جشنواره گل در مشهد کجا برگزار می‌شود؟ + فیلم توسعه روستا‌های مجاور، راه‌حل حاشیه‌نشینی در مشهد قلندرشریف: شهرداری طی دو، سه دوره اخیر بیشترین درآمد را در بخش‌های مختلف داشته است | مشهد به مرکز دیپلماسی شهری تبدیل شده است کشف پرونده سرقت ۱۲۰ میلیاردی از یک خانه مسکونی در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است شهروند خبرنگار | نمایی از مرزعه کلزا در نیشابور رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست + فیلم اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت + فیلم نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز!
سرخط خبرها

بلاتکلیفی ۴۵۰‌هزار هکتار از اراضی ملی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۵۴۵۰
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۵
بلاتکلیفی ۴۵۰‌هزار هکتار از اراضی ملی خراسان رضوی
به گفته مدیرکل منابع‌طبیعی خراسان رضوی، فقط اختلافات اراضی ملی با آستان‌قدس رضوی تعیین تکلیف نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دو سال قبل مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری خراسان‌رضوی از بلاتکلیفی حدود ۵۰۰‌هزار هکتار از عرصه‌های منابع طبیعی در این استان خبر داده بود. محسن فنودی همان زمان نیز اعلام کرده بود که این عرصه‌ها، اراضی وقفی یا تحویل‌شده به مسکن و شهرسازی و مسکن روستایی هستند و احتمالا تا پایان تابستان‌۱۴۰۲ سنددار خواهند شد؛ اما حالا با وجود اینکه بیش از یک ماه از سال گذشته است، فقط کاداستر حدود ۵۰‌هزار هکتار که مربوط به اداره اوقاف بوده، انجام شده و هنوز ۴۵۰‌هزار هکتار دیگر باقی‌مانده که پرونده آنها در مراجع قضایی در دست اقدام است.

فنودی در گفتگو با شهرآرا، با اشاره به اینکه اختلافاتی که در‌خصوص اراضی با مسکن و شهرسازی و جهاد کشاورزی داریم، در حال رفع شدن است، اظهار کرد: همچنین اقدامات لازم در‌خصوص بخشی از اراضی با اداره اوقاف نیز در حال انجام است؛ اما در‌خصوص اراضی متعلق به آستان‌قدس‌رضوی درخواست می‌کنیم که با ما همکاری داشته باشند تا بتوانیم این عرصه‌ها را نیز تعیین‌تکلیف کنیم.

امسال کمتر درگیر گرد‌و غباریم

وی درباره اهمیت بیابان‌های سرخس در وقوع ریزگرد‌ها و انجام عملیات بیابان‌زدایی در آن، بیان کرد: پیش‌بینی امسال این است که در استان کمتر روز‌هایی را با گرد‌و‌غبار شاهد باشیم؛ زیرا وضعیت بارندگی در سرخس بیشتر از حد نرمال بوده و اولویت در سرخس، مدیریت بیابان‌های آن است که در‌این‌باره با همه ارگان‌های مربوط وارد مذاکره شده‌ایم.

 فنودی از تفاهم‌‎نامه‌ای بین اداره‌کل منابع‌طبیعی با آستان‌قدس‌رضوی، شرکت نفت و گاز و پالایشگاه سرخس برای حفاظت ویژه از این منطقه خبر داد و افزود: اکنون برای حفاظت بیشتر از اراضی سرخس کوادکوپتر داریم، اما از پرواز آن در قسمت‌های مرزی این شهرستان جلوگیری شده است و برای دریافت مجوز آن مکاتبه کرده‌ایم. این دستگاه می‌تواند با برد و سرعت بالایی که دارد در حفاظت از اراضی که در دسترسمان نیست، بسیار به ما کمک کند.

از بین رفتن ۱۴‌هزار هکتار از تاغزار‌ها

مدیرکل منابع‌طبیعی و آبخیزداری خراسان‌رضوی از معضل قطع تاغزار‌ها در این شهرستان سخن گفت و اضافه کرد: در پنج سال اخیر، به‌دلیل عواملی مانند خشک‌سالی، آفات و بیماری‌ها همچنین قاچاق، حدود ۱۴‌هزار هکتار از مساحت تاغزار‌های سرخس را از دست داده‌ایم. 

فنودی ادامه داد: البته که وظیفه ما حفظ و حراست از اراضی ملی است، اما بیش از ۹۰ درصد اراضی شهرستان سرخس در مالکیت آستان‌قدس است و به‌طور قانونی اختیار کامل با منابع‌طبیعی نیست؛ مواردی بوده است که برای تخلف پرونده قضایی تشکیل شده است، اما به این دلیل که مالک نبوده‌ایم، نتوانسته‌ایم پرونده را به سرانجام برسانیم. وی بیان کرد: متأسفانه برخی از افراد سودجو در سرخس اقدام به قطع تاغزار‌ها می‌کنند که حل این مسئله علاوه بر حفاظت منابع طبیعی، نیازمند کمک مردم است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->