذب سرمایه در نمایشگاه مشهدفاینکس خراسان رضوی، در نبرد با آفت سن گندم | بیش از ۱۵۳ هزار هکتار از مزارع غلات استان، سم‌پاشی شد دلایل کمبود برنج خارجی در بازار مشهد | برنج پاکستانی کمیاب شد راه دشوار خانه دارشدن پیش‌بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش نرخ ارز چه تأثیری بر قیمت لاستیک خودرو داشت؟ | واردات بی‌رویه تایر‌های چینی، مانع بزرگ حمایت از تولید داخل پیش بینی بورس (سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بازار قرمز می‌ماند؟ پیش‌بینی قیمت دلار (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ ارز کالاهای اساسی رسماً به ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان برگشت خشکسالی، تولید گیاهان دارویی خراسان رضوی را تهدید می‌کند قطعی منظم برق شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی سرخس: سرمایه‌گذار اماراتی به تعهد خود عمل کند مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: پیگیر مطالبات به‌حق نانوایان هستیم
سرخط خبرها

ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد

  • کد خبر: ۲۲۴۸۳۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۱
ایران خودرو با سمند هم خداحافظی کرد
صورت‌های مالی ایران خودرو از حذف گروه سمند و جایگزینی آن با گروه سورن حکایت دارد؛ بنابراین دیگر این خودرو تولید نمی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تولید گروه سمند بدون اعلام قبلی از سبد محصولاتی ایران خودرو حذف شدند و گروه سورن از فروردین ۱۴۰۲ جای آن را در صورت‌های مالی این خودروساز گرفت.

اما این گروه جدید خودرویی به همین جا ختم نمی‌شود و شاهد هستیم که گروه سورن در اولین ماه حضور در صورت‌های مالی ایران خودرو تبدیل به نورچشمی این خودروساز نیز شد. تولید این گروه خودرویی در قیاس با گروه سمند رشد قابل توجهی را تجربه کرده است.

براساس اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس ایران خودرویی ها، ایران خودرو طی یک ماهه فروردین ۱۴۰۳ در مجموع حدود سه هزار و ۲۵۰ دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید خود تکمیل کرد, این در حالیست که در مدت مشابه در سال گذشته تولید حول و حوش هزار و ۵۰۰ دستگاه سمند در کارنامه این خودروساز ثبت شده بود؛ بنابراین شاهد هستیم ایران خودرو رشدی نزدیک به ۱۱۹ درصدی را در تولید سورن به نسبت تولید سمند در بازه زمانی یاد شده ثبت کرده است.

همین اتفاق را در فروش گروه سورن به نسبت گروه سمند در اولین ماه از سال ۱۴۰۳ مشاهده می‌کنیم. گروه سورن توانسته در جاده فروش از گروه سمند سبقت بگیرد.

اطلاعات ایران خودرو نشان می‌دهد بخش فروش این خودروساز در فروردین ۱۴۰۳ بیش از سه هزار و ۷۰۰ دستگاه از محصولات گروه سورن را برای متقاضیان فاکتور کرد. این در حالیست که ایران خودرویی‌ها در فروردین ۱۴۰۲ تنها کمی بیش از ۸۵۰ دستگاه انواع سمند را به متقاضیان فروختند؛ بنابراین شاهد هستیم که فروش سورن در ۱۴۰۳ در قیاس با فروش سمند در سال گذشته رشدی حول و حوش ۳۳۰ درصدی را به خود دیده است.

با توجه به وضعیت تولید و فروش گروه سورن در قیاس با گروه سمند می‌توان گفت مدیران ایران خودرو تمرکز خود را در فروردین امسال روی این گروه خودرویی قرار دادند.

البته بخشی از این رشد تولید و فروش را باید در برنامه ریزی ایران خودرو برای جایگزینی سورن پلاس با موتور XU۷P به جای پژو پارس جست و جو کرد.

ایران خودرویی‌ها قصد داشتند تا پایان سال گذشته با پژو پارس خداحافظی کنند. اما این اتفاق، با توجه به فشار متقاضیان پژو پارس و همچنین دستور سیاست گذار بی نتیجه ماند.

مدیران ایران خودرو اواخر سال گذشته از سفارش گذاری برای قطعات این محصولت پُر طرفدار خود برای بهار ۱۴۰۳ خبر دادند. مشخص نیست با توجه به مجوز افزایش قیمت خانواده پژو پارس ایران خودرویی‌ها قصد دارند تا این خانواده خودرویی را در سبد محصولاتی خود نگه دارند یا در تابستان امسال با آن خداحافظی می‌کنند.

بی خبری از وضعیت پژو پارس روی برنامه ریزی ایران خودرویی‌ها برای تولید و فروش گروه سورن نیز اثرگذار است.

اما همان طور که اشاره شد گروه سورن در فروردین ۱۴۰۳ به نوعی در کانون توجه مدیران ایران خودرو قرار داشته است باید دید این توجه با روند تبدیل تواهد شد یا اتفاقی بوده است.

منبع:اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->