زندگی با مرگ، شرح غیرت ققنوس هاست* | درباره شهید آتش نشانی مشهد صورتِ جنگ | روایتی از رزمنده‌ای که در پانزده‌سالگی چهره و چشم و دستش را فدا کرد بازگشت پیکر ۹۸ شهید دفاع مقدس به کشور (۷ مهر ۱۴۰۳) بیسکویت‌های خونی «بهر نبردی بی امان» | درباره حاج صادق آهنگران که در سال‌های جنگ تحمیلی با نوای ماندگار خود قوت قلب رزمندگان بود منتظران امام زمان (عج) اهل خودسازی‌اند انتظار یعنی سرشار از امید بودن نقش تأثیرگذار موقوفات در تعالی جوامع اسلامی دفاع مقدس مظلوم مانده است غفلت از گنجینه دفاع مقدس قهرمانانِ خاکی‌پوش و غریب! رفت که زود بیاد، دیگه نیومد ارادتمندی که به چندین هنر آراسته بود | درباره آینه‌کار نامدار حرم رضوی دروغگو‌ها طعم ایمان را نمی‌چشند مروری بر ویژ‌گی‌های دوستی در کلام امام رضا(ع) | رفاقتی برای دنیا و آخرت اختصاص بخش عمده‌ای از موقوفات آستان قدس به پروژه‌های عام‌المنفعه تجمع بزرگ حوزویان خراسان در حمایت از جبهه مقاومت و اعتراض به جنایات رژیم اشغالگر قدس نخستین اجلاسیه بین‌المللی واقفان و ناذران رضوی برگزار شد تولیت آستان قدس رضوی در دیدار خطبای مشهد: وعاظ با مطالعه عمیق و مخاطب‌‏شناسى منبر‌ها را پرجاذبه کنند
سرخط خبرها

برگزاری اختتامیه دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی «تبیین» در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۳۴۸۴
  • ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۰
برگزاری اختتامیه دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی «تبیین» در مشهد
هم‌زمان با دهه وحدت، اختتامیه دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی «تبیین» در مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مرحله داوری آثار دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی «تبیین» هم‌زمان با دهه ولایت و امامت آغاز می‌شود و با هدف ماندگاری آثار ارائه‌شده که از ۶۰۰ شهرستان و روستای کشور به جشنواره رسیده، تولید محصولات مکتوب و ضبطی در دستورکار تیم اجرایی جشنواره قرار گرفته است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی در نشست اعضای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی تبیین، دراین‌باره گفت: با توجه به اینکه در چند سال اخیر، کتاب کودک با اقبال خوبی از سمت نویسندگان مفاهیم قرآنی و معارف اهل بیت(ع) مواجه شده است، برگزاری این جشنواره را پربرکت و بسیار تاثیرگذار می‌دانم.

محمد حسین‌زاده ادامه داد: با تبدیل یک قصه به کتاب و چرخش آن در خانواده‌ها، اثر ماندگاری تولید می‌شود که سال‌های زیادی حرف برای گفتن دارد؛ حال تصور کنید این قصه با مضامین دینی و قرآنی باشد، توزیع آن در سطح کشوری آثار و برکات زیادی دارد که نشان می‌دهد ما مسیر را درست رفته‌ایم.

وی با بیان اینکه در بستر فرهنگی، وظیفه داریم در حوزه قصه و شعر کودک تلاش‌های بیشتری انجام دهیم، توضیح داد: با همکاری آموزش‌وپرورش و کانون پرورش فکری کودکان می‌توان از ظرفیت آثار تولیدشده در حوزه کودک به‌ویژه آثاری که خود کودک در تولید آن نقش داشته است، بهره بیشتری برد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی یادآور شد: می‌توان با دعوت از بچه‌هایی که توانایی قصه‌نویسی و قصه‌گویی خوبی دارند، آثار آن‌ها را با کمک آموزش‌وپرورش در استودیو ضبط و در شبکه شاد، فضای مجازی و رسانه ملی منتشر کرد.

ارسال آثار از روستا‌های کوچک

در ادامه، دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی تبیین با اشاره به اینکه با آغاز دهه ولایت، داوری جشنواره آغاز می‌شود، گفت: در مدت ده روز داوری‌ها انجام و آثار فاخر قصه‌گویی برای بازتولید و قصه‌نویسی برای چاپ مکتوب فرستاده می‌شوند.

وجیهه رفائی افزود: بازتولید و چاپ فقط از آثار برتر نفر اول تا سوم نیست و فارغ از رتبه فرد شرکت کننده در جشنواره، آثاری که به عنوان یک قصه مطرح شده و ایده نو و یا روایت خوبی دارد نیز چاپ و بازتولید خواهد شد.

وی از برگزاری مراسم اختتامیه دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی تبیین در هفته وحدت خبر داد و اظهار کرد: اتفاق خوب جشنواره امسال این است که نه تنها از تمام استان‌ها بلکه از روستا‌های کوچک نیز شرکت‌کننده داریم.

دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی قصه‌های قرآنی تبیین با بیان این‌که ۱۵۶ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، گفت: از این تعداد ۶۷ اثر در حوزه قصه‌گویی و ۸۹ اثر در حوزه قصه‌نویسی است، همچنین در سامانه نورینو ۶۵۶۴ نفر برای حضور در جشنواره ثبت‌نام و ۷۹۲ اثر ارسال کرده‌اند که از این بین ۶۷ اثر طبق ارزیابی اولیه برای داوری ارسال شده است.

رفائی با اشاره به اینکه داوری در بخش قصه‌گویی به تفکیک سن در بازه‌های ۴ تا ۷ سال، ۷ تا ۹ سال و ۹ تا ۱۲ سال در نظر گرفته شده است، یادآور شد: در حوزه قصه‌نویسی نیز، چون آثاری از نویسندگان مطرح به جشنواره ارسال شده است داوری حوزه متخصصین به صورت جداگانه انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->