پزشکیان با خانواده شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟
سرخط خبرها

وزارت خارجه پاکستان خط لوله گاز ایران را اولویت خود عنوان کرد

  • کد خبر: ۲۲۷۰۵۳
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۹
وزارت خارجه پاکستان خط لوله گاز ایران را اولویت خود عنوان کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با تاکید بر اهمیت سفر سید ابراهیم رئیسی به این کشور گفت: خط لوله انتقال گاز از ایران، اولویت پاکستان است.

به گزارش شهرآرانیوز، ممتاز زهرا، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان روز پنجشنبه در نشست خبری هفتگی خود در اسلام آباد اظهارداشت: روابط پاکستان با ایران بسیار حائز اهمیت است و ما سفر اخیر آقاى رئیسى به اسلام‌آباد را بیانگر عزم قوی دو کشور برای تحکیم روابط فی‌مابین می‌دانیم.

او ادامه داد: ما براساس منافع ملی خود تصمیم مى‌گیریم و خط لوله انتقال گاز از ایران، اولویت پاکستان است.

«خواجه عاصف» وزیر دفاع پاکستان نیز پس از سفر رئیسی به این کشور ابراز خوش‌بینی کرد که کار تکمیل خط لوله گاز میان این کشور و ایران به‌رغم هشدار‌های آمریکا به سرانجام برسد.

او سفر سید ابراهیم رئیسی آن را تحولی مهم به‌ویژه درباره پروژه خط لوله انتقال گاز دانست.

این اظهارات عاصف در حالی بیان شده که ایالات متحده به بهانه تحریم‌ها، درباره هرگونه توافقات تجاری با ایران هشدار داده است.

کلید پروژه خط لوله گاز در سال ۲۰۱۰ و با هدف انتقال گاز از میادین پارس جنوبی در ایران برای تامین انرژی پاکستان زده شد؛ پروژه‌ای که به‌رغم تکمیل در ایران، در پاکستان با تاخیر همراه بوده است.

در میانه نیاز مبرم پاکستان به انرژی و همچنین درخواست از آمریکا برای صدور معافیت تحریمی درباره خط لوله گاز، دولت موقت پاکستان چندی پیش برنامه‌های آغاز ساخت و ساز این پروژه را تصویب کرد.

وزیر دفاع پاکستان در بخش دیگری از صحبت‌های خود از سیاست‌های دوگانه کشور‌های غربی به‌خصوص درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در مقایسه با کشور‌های دیگر انتقاد کرد.

او با اشاره به چالش مشترک تروریسم برای ایران و پاکستان، بر تعهد مشترک ۲ کشور برای مقابله با آن تاکید کرد.

پاکستان نگران تهدید تروریستی است

ممتاز در بخش دیگری از نشست خبری هفتگی خود بار دیگر از افغانستان خواست تا اقدامات لازم علیه تحریک طالبان پاکستانی را روی دست گیرد.

بلوچ در ادامه نشست خبری هفتگی خود در اسلام آباد خاطرنشان کرد که پاکستان نگران تهدید تروریستی است که از سوی افراد و سازمان‌هایی در افغانستان اجرایی می‌شود.

این درحالی است که حکومت سرپرست طالبان این موضوع را رد کرده و پاکستان را متهم به حمایت از گروه‌های تروریستی علیه افغانستان کرده است.

در همین حال نشریه «المرصاد» که به دستگاه اطلاعاتی طالبان نزدیک است، با پخش ویدئویی از اعتراف دو پاکستانی دستگیر شده در خاک افغانستان که عضو کلیدی داعش هستند، برای این ادعای خود که جذب و سازماندهی داعش در پاکستان صورت می‌گیرد، سند ارائه کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->