از عوارض خطرناک شب‌کاری چه می‌دانید؟ جزییات جدید از جنایت هولناک در خیابان کارگر جنوبی تهران جزئیات دستگیری شرور مسلح سابقه دار در تهران چرا مردها علاقه‌ای به معلم شدن ندارند؟ لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد (۱۰ نیر ۱۴۰۳) برخورد خودرو با ستون برق در مشهد یک مصدوم برجای گذاشت جزییات کشف اسکلت انسان در جریان لوله‌کشی + عکس آتش سوزی منزل مسکونی یک مصدوم برجای گذاشت (۱۰ تیر ۱۴۰۳) همه چیز درباره ثبت نام دانش‌آموزان افغانستانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + جزئیات از انتشار تصویر مدارک هویتی در فضای مجازی خودداری کنید زوج مواد فروش در شرق مشهد به دام افتادند (۱۰ تیر ۱۴۰۳) چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده ضرب و شتم نگهبان پارک خورشید مشهد تصادف موتورسیکلت‌ها در اطراف مشهد ۲ فوتی بر جای گذاشت کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

۹۹ درصد داروی موردنیاز بیماران در داخل کشور تولید می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۳۷۱۵
  • ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷
۹۹ درصد داروی موردنیاز بیماران در داخل کشور تولید می‌شود
رئیس سازمان غذاودارو گفت: ۹۹ درصد داروی موردنیاز بیماران در داخل کشور تولید می‌شود و تنها یک درصد آن وارداتی است و با استفاده از ظرفیت متخصصان و دانشمندان بومی داروی تمام‌ایرانی را در داخل کشور تولید کردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حیدر محمدی در حاشیه اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در دولت مردمی سیزدهم تعداد زیادی از دارو‌های دانش‌بنیان تولید شد و در تولید داروی آنزیمی مربوط به بیماران mps به عنوان دومین تولید‌کننده بزرگ دنیا شناخته شدیم.

وی اضافه کرد: همچنین داروی مربوط به سکته‌های مغزی و قلبی هم در طی این سال‌ها تولید شد و با استفاده از ظرفیت متخصصان ایرانی و با حمایت از آن‌ها توانستیم داروی تمام‌ایرانی را با کیفیتی جهانی و برابر با نمونه‌های مشابه خارجی آن تولید نماییم.

رئیس سازمان غذاودارو به تولید تجهیزات حوزه دارو در طی سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: از جمله این موارد می‌توان از دستگاه‌های "های‌تک"، سی‌تی‌اسکن، شتاب‌دهنده خطی، ونتیلاتور‌های تنفسی و اکسیژن‌ساز و ملزومات مصرفی موردنیاز برای اعمال جراحی، لاپاراسکوپی و ... نام برد.

دکتر محمدی تاکید کرد: در حوزه دارو‌های بیولوژیک، موفق به تولید انسولین‌های قلمی شدیم که این دارو در انواع مختلف و متناسب با نیاز بیماران دیابتی تولید می‌شود و خوشبختانه در این حوزه مشکلی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه ۹۹ درصد داروی موردنیاز بیماران در داخل کشور تولید می‌شود و تنها یک درصد آن وارداتی است، بیان کرد: ما با استفاده از ظرفیت متخصصان و دانشمندان بومی، داروی تمام‌ایرانی را در داخل کشور تولید کردیم و ضمن صرفه‌جویی ارزی در بحث واردات، درآمدزایی خوبی با صادرات این دارو‌ها به دیگر کشور‌ها ایجاد کردیم و موارد وارداتی هم مربوط به برخی از دارو‌های خاص است که در بیماران خاصی همچون مبتلایان به سرطان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان غذاودارو تصریح کرد: ویژگی شاخص دولت مردمی سیزدهم در حوزه دارو تولید واکسن‌ها و دارو‌های ایرانی کرونا بود و به‌تازگی نیز واکسن‌های روتاویروس و پونوموکوک تولید شد که وارد چرخه تزریق شدند و معتقدیم که اگر از نخبه و متخصص ایرانی به‌خوبی حمایت شود می‌توانیم محصولات تمام‌ایرانی و برابر با نمونه خارجی آن‌ها و حتی بهتر از آن‌ها تولید نماییم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->