انتصاب سرپرست اداره کل حوزه شهردار و امور شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ثبت نام بیش از ۲۹ هزار خانواده مشهدی در سامانه سرویس مدارس «سپند» (۱۷ تیر ۱۴۰۳) آمادگی مشهد برای برگزاری مراسم‌های دهه اول محرم اکران تصاویر خادمان حسینی در قاب مفاخر در مشهد حمایت از ۵٠٠ ایستگاه صلواتی در قالب طرح «حسینیه‌ای به وسعت شهر» در مشهد روایتی تاریخی از هجوم به زائران و مجاوران حرم‌رضوی در محرم ۹ قرن پیش برگزاری جلسه هماهنگی ستاد اربعین شهرداری مشهد شهروند خبرنگار | درخواست بهسازی پیاده رو بین سیدرضی ۲۵ و ۲۷ مشهد + پاسخ بهره‌برداری از مرکز دندانپزشکی شهرداری مشهد تا یک ماه دیگر زمان بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام خمینی(ره) به بولوار نماز اعلام شد ذخایر خونی در مشهد رو‌به‌کاهش است هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) تقدیر شهردار مشهد از مردم این شهر برای حضور حماسی در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری آخرین وضعیت پروژه احداث آزادراه مشهد-چناران نگاهی به روزگار رفته یکی از مهمترین صنعت‌های قدیمی مشهد | گره خوردن تاریخ ریسندگی با تارو پود قالی مشهد روزانه ۲ تا ۶ هزار شهروند از شهربازی پارک ملت مشهد بازدید می‌کنند افزایش‌چشمگیر نماد‌ها و یادمان‌های زیارت در مشهد فارسی‌سازی کارت‌های پرواز به صورت آزمایشی در فرودگاه بین‌المللی مشهد آغاز شد ترافیک سنگین در پیرامون حرم مطهر رضوی (۱۵ تیر ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مردم باید کمک کنند تا رئیس‌جمهور موفق عمل کند + فیلم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: کسانی که رأی ندادند، بدانند که زندگی آن‌ها وابسته به انتخاب دیگران خواهد بود + فیلم
سرخط خبرها

روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند

  • کد خبر: ۲۲۶۲۶
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۴
روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بیمار مشکوک به کرونا در مشهد بستری می‌شوند
متوسط روزانه حدود 150 تا 200 نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از 10-15 درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد
به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا رحیمی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان این مطلب گفت: ازهمان هفته اول شیوع کرونا سعی شد تنگنا‌هایی که وجود داشته برطرف شود. به این ترتیب هرروزه ۵ هزار کیت محافظت شخصی دراختیار ما قرار می‌گیرد که ۴ هزار کیت توسط کادر درمانی استفاده می‌شود. در واقع امکان ذخیره بخشی از ملزومات نیز میسر شده است.

وی افزود: درحال حاضر دو بیمارستان امام رضا (ع) و شریعتی به عنوان مراکز اصلی و همچنین بیمارستان قائم (عج) در مراقبت‌های ویژه به عنوان بیمارستان معین به بیماران کرونایی ارائه خدمت می‌کنند. البته برنامه‌ریزی شده که تمام تخت‌های بیمارستان امام رضا (ع) را به جز گروه‌هایی که غیر قابل انتقال هستند همانند سوختگی، به بیماران مبتلا به کرونا اختصاص دهیم. به این ترتیب دیگر وظایف بیمارستان مزبور را سایر بیمارستان‌ها انجام می‌دهند.

وی اظهار کرد:همچنین در تمام سطح شهر مراکز ۱۶ ساعته دایر شده‌اند که تا ساعت ۲۲ شب مردم را در زمینه کرونا ویزیت می‌کنند. درضمن از آنجا که مردم نسبت به دریافت خدمات درمراکزی که مبتلایان به کرونا تردد داشته اند، ناخشنود بوده و اظهارنگرانی می‌کردند، مراکز جداگانه‌ای را برای ارائه دیگر خدمات همانند واکسیناسیون و خدمات مادر و کودک تعیین شده است.

دکتررحیمی اضافه کرد: خوشبختانه ما بحران‌هایی را که سایر شهر‌ها در زمینه شیوع کرونا داشته اند را تجربه نکردیم چرا که براساس داده‌های منتشر شده از سوی وزارت بهداشت؛ با توجه به جمعیت ما میزان شیوع بالابوده، اما میزان بروز درحد کمتری قرار داشته است. به هر روی به طور متوسط روزانه حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر در سطح دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شبکه‌های وابسته به آن بستری می‌شوند که با حدود جمعیتی کمتر از ۱۰-۱۵ درصد نیز ترخیص صورت می‌گیرد. در واقع سعی داریم میزان ورودی مبتلایان و خروجی‌ها نزدیک به هم باشند. به هرحال در شرایط فعلی به افزایش بیمارستان‌ها برای ارائه خدمت به مبتلایان به کرونا نداشتیم. البته مراکز دیگر ما را دراین زمینه مساعدت کردند. چنانکه بیمارستان رضوی با پذیرش بیماران سکته مغزی که پیش از این مسئولیت آن‌ها با بیمارستان قائم (عج) بود؛ شرایط را به گونه‌ای فراهم کرد که خدمات این بیمارستان دراختیار بیماران کرونایی قراربگیرد.
 
منبع:قدس آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->