ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت تأمین اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان در دو مرحله واریز می‌شود، بازنشستگان صبوری کنند چرمشهر بزرگ ترین تهدید برای سلامت کشف رود | تشدید آلایندگی از  گذر دباغ خانه پارک موزه علوم زمین مشهد موزه برتر کشوری شد چرا حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بدون افزایش واریز شد؟ + اطلاعیه کانون عالی کارگران بازنشسته تأمین‌اجتماعی درباره نحوه پرداخت حقوق اردیبهشت ۱۴۰۴ تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهداکننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از ۷ هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح
سرخط خبرها

عوارض پنهان پرخوری قبل از خواب که شما را بیمار می‌کند

  • کد خبر: ۲۲۵۱۵۲
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰
عوارض پنهان پرخوری قبل از خواب که شما را بیمار می‌کند
در حالی پرخوری قبل خواب برای برخی افراد تبدیل به عادت شده است که عوارض جدی را به همراه دارد، به طوری که بیماری قلبی و سکته مغزی تنها دو نمونه از این عوارض است.

به گزارش شهرآرانیوز، خواه آخرین وعده غذایی خود را آخر شب بخورید و یا تا لحظه خواب در حال رفت و آمد به سمت یخچال باشید، این پرخوری‌های آخر شب ممکن است به چیزی بیش از سنگینی معده در طول زمان منجر شود. تحقیقات نشان می‌دهد که غذاخوردن قبل از خواب می‌تواند عوارض جانبی بی شماری بر همه چیز از جمله وزن و عملکرد شما در محل کار داشته باشد. در این مطلب شما را با عوارض ناشی از پرخوری‌های شبانه آشنا می‌کنیم.

چربی کمتری می‌سوزانید

اگر می‌خواهید وزن خود را کاهش دهید، ممکن است بخواهید قبل از خواب میان وعده‌های سبک بخورید، اما مطالعات در یک گروه ۶ نفره بالای ۵۰ سال نشان می‌دهد؛ کسانی که یک وعده غذایی قبل از خواب می‌خورند چربی کمتری در مقایسه با کسانی که وعده غذایی خود را چند ساعت زودتر می‌خوردند، می‌سوزانند، علارقم اینکه میزان مصرف کالری و فعالیت بدنی هر دو گروه برابر است.

دچار وزن اضافه می‌شوید

اگر نمی‌توانید وزن خود را کاهش دهید، شام خود را زودتر بخورید. افرادی که شام خود را به جای ساعت ۶، ساعت ۱۰ می‌خورند، به احتمال زیاد به مشکلات عدم تحمل گلوکز و کاهش اکسیداسیون چربی دچار می‌شوند. پرخوری قبل از خواب خطر چاقی و سندرم متابولیک را افزایش می‌دهد.

احتمال ابتلا به سندرم متابولیک در شما بالا می‌رود

سندرم متابولیک باعث افزایش چربی دور شکم، فشار خون، قند خون، کلسترول، احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری قلبی و سکته مغزی می‌شود.

مطالعه‌ای بر روی گروهی از بزرگسالان بین ۴۰ تا ۵۴ سال نشان داد زنانی که قبل از خواب شام می‌خورند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می‌شوند. همچنین این آزمایش نشان داد که زنان و مردانی که قبل از خواب پرخوری می‌کنند سطح تری گلیسیرید و کلسترول آن‌ها بالاتر از حد طبیعی است.

دچار اختلال خواب خواهید شد

وعده‌های غذایی آخر شب و خستگی صبحگاهی بیش از آن چه که شما فکر کنید به یکدیگر پیوند خورده اند. مطالعه‌ای بر روی ۵۲ نفر نشان داد افرادی که قبل از خواب پرخوری می‌کنند در مقایسه با کسانی که چند ساعت قبل از خواب شام خود را می‌خورند، بیشتر از اختلال خواب رنج می‌برند و کم‌تر می‌خوابند.

عملکرد شما ضعیف می‌شود

پر خوری قبل از خواب فقط روی وزن شما تاثیر نمی‌گذارد. افرادی که شب قبل از خواب غذای ناسالم می‌خورند، بیشتر دچار مشکلات جسمی از جمله سر درد و اسهال در روز بعد می‌شوند و در نتیجه عملکرد پایین تری در محل کار خود دارند.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->