بررسی ویژگی‌های شاخص یک خانواده مهدوی در جامعه اعزام تیم ملی فوتسال زنان به تایلند برای شرکت در یک تورنمنت بین المللی معرفی بهترین مکمل‌ها برای زنان در سنین مختلف از بانوی شاعر ایرانی که نامش در فهرست دایره‌المعارف زنان شاعر عرب قرار دارد، چه می‌دانید؟ اثرات نامناسب رژیم‌های غذایی با قند زیاد در کودکان بیش فعال کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلا به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی
سرخط خبرها
قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند

قرص‌های ضدبارداری با بروز اضطراب مرتبط هستند

  • کد خبر: ۲۳۳۱۸۵
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
تحقیقات نشان می‌دهد که هورمون‌های مصنوعی موجود در قرص‌های ضدبارداری ممکن است بر سلامت روان تأثیر بگذارند.

به گزارش شهرآرانیوز محققان دریافته‌اند در موش‌هایی که استروژن‌های مصنوعی مورد استفاده در قرص‌های ضدبارداری استفاده شد، نسبت به موش‌هایی که استروژن طبیعی دریافت کردند، علائم اضطراب بیشتری نشان داده شد.

این مطالعه نشان داد که استروژن‌های مصنوعی در مقایسه با استروژن‌های طبیعی با گلوبولین اتصال‌دهنده به هورمون جنسی بالاتر و سطوح هورمون استروئیدی پایین‌تر مرتبط هستند.

استروژن مصنوعی مورد استفاده در اکثر قرص‌های ضدبارداری هورمونی ترکیبی موجود در بازار یک استروژن مصنوعی بسیار قوی به نام اتینیل استرادیول است.

محققان دریافتند موش‌های که استروژن مصنوعی دریافت کردند، پاسخ متفاوتی به وظیفه حافظه فضایی در آزمایش ماز داشتند، که اعتقاد بر این است که با رفتار‌های اضطراب‌مانند در موش‌ها مرتبط است.

نمونه‌های سرم همچنین نشان داد که هر دو نوع استروژن طبیعی و مصنوعی باعث کاهش تستوسترون در گردش می‌شوند.

نویسندگان خاطرنشان کردند که تحقیقات قبلی نشان داده است که سطوح بالاتر تستوسترون و استروژن باعث کاهش رفتار‌های مرتبط با اضطراب و بهبود حافظه فضایی می‌شود. آن‌ها پیشنهاد می‌کنند که نتایجی که دیده‌اند به دلیل تأثیر استروژن‌های مصنوعی بر مغز است.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.