لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه ورزش عملکرد مغز را تقویت می‌کند پیوند ۶۵۳ عضو و بافت از بیماران مرگ مغزی در مشهد انجام شد (۵ دی ۱۴۰۳) سالانه ۳۵۰ هزار نفر زیر پوشش غربالگری سرطان قرار می‌گیرند سامانه بارشی جدید از روز جمعه (۷ دی ۱۴۰۳) وارد کشور خواهد شد مدیرکل جدید بهزیستی خراسان رضوی منصوب شد (۵ دی ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم بیشترین اعزام زائران عمره مفرده با غذا‌هایی که خطر سرطان روده بزرگ را افزایش می‌دهند، آشنا شوید
سرخط خبرها

پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی

  • کد خبر: ۲۳۱۷۵۰
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
پنج راه حل برای تشخیص ایمیل‌های جعلی
در دنیای امروز ارسال و دریافت ایمیل یکی از اصلی‌ترین روش‌های ارتباطی برای افراد و سازمان‌ها به شمار می‌رود. هرچند با چالش‌هایی نیز مواجه هستیم، به ویژه در زمینه تشخیص ایمیل‌های جعلی یا اسپم.

به گزارش شهرآرانیوز، در دنیای امروز ارسال و دریافت ایمیل یکی از اصلی‌ترین روش‌های ارتباطی برای افراد و سازمان‌ها به شمار می‌رود. هرچند با چالش‌هایی نیز مواجه هستیم، به ویژه در زمینه تشخیص ایمیل‌های جعلی یا اسپم.

ایمیل‌های جعلی علاوه بر این که ممکن است اطلاعات حساس کاربران تهدید کنند، می‌توانند به نحوه‌ی برای اهداف مخرب مانند حملات سایبری از آنها استفاده کنند. در این مقاله، به بررسی رهکار‌های تشخیص ایمیل جعلی می‌پردازیم و به معرفی روش‌ها و ابزار‌های مختلفی که برای مقابله با این چالش طراحی شده‌اند، می‌پردازیم.

روش‌های تشخیص ایمیل جعلی

۱. تحلیل عناصر ایمیل: عناصری مانند آدرس فرستنده، عنوان، متن و پیوست‌های ایمیل می‌توانند نشانه‌های مهمی برای تشخیص ایمیل‌های جعلی فراهم کنند. برخی از ابزار‌ها و سیستم‌ها از روش‌های تحلیل این عناصر برای تشخیص ایمیل‌های جعلی استفاده می‌کنند.

۲. بررسی تاریخچه فعالیت فرستنده: برخی از سیستم‌های ایمیل تلاش می‌کنند با بررسی تاریخچه فعالیت فرستنده، ایمیل‌هایی که از منابع ناشناس یا فرستندگان جدید دریافت می‌شوند را شناسایی و به عنوان مشکوک معرفی کنند.

۳. جملاتی با موضوعات تهدیدات آمیز: یکی از نشانه‌های ایمیل جعلی، جملاتی با مضامین تهدید آمیز است. جملاتی نظیر "حساب شما بزودی مسدود می‌شود" یا "اخطار فوری" و... این جملات با ایجاد حس ترس در فرد دریافت کننده وی را به انجام اقدامات نوشته شده در ایمیل سوق می‌دهد. از این‌رو در صورت دریافت اینگونه ایمیل‌ها، فورا به آن اعتماد نکرده و به آدرس فرستنده و سایر عناصر ایمیل دقت کنید.

۴. ایمیل‌های حاوی لینک و پیوست مشکوک: ایمیل‌های جعلی ممکن است از لینک‌ها و پیوست‌هایی را برای شما ارسال کنند که از شما می‌خواهند اطلاعات شخصی‌تان مانند رمز عبور، کد کاربری، شماره‌حساب بانکی یا دیگر اطلاعات مهم شخصی‌تان را وارد کنید. بنابراین، بهتر است مواظب ایمیل‌هایی باشید که از این نوع هستند و در صورت لزوم با شرکت یا کسب‌وکاری که ظاهراً آن ایمیل را برای شما فرستاده، تماس بگیرید تا از صحت آن مطمئن شوید. همچنین، در مورد ایمیل‌هایی که از شما می‌خواهند روی یک لینک کلیک کنید تا وارد حساب کاربری خود شوید، نیز بسیار مراقب باشید. زیرا هکر‌ها معمولاً صفحات ورودی جعلی (فیشینگ) با ظاهر معتبر طراحی می‌کنند که برای به دست آوردن نام کاربری و رمز عبور کاربران طراحی شده‌اند.

۵. استفاده از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: تکنیک‌های هوش مصنوعی و یادگیری ماشین به عنوان روش‌های پیشرفته‌تری در تشخیص ایمیل‌های جعلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این روش‌ها با تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ و استفاده از الگوریتم‌های پیچیده، می‌توانند الگو‌های زمانی و محتوایی ایمیل‌های جعلی را شناسایی کنند و اقدام به جلوگیری از تحویل آنها به صندوق ایمیل کاربران کنند.

نتیجه‌گیری:

تشخیص ایمیل‌های جعلی یکی از چالش‌های اساسی در حوزه امنیت ایمیل و پست‌های الکترونیک است که با پیشرفت تکنولوژی و استفاده از روش‌های پیشرفته مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، توانسته است بهبود یابد. از این رو توجه به این مسئله و استفاده از راهکار‌های مناسب برای مقابله با ایمیل‌های جعلی امری ضروری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->