پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

آغاز به کار بزرگ‌ترین شبکه آزمایشگاهی کشور در مشهد

  • کد خبر: ۲۲۴۹۹۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
آغاز به کار بزرگ‌ترین شبکه آزمایشگاهی کشور در مشهد
رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های مرکز بهداشت استان خراسان‌رضوی از آغاز به‌ کار بزرگ‌ترین شبکه آزمایشگاهی کشور در حوزه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فضل‌الدین فهیمی‌مقدم اظهار کرد: هسته این شبکه، آزمایشگاه مرکزی معاونت بهداشت دانشگاه است که هم‌اکنون نمونه‌های ۷ مرکز میانی و بیش از ۷۰ مرکز نمونه‌گیری در سطح شهر مشهد و شهرستان طرقبه‌شاندیز با جمعیت تحت پوشش بالغ بر ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر را پذیرش می‌کند و به انجام می‌رساند.

وی با بیان اینکه شهرستان‌های فریمان، سرخس و کلات طی هفته‌های آینده به این شبکه خواهند پیوست، خاطرنشان کرد: برای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ۴ آزمایشگاه مرکزی (مشهد با ۱۱ آزمایشگاه میانی تحت پوشش، کاشمر، قوچان و خواف هرکدام با ۴ آزمایشگاه میانی تحت پوشش) تعریف شده است که نمونه‌های ارسالی از بیش از ۱۸۷ آزمایشگاه و مراکز نمونه‌گیری را در بخش‌های هورمون‌شناسی، بیوشیمی، ایمونولوژی، سرولوژی، تأیید نهایی موادمخدر و... به‌صورت متمرکز و با بهترین و به‌روزترین تجهیزات و مواد مصرفی به انجام خواهند رساند.

فهیمی‌مقدم گفت: یکی از وظایف مهم نظام آزمایشگاهی برای ایفای نقش در نظام سلامت، اتخاذ رویکرد‌های نوین مدیریت به منظور ایجاد تشکیلات، سازماندهی و چیدمان مناسب مراکز آزمایشگاهی و برقراری فرایند ارتباطی کارآمد بین آن‌هاست تا بتواند بین کیفیت خدمات و هزینه ارائه خدمات تناسب برقرار کند. این چیدمان بهره‌ور، همان «شبکه آزمایشگاهی» است و بی‌تردید تجمیع منابع و ایجاد شبکه‌های آزمایشگاهی، بیش از اینکه یک روش کارآمد برای ایجاد دسترسی به خدمات آزمایشگاهی باکیفیت و بهنگام باشد، یک «تمهید اقتصادی» است. رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های مرکز بهداشت استان خراسان‌رضوی در خصوص مهم‌ترین دلایل توجیهی برای استقرار شبکه آزمایشگاهی خاطرنشان کرد: انباشت بی‌مورد منابع آزمایشگاهی نظیر تجهیزات، منابع انسانی، فضا و تأسیسات، عدم دسترسی و استمرار و پیوستگی ارائه خدمات، تولید داده‌ها و اطلاعات نامتجانس و غیرقابل‌مقایسه، پرهزینه‌بودن رعایت الزامات استاندارد در آزمایشگاه‌های خرد و متعدد، عدم بهره‌مندی مناسب و عادلانه از خدمات ضروری آزمایشگاه به‌خصوص در مناطق کم‌برخوردار، ضعف اعتماد پزشک و بیمار به نتایج آزمایشگاه‌های مراکز بهداشتی، پایین‌بودن بهره‌وری خدمات آزمایشگاهی و همچنین عدم قدرت چانه‌زنی و تاب‌آوری درمقابل برخی شرکت‌های تأمین‌کننده تجهیزات و ملزومات آزمایشگاهی و شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات پس‌ازفروش از مهم‌ترین دلایل توجیهی برای استقرار شبکه آزمایشگاهی است.

فهیمی‌مقدم ادامه داد: خرید متمرکز و تجمیعی اقلام مصرفی آزمایشگاهی مورد نیاز کل حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد تومان توسط اداره آزمایشگاه‌های معاونت بهداشتی برای مصرف لااقل شش‌ماهه انجام شده است که لااقل ۴۰ درصد کاهش هزینه فقط در همین موضوع داشته‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->