حال و هوای ۵۰ زوج بوشهری که ماهشان را در حرم امام رضا (ع) عسل کردند علامه‌ها عاشق‌ترند حقیقت فراموش‌شده‌ای به نام «زنان پشتیبان در جنگ» دو چالش مهم دختران مجرد دهه‌های ۵۰ و ۶۰ چیست؟ نظرات چند بانوی نویسنده درباره رمان دینی «اردو در قبرستان ژغاره» | ژانر وحشت و معمایی این کتاب باعث جذب مخاطب شده است گام دوم رویداد «ایراندخت» حمایت از بانوان کارآفرین است لزوم ارتقای فرهنگ اصیل ایرانی‌اسلامی علل شایع خونریزی در سه‌ماهه اول بارداری چیست؟ چهار قاتل خاموش روابط در زندگی مشترک را بشناسید پرداخت ۱۱۵ همت تسهیلات به مشاغل خانگی طی ۳ سال گذشته دیدگاه نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در رابطه با حجاب و طرح «نور» چیست؟ دولت سیزدهم و شهید آیت‌الله رئیسی به حوزه بانوان نگاه ویژه‌ای داشتند برپایی کارگاه‌های آموزشی غدیرشناسی برای بانوان زائر در حرم مطهر ریزش مو چه زمانی غیرطبیعی است؟ مادران نوزادان کم وزن بیشتر در معرض خطر زوال عقل هستند فرهنگ تمدنی ایران اسلامی باید الگوی جهانی شود اظهارات نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری در حوزه زنان و خانواده (بخش پنجم) خزعلی: نگاه تشریفاتی و ویترینی به زنها باید برداشته شود نخستین مجموعه «گیم‌نت» بانوان در مشهد راه‌اندازی شد دعوت بانوان نخبه کشور از مردم برای مشارکت در انتخابات اظهارات نامزد‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ در حوزه زنان و خانواده (بخش چهارم)
سرخط خبرها
۷۰ درصد بافندگان فرش دستباف بانوان هستند

۷۰ درصد بافندگان فرش دستباف بانوان هستند

  • کد خبر: ۲۲۵۰۳۴
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱
رئیس اداره فرش دستباف سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه‌شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است.

شادی قاسمی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز با بیاین اینکه ۷۰  درصد بافندگان فرش دستباف بانوان ما در استان هستند تصریح کرد: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره‌مندی از بیمه تامین اجتماعی است. تعداد بافندگان دارای کارت شناسایی تحت پوشش اتحادیه صنفی استان حدود ۴۶ هزار نفر است که ۲۱ هزار و ۶۰۰ نفر تحت پوشش تعاونی‌های تولید تحت پوشش می‌باشد. متاسفانه تعداد بافنده‌های بیمه شده ۱۱ هزار و ۴۷۳ نفر می‌باشد که برای استانی به این پهناوری بسیارعدد ناچیزی است.

وی افزود: برای بانوان فعال دراین حوزه تحت عنوان مشاغل خانگی، اداره کار و تامین اجتماعی تسهیلاتی را ارائه می‌دهد که کمک موثری در کارافرینی و اشتغال بانوان دارد. با توجه به حجم زیاد بانوان بافنده در مشاغل خانگی درخواست کردیم میزان تخصیص تسهیلات به بافنده‌ها را بیشتر کنند.

رئیس اداره فرش تاکید کرد: باید ارتباط بین تولید و بافنده و دنیای بیرون اتفاق بیافتد تا بافنده با نیاز روز آشنا شود. فرش دستباف از لحاظ بازاریابی نیاز به کار بیشتری دارد به طوری حلقه مفقوده این حوزه همین بحث بازاریابی و پیدا کردن بازار است اگر مشکلات این حوزه حل شود قطعا می‌توان گفت ما در حوزه فرش دستباف در دنیا حرف برای گفتن داریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.