پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴) شرایط پرداخت و تسویه بدهی مؤدیان به شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ اعلام شد آستان قدس رضوی خریدار ۳۹ هزار میلیارد تومان سهام شرکت‌های پتروشیمی شد ۳ رویداد تخصصی در خراسان رضوی برای تقویت صادرات گرمای زودهنگام دلیل اجرای جدول‌های مدیریت مصرف برق است وعده‌هایی که بوی تله می‌دهند| درباره توکن Bemchain؛ یک کلاهبرداری گسترده در دنیای ارز دیجیتال مطالبه سهام‌داران «پدیده» از فرماندار مشهد مدیرعامل توانیر: کولر‌های گازی سالانه ۲۵۰۰ مگاوات به تقاضای مصرف برق می‌افزایند رشد ۲۰ تا ۹۰ میلیونی قیمت خودرو‌های خارجی (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت خودرو‌های داخلی در مدار صعود (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | دناپلاس توربو اتوماتیک یک میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان حذف یارانه ۳ دهک درآمدی، ۴۰ همت اعتبار برای طرح کالابرگ تأمین می‌کند چرا تورم در ایران پایین نمی‌آید؟ | گزارش پژوهشکده پولی و بانکی از ریشه‌های تورم در ایران ریزش بورس پس از رشد شارپی چندروزه | ارزش معاملات خُرد رکورد شکست (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) رکوردشکنی طلا تا کجا ادامه دارد؟ | پیش‌بینی غافلگیرکننده بانک‌های جهانی از یک شوک بزرگ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | صعود دوباره دلار به کانال ۹۰ هزار تومان جان بولتون: ترامپ با پوتین و روس‌ها همدلی می‌کند قیمت طلا رشد کرد | طلا در مشهد به گرمی ۷ میلیون تومان بازگشت (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خسارت ۹ همتی به بخش کشاورزی خراسان رضوی در کمتر از یک ماه خودرو‌های مشمول معاینه فنی در سال ۱۴۰۴ معرفی شدند + لیست خودرو‌ها پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری اردیبهشت‌ماه آغاز شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی و پیاز ارزان شد ۳۰۰ هزار مسکن طی ۳ سال برای کارگران ساخته می‌شود قیمت جهانی طلا امروز (سه‌شنبه، ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | ازسرگیری افزایش قیمت طلا در بازار جهانی یک پیش‌بینی مهم از روند کاهش نرخ دلار | کف قیمت دلار مشخص شد (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) ماجرای توقف پرداخت سود سهام عدالت متوفیان چه بود؟ | آمار فوتی‌ها کمتر شد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴) | روند ریزش متوقف شد؟ اجرای طرح کالابرگ تا خرداد ماه ۱۴۰۴ برای ۷ دهک ادامه دارد
سرخط خبرها

پاییز معاملات در بازار خودرو

  • کد خبر: ۲۲۸۱۸
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۳
پاییز معاملات در بازار خودرو
این روزها بسیاری از سایت‌های پرمخاطب خرید و فروش، کمتر معامله‌ای را به خود می‌بینند و اگرچه ممکن است که خرید و فروش‌هایی هم صورت گیرد، اما به طور قطع، رکود شدید و عمیقی است که بازار خودرو را در برگرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بازار خودرو پس از ماه‌ها تلاطم، کمی آرام شده؛ معاملات تعطیل است و نمایشگاهداران می‌گویند که فعلا بنا ندارند که کرکره مغازه‌های خود را بالا بکشند؛ شاید هم کرونا، آتش قیمت را به زیر خاکستر برد.

 

به گزارش خبرنگار مهر، بازار خودرو پس از ماه‌ها تلاطم، اسفند سال ۹۸ را با آرامی سپری کرد. آن هم درست بعد از بالغ بر ۲۰ ماه تلاطمی که همزمان با افزایش قیمت ارز، بازار خودرو را هم در برگرفته بود. اکنون شیوع کرونا شرایط بی‌سابقه‌ای را نه تنها برای بازار خودروی ایران، بلکه برای تمامی کشور‌های درگیر با شیوع این ویروس نامرئی به وجود آورده است.

 

خواب زمستانه بازار خودرو در بهار ۹۹

تا پیش از این که کرونا بسیاری از بازار‌های مختلف ایران را درنوردیده باشد، این دلالان بودند که مدام در بازار نقش‌آفرینی کرده و قیمت‌ها را جابجا می‌کردند؛ تا جایی که حتی برخی بررسی‌ها حکایت از آن داشت که این دلالان بودند که روزانه صد‌ها آگهی ساختگی برای قیمت خودرو بر روی سایت‌های پرمخاطب درج کرده و تلاش می‌کردند که به نوعی بازار را با قیمت‌های مدنظر خود پیش برند؛ اما کرونا ترمز تمام این معاملات را فعلا کشیده است.

 

بررسی‌های میدانی حکایت از آن دارد که بسیاری از سایت‌های پرمخاطب خرید و فروش، کمتر معامله‌ای را به خود می‌بینند و اگرچه ممکن است که خرید و فروش‌هایی هم صورت گیرد، اما آنچه که بعنوان برآیند کلی این شرایط می‌توان از آن برداشت کرد، به طور قطع، رکود شدید و عمیقی است که بازار خودرو را در برگرفته است.

 

در این میان برخی به این فکر افتاده‌اند که در این بازار برای مصرف خود، خرید‌هایی داشته باشند، اما از آنجا که چشم‌انداز برای آینده بازار چندان روشن نیست که این بحران کرونا، کی از کشور رخت برمی‌بندد، به همین دلیل بسیاری هم دست نگاه داشته اند و خودرو‌های کمتری به بازار عرضه می‌کنند. نکته حائز اهمیت دیگر آن است که بخشی از افرادی که عموما خودرو‌های خود را به فروش می‌گذاشتند، مبالغ حاصل از آن را در راه سرمایه‌گذاری‌های جدید یا ورود به بازار‌های دیگر یا حتی تبدیل خودروی خود به یک خودروی بهتر هزینه می‌کردند، اما اکنون اکثر بازار‌های موازی نیز در رکود به سر می‌برند و تنها احتمالی که در این میان وجود دارد آن است که برخی خودرو‌های خود را به معرض فروش می‌گذارند، بخواهند مبالغ حاصل از آن را در بازار پررونق سرمایه هزینه نمایند.

 

بازار خودرو تعطیل است

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه صنف نمایشگاهداران خودرو در رابطه با وضعیت این روز‌های بازار خودرو می‌گوید: قیمت‌های خودرو نسبت به ایام پایانی سال هیچگونه تغییری نداشته است و بسیاری از افراد به دلیل اینکه چشم انداز روشنی از بازار خودرو و حتی اقتصاد ایران ندارند، تلاشی هم برای معامله در این بازار صورت نمی‌دهند و بازار با رکود شدیدی دست و پنجه نرم می‌کند.

 

وی افزود: اکنون بازار تعطیل است و قیمت‌هایی که در این رابطه ارایه می‌شود، به طور قطع منطقی نیست و بنابراین معامله در آن نیز خیلی با منطق همراه نخواهد بود. در شرایط کنونی اقتصادی و شیوع ویروس کرونا، اگر هم فعالیت‌های اقتصادی آغاز شود به نظر نمی‌رسد افراد برای خرید و فروش خودرو مراجعه کنند و پیش‌بینی می‌شود این شرایط تا چند ماه آینده و ریشه کن شدن کامل این ویروس ادامه داشته باشد.

 

برخی هنوز هم به معاملات امید دارند

در همین روز‌های رکودی در بازار خودرو، اما هستند برخی از افرادی که باز هم آگهی‌هایی را برای فروش خودرو‌های خود منتشر می‌کنند. بر اساس آگهی‌های منتشر شده، یک دستگاه اچ سی کراس صفر مدل ۹۸ برای فروش ۲۱۰ میلیون تومان، برلیانس ۲۲۰ صفر مدل ۹۸ برای فروش ۱۵۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ صندوقدار صفر ۲۲۰ میلیون تومان، پراید ۱۴۱ معادل ۶۱ میلیون تومان، تیگو ۵ مدل ۹۹ معادل ۱۴۳ میلیون تومان، حواله تیبا فروردین ۹۹ نیز ۵۵ میلیون تومان قیمتگذاری شده است.

 

همچنین جک S۵ صفر ۴۶۰ میلیون تومان، آزرا ۲۰۰۷ با ۱۸۲ کیلومتر کارکرد ۲۸۵ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ دوگانه سوز مدل ۹۱ و کارکرد ۲۴۵ هزار کیلومتر ۶۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ خاکستری مدل ۹۵ با کارکرد ۱۰۰ کیلومتر ۷۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ نیز ۱۳۵ میلیون تومان قیمتگذاری شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->