آخرین جزئیات از طغیان هلیل‌رود جیرفت | ١۵ نفر جان خود را از دست دادند (۱۰ مهر ۱۴۰۳) تصادف خودروی قاچاق انسان در جاده‌های سیستان و بلوچستان ۲۵ کشته و مصدوم برجای گذاشت (۱۰ مهر ۱۴۰۳) آغاز بیستمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق موسوم به منافقین (۱۰ مهر ۱۴۰۳) جوان‌ترین و سالمندترین استان‌های کشور کدامند؟ | حدود ۱۱ درصد سالمندان کشور بالای ۶۴ سال هستند علت فوت پسر نیشابوری در استخر معروف مشهد مشخص شد هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۱۰ مهر ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران در نقاط مختلف و افزایش دما در شمال کشور (۱۰ مهر ۱۴۰۳) مصرف بالای آموکسی‌سیلین در ایران | ردپای تجویز پزشکان ۲۰ درصد جمعیت کشور را تا سال ۱۴۲۰ «سالمندان» تشکیل می‌دهند حمله سارقان مسلح به یک طلافروشی در کرج (۹ مهر ۱۴۰۳) یاشار سلطانی آزاد شد فراخوان بسیج جامعه پزشکی برای امدادرسانی به مجروحان در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۳) اعلام آمادگی سفیران حمایتهای روانی هلال‌احمر برای خدمت‌رسانی به مردم لبنان پیدا شدن پیکر ۹ مفقودی طغیان هلیل‌رود| ۵ نفر همچنان مفقود هستند (۹ مهر ۱۴۰۳) هر آنچه باید از «آب سیاه» و خطر نابینایی بدانید امدادرسانی هلال احمر به ۵۱ حادثه دیده در آبگرفتگی کلاله و گنبدکاووس (۹ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هشدار اورژانس کشور درباره افزایش ۴۶درصدی غرق‌شدگی‌ها

  • کد خبر: ۲۳۰۴۵۰
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۲
هشدار اورژانس کشور درباره افزایش ۴۶درصدی غرق‌شدگی‌ها
رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه برخلاف تصور رایج، استان‌هایی نظیر گیلان و مازندران جایی در بالاترین آمار غرق‌شدگی ندارند، از ۴ استان به عنوان رکوردداران این مسئله نام برد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر به آمار حوادث مربوط به غرق‌شدگی و مرگ‌ومیر ناشی از آن اشاره و اظهار کرد: آمار ماموریت‌های سازمان اورژانس در سراسر کشور حاکی از آن است که از ابتدای سال تاکنون، ۲۶۳ نفر دچار حوادث غرق‌شدگی شده‌اند که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل رشدی ۲۸درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه از تعداد ۲۶۳ حادثه‌دیدگی غرق‌شدگی، ۱۰۴ نفر دچار مصدومیت شده‌اند، گفت: شمار موارد مصدومیت نیز در این مدت رشد ۴۶ درصدی داشته است. شمار موارد فوتی نیز ۱۵۹ نفر بوده که این آمار نیز رشد ۱۸ درصدی داشته است.

میعادفر درباره جنسیت افراد غرق‌شده نیز گفت: برابر آمار‌های ما، ۲۴ درصد این افراد زن و ۷۶ درصد نیز مرد بوده‌اند. همچنین میانگین سنی افراد حادثه‌دیده ۲۳ سال بوده است. کم‌سن‌ترین فرد در این مدت پسربچه‌ای یک ساله بوده و مسن‌ترین فرد نیز مردی ۸۰ ساله بود که هر دو در محل حادثه جان خود را از دست دادند.

رئیس سازمان اورژانس کشور درباره استان‌های دارای بیشترین حادثه‌دیده غرق شدگی و همچنین بیشترین فوتی ناشی از غرق‌شدگی نیز گفت: برخلاف تصور رایج استان‌هایی نظیر گیلان و مازندران در این میان جایی ندارند. بیشترین تعداد افراد حادثه‌دیده در این خصوص به ترتیب مربوط به استان‌های بوشهر با ۳۲ مورد حادثه‌دیده، سیستان و بلوچستان با ۲۸ مورد، فارس با ۲۵ مورد و اصفهان با ۲۴ مورد بوده است.

وی با اشاره به موارد مرگ ناشی از غرق‌شدگی نیز گفت: استان‌های فارس، اصفهان، تهران و سیستان و بلوچستان به ترتیب با ۱۷، ۱۶، ۱۴ و ۱۱ مورد دارای بیشترین فوتی از ابتدای سال‌جاری تاکنون هستند.

وی به محل وقوع حوادث نیز اشاره کرد و گفت: رودخانه با ۲۴ درصد بیشترین فراوانی را در محل وقوع حوادث غرق‌شدگی به خود اختصاص داده است. پس از آن دریا و استخر‌های خانگی به ترتیب با ۱۶ و ۱۶ درصد قرار دارند. استخر کشاورزی با ۱۴، کانال آب کشاورزی با ۷ درصد و سد و آب‌بند و دریاچه طبیعی نیز با ۶ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارد و درصد باقیمانده نیز مربوط به سایر محل‌هاست.

میعادفر با اشاره به نزدیک شدن به فصل گرما به مردم هشدار داد که برای شنا و آب‌تنی از محل‌های مجاز که غریق‌نجات در آن حضور دارد، استفاده کرده و به هیچ عنوان وارد رودخانه‌ها، سدها، استخر‌ها و کانال‌های آب کشاورزی و دیگر محل‌های غیر مجاز نشوند.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->