دستور دادستان تبریز برای بررسی حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش آموزان(۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مرگ فرزند بر اثر شلیک تصادفی پدر در خمین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف جان مأمور پلیس‌راه اصفهان را گرفت (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش مرکز وکلای قوه قضاییه به انتقادات: هزینه دادرسی انتظامی برای شکایت از وکلا ضروری است کاهش ۲۳ درصدی تصادفات در خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست شایع‌ترین بیماری‌های خون در ایران زمان برگزاری آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۴۰۴ اعلام شد ماجرای پرتاب شیء آتش‌زا به داخل برج مسکونی باران مشهد چیست؟ + فیلم
سرخط خبرها

صادق زیباکلام و مدیرمسئول روزنامه جهان صنعت مجرم شناخته شدند (۷ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۰۵۶۶
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
صادق زیباکلام و مدیرمسئول روزنامه جهان صنعت مجرم شناخته شدند (۷ خرداد ۱۴۰۳)
سخنگوی هیئت‌منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی گفت: دادگاه رسیدگی به پرونده‌های محمدرضا سعدی مدیرمسئول روزنامه «جهان صنعت» و صادق زیباکلام امروز با حضور اعضای هیئت‌منصفه در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اکبر نصراللهی دراین‌باره گفت: در جلسه امروز دادگاه مطبوعات، آقایان صادق زیباکلام و محمدرضا سعدی (مدیرمسئول جهان صنعت) به اتهام «انتشار مطالب خلاف واقع» در شماره ۲۸ آبان ۱۴۰۱ این روزنامه، محاکمه شدند.

وی افزود: در بخشی از مطلب روزنامه جهان صنعت با تیتر «کیان را کی کشت؟» آمده است که «برخی مأموران انتظامی برای اینکه دچار تردید نشوند و به مردم شلیک کنند، از مواد روان‌گردان استفاده می‌کنند». آقای محمدرضا سعدی مدیرمسئول روزنامه «جهان صنعت» در دفاعیه خود گفت که سوء‌نیتی در انتشار مطلب نبوده است و صدای آقای زیباکلام هم با توجه به محدودیت زمانی انتشار روزنامه، ضبط نشده است. قاضی از متهم پرسید منبع مطالب شما چی بوده است که آقای سعدی گفت «روایت‌ها و شنیده‌ها را جمع‌آوری کردیم و نظر آقای زیباکلام را در این مورد پرسیدیم». او با اشاره به شغل و سوابق پدرش در فراجا، عذرخواهی کرده و با توجه با آرامش موجود در جامعه از دادگاه و اعضای هیئت‌منصفه درخواست بخشش کرد.

نصراللهی ادامه داد: صادق زیباکلام هم در دفاعیات خود گفت که من در پاسخ به سؤال خبرنگار جهان صنعت در مورد شایعه استفاده از مواد روان‌گردان گفتم «من هم شنیده‌ام»؛ چه جوابی غیر از این پاسخ می‌توانستم بدهم. من نباید محاکمه شوم؛ صداوسیمای حکومتی بابت جلوگیری‌نکردن از شایعات باید محاکمه شود. محکوم واقعی صداوسیماست.

سخنگوی هیئت‌منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی ادامه داد: برخی اعضای هیئت‌منصفه بعد از دفاعیات متهمان، با اشاره به شرایط بحرانی کشور در تاریخ نشر مطلب مذکور، گفتند که رسانه‌ها برای اطلاع‌رسانی صحیح به‌ویژه در شرایط بحرانی باید از منابع مرتبط و رسمی مصاحبه بگیرند و اگر روزنامه جهان صنعت قصد شبهه‌زدایی و مقابله با شایعات را داشت، منبع مناسبی را برای اظهارنظر در مورد شنیده‌هایش انتخاب می‌کرد. آقای صادق زیباکلام هم در مورد مطالبی که مرتبط با حوزه‌اش نیست، فقط به جمله «من هم شنیده‌ام» بسنده نکرد؛ بلکه در قالب یادداشت شفاهی و دیدگاه، شنیده‌ها و شایعات غلط موجود را بسط داد.

وی گفت: اعضای هیئت‌منصفه بعد از شنیدن دفاعیات و بحث و بررسی، آقایان صادق زیباکلام و محمدرضا سعدی را با اکثریت آرا مجرم شناختند و مستحق تخفیف ندانستند.

نصراللهی در پایان گفت: رأی دادگاه رسیدگی به پرونده اتهام‌های آقایان محمدرضا سعدی و صادق زیباکلام که به ریاست قاضی جواهری در شعبه یک دادگاه کیفری یک برگزار شد، متعاقباً صادر خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->