وزیر اقتصاد: گزارشی از عادی‌سازی پرونده ایران در FATF به رئیس‌جمهور ارائه کردم درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی اینفلوئنسر‌های ایرانی اینستاگرام بسته ۱۷ اقدام بورس برای رشد بازار تا پایان ۱۴۰۳ آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳ پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه (۱۵ مهر ۱۴۰۳) هواپیمایی امارات استفاده از «پیجر» را ممنوع کرد ۳ آزمون کشوری توسط سازمان سنجش ۲۰ مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود به‌زودی قیمت خرید تضمینی برنج ابلاغ می‌شود بازگشت دوباره تالار مجازی بورس (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آیا زمان واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد؟ کود‌های کشاورزی بر اساس الگوی کشت شهرستان‌های خراسان رضوی توزیع می‌شود بسیاری از کارگاه‌های مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول طرح طبقه‌بندی نیستند قیمت رسمی ۲۰ قلم کالای اساسی اعلام شد برداشت زعفران از مناطق سردسیر خراسان رضوی آغاز شد | هنوز زعفران نوبرانه به بازار عرضه نشده است درخواست جامعه کارگری از مجلس: هرچه سریع‌تر تحقیق در خصوص اموال سازمان تأمین اجتماعی را آغاز کنید پیش‌بینی حجم و نرخ رشد نقدینگی تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه فشار عرضه کنندگان در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ مهر ۱۴۰۳) فرونشست در کمین ۳۵۹ دشت کشور شرایط فروش اقساطی X ۵۵ پرو مدیران خودرو با اقساط بلندمدت از امروز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) + جزئیات نوسازی ۸ هزار ناوگان حمل‌ونقل عمومی در سال ۱۴۰۲ | اسقاط بیش از ۱۶۰ هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ یک پیش‌بینی دیگر از آینده قیمت ارز (۱۴ مهر ۱۴۰۳) «در صورت افزایش حقوق کارگران، کارفرما‌ها کارگران مازاد را اخراج خواهند کرد» یک نظریه اشتباه است با کمتر از ۲۰ میلیون تومان می‌توان گوشی آیفون خرید؟ (۱۴ مهر ۱۴۰۳) توقیف بیش از ۲۰۰ هزار پاکت زعفران تقلبی در چاپخانه‌های مشهد ۹۶ میلیارد دلار فرصت انرژی در کشور از دست رفت
سرخط خبرها

فروش اقلام اساسی مورد نیاز ماه رمضان آغاز شد

  • کد خبر: ۲۳۲۸۱
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹
فروش اقلام اساسی مورد نیاز ماه رمضان آغاز شد
هر ساله با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان، میزان تقاضا برای کالا‌های مثل خرما شکر برنج روغن گوشت قرمز و سفید و سایر اقلام خوراکی افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تنها ۱۷ روز و چند ساعت به شروع ماه مبارک رمضان باقی مانده و تمام دستگاه‌های دولتی برای تأمین اقلام اساسی مورد نیاز در این ایام آماده شدند. هر ساله با نزدیک شدن به این ایام میزان تقاضا برای کالا‌های مثل خرما شکر برنج روغن گوشت قرمز و سفید و سایر اقلام خوراکی افزایش پیدا می‌کند.

 

این افزایش تقاضا می‌تواند افزایش قیمت و ایجاد مشکلات اقتصادی را برای خانواده‌ها به همراه داشته باشد به همین دلیل این چند سالی است که پیش از رسیدن ماه مبارک رمضان دست به کار شده و حجم مناسبی است اقلام اساسی مورد نیاز مردم را برای کنترل بازار در انبار‌ها ذخیره سازی می‌کنند.



اما ماه رمضان امسال با سال‌های گذشته متفاوت است؛ ماه رمضان امسال با ورود مهمان ناخواسته‌ای به نام کرونا همراه شده و این موضوع شرایط را برای مسئولین و خانواده‌ها متفاوت کرده است. بسیاری از مراکز خرید همیشگی مردم از جمله بازار‌های ارز تعطیل و خرید و فروش به برخی از فروشگاه‌ها محدود شده است؛ کنترل شرایط بهداشتی اهمیت چند برابری پیدا کرده و تولید و توزیع خرید فروش شرایط سخت‌تری پیدا کرده است. از مهم‌ترین اقلامی در ایام ماه مبارک رمضان با افزایش مصرف مواجه می‌شود می‌توان به نان، برنج، روغن و شکر اشاره کرد.


مردم نگران تامین اقلام بازار اساسی باشند؟


عباس قبادی دبیر ستاد تنطیم بازار، درباره ذخیزه کالا‌های اساسی برای ایام ماه مبارک رمضان اظهار کرد: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده ذخیره کالا‌های اساسی از مدت‌ها قبل برای ایام سال نو و ماه مبارک رمضان در نظر گرفته شده است و هیچ کمبودی در هیچ یک از اقلام اساسی مردم وجود ندارد.

 

او با اشاره به ذخیره مناسبی که از اقلام اساسی در کشور وجود دارد گفت: همانطور که پیش از این نسبت نبودن کمبود این اقلام در ایام نوروز اطمینان دادیم و این امر محقق شد، به مردم اطمینان می‌دهیم که تا پایان ماه مبارک رمضان این تامین کالا بدون نوسان قیمتی ادامه خواهد داشت.

 

قبادی با اشاره مصوبات اخیر ستاد تنظیم بازار برای بهبود شبکه تامین مرغ گوشتی و کاهش تعرفه صادرات از ۵ هزار تومان به هزار و ۵۰۰ تومان گفت: ما برای بیش از زمان تعیین شده ذخیره داریم و در صورت بروز مشکل، ذخیره تنطیم بازاری روانه بازار شده و از بروز نواسانت قیمتی جلوگیری می‌کند.

 

دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به ذخیره مناسب خرما برای این ایام، درباره احتمال بروز نوسانات قیمتی گفت: هیچ دلیلی برای افزایش قیمت وجود ندارد؛ ذخیره مناسبی از تمامی این اقلام در انبار‌های کشور وجود دارد و اجازه بروز نوسان قیمتی را نخواهیم داد. این اطمینان را به شما می‌دهیم که نوسان قیمتی در ایام ماه مبارک رمضان وجود نخواهد داشت، حاضر هستیم شما را بعد از این ایام ملاقات کرده و درباره بازار در ایام نوروز و ماه رمضان پاسخگو باشیم.

 

۳۰ هزار تن شکر و برنج برای ماه مبارک تدارک دیده شد


یزدان سیف مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، درباره اقدامات انجام شده برای تامین اقلام ضروری در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان تدارک لازم برای تامین برنج، روغن و شکر مصارف خوانواده‌ها تدارکات لازم دیده شده و همچنین برنامه‌های لازم برای تقسیم استانی و شبکه توزیع هم در نظر برنامه ریزی شده است.


او ادامه داد: برای تامین شکر، روغن و برنج مقادیر لازم تدارک دیده شده است، تا به امروز ۳۰ هزار تن شکر، ۳۰ هزار تن روغن و ۳۰ هزار تن برنج برای این ایام پیش بینی شده و به ما ابلاغ شده است که محل تامین و توزیع آن را مشخص کرده‌ایم. توجه داشته باشید که این مقدار تغییر پذیر بوده و در صورت نیاز افزایش پیداخواهد کرد.

 

سیف با تاکید بر این که کرونا تاثیر چندانی بر حمل و نقل اقلام اساسی و مورد نیاز کشور نخواهد داشت، گفت: ممکن است به صورت موقت و در مقاطع مختلف با مشکل مواجه شویم، اما در همین شرایط ۳ محموله باری کشور ما از ۳ کشور مختلف در حال بارگیری است پس در نتیجه لجستیک و حمل و نقل با تعطیلی مواجه نخواهیم شد.

 

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران تصریح بیان کرد: یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن برنج در سال گذشته وارد کشور شده که حدود یک سوم آن به ۳ ماه اخیر مربوط می‌شود پس هیچ دلیلی برای افزایش قیمت در این حوزه وجود ندارد. توزیع برنج مورد نیاز ایام ماه مبارک رمضان هم به زودی آغاز خواهد شد.

او تاکید کرد: مقدار شکر ذکر شده صرفا به صورت بسته بندی متناسب با خانوار و با قیمت مصوب در فروشگاه‌ها و مراکز تعیین شده توزیع می‌شود. با برنامه ریزی‌های انجام شده به امید خدا تغییری در قیمت ۳ قلم کالای ذکر شده ایجاد نخواهد شد.

 

سیف با اشاره به آغاز خرید تضمینی گندم بیان کرد: در تامین آرد مناسب نانوایی‌ها هم تمام اقدامات لازم انجام شده است همچنین نظارت بر واحد‌های نانوایی بهبود پیدا کرده است.

 

مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران بیان کرد: اقلام ذکر شده همگی جزو کالا‌های اساسی بوده و از پایه‌های غذایی به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان محسوب می‌شود، برنامه ریزی مناسب برای تامین این اقلام می‌تواند تامین مناسب اقلام خوراکی در ایام ماه مبارک رمضان را تضمین کند.

 

این مقام مسئول در پایان گفت: گوشت قرمز و سفید بخش دیگری از اقلام ضروری و پر مصرف مردم در این ایام هستند، اگر چه قیمت گوشت در چند روز اخیر نوسان کمی را تجربه کرد، اما این نوسان بیشتر روند افزایشی داشت.

 

گوشت قرمز ارزان می‌شود


علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، از کاهش ۱۰ هزار تومانی قیمت گوشت نسبت به روز‌های اخیر در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۱۰۰ هزار تا ۱۰۵ هزار تومان به مغازه دار و ۱۱۰ هزار تا ۱۱۵ هزار تومان به مصرف کننده عرضه می‌شود.

وی رکود و کسادی بازار را دلیل اصلی افت قیمت گوشت در بازار اعلام کرد و افزود: افزایش خرید گوشت قبل از عید، افت محسوس قیمت مرغ و ازدیاد تقاضا برای خرید این محصول پروتئینی منجر به افت نرخ گوشت در بازار شده است.

 

ملکی درباره آینده بازار گوشت گفت: با توجه به عرضه بره‌های نو به بازار و تعطیلی بسیاری از مغازه‌ها ناشی از گسترش ویروس کرونا پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در بازار اتفاق نیفتد.

 

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه دام زنده نداریم، بیان کرد: قیمت کنونی هر کیلو دام زنده در شهرستان‌ها ۴۱ هزار تا ۴۲ هزار تومان و تهران ۴۶ هزار تومان است.

 

ملکی ادامه داد: با گسترش ویروس کرونا در ارتباط با تردد دام محدودیت‌هایی وجود دارد چرا که سازمان دامپزشکی وظایف خود در ارتباط با قرنطینه دام را حفظ کرده که این امر عرضه دام به استان تهران را با کندی مواجه کرده است، درحالیکه با تسریع این روند قیمت دام کاهش بیشتری خواهد داشت.

 

این مقام مسئول در پایان درباره آخرین وضعیت قاچاق دام تصریح کرد: با گسترش ویروس کرونا و بسته شدن مرزها، تقاضایی آن سوی مرز‌ها برای خرید دام وجود ندارد.

 

تمام عوامل دست اندر کار در تامین اقلام مورد نیاز مردم در ماه مبارک رمضان خبر از تامین کامل و ثبات قیمتی می‌دهند، این اطمینان می‌تواند شرایط مناسبی برای روزه داران کشور فراهم کند. در این روز‌های سخت کرونایی بُروز هر گونه مشکلی می‌تواند تاثیر چند برابری داشته باشد.


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->