پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است
سرخط خبرها

گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد

  • کد خبر: ۲۳۷۰۲۷
  • ۱۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۹
گردشگری سلامت ایران در یک سال گذشته به اندازه ۲۰ سال پیشرفت کرد
رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی گفت: در مدت ١١ ماهه گذشته، معادل اقدامات ٢٠ سال اخیر در صنعت گردشگری سلامت اتفاقات مثبتی افتاد.

حسین نیکونام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت گردشگری سلامت ایران در دوره‌های مختلف سیاسی اظهار کرد: در کمتر از ٢٠ سال گذشته و حضور در صنعت گردشگری سلامت شاهد بسیاری از ناملایمات‌ها، رانت، فساد و دخالت‌های مخرب دولت‌ها و دولتی‌ها بودیم. تنها در دوره‌ای محدود از سال‌های ١٣٩۵ به بعد و تحت فشار اتحاد بخش خصوصی و مقاومت در برابر رانت‌خواران کهنه‌سوار مستقر در دولت‌ها، توانستیم جلوی عقب گرد را بگیریم.

وی افزود: تنها در بازه زمانی خرداد ١۴٠٢ تا اردیبهشت ١۴٠٣ وزارتخانه‌های متولی اقدامی موثر داشتند بود. در این دوره زمانی بود که پس از ارائه فرصت‌ها و مشکلات به محضر ریاست جمهور و دفتر معاون اول و متعاقب آن دستور مستقیم رئیس جمهور شهید و ارجاع موضوع به حوزه معاون اول، وزارتخانه‌ها پاسخگو شدند و تقریبا هر ٢ هفته یکبار موظف به پاسخ بودند.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی ادامه داد: در مدت ١١ ماهه گذشته، معادل اقدامات ٢٠ سال اخیر در صنعت گردشگری سلامت اتفاقات مثبتی افتاد و‌ای کاش کمی زودتر این فرصت پیش آمده بود و امروز شاهد شکوفایی اقتصادی فعالان گردشگری سلامت بودیم.

نیکونام بیان کرد: امیدواریم دولت بعدی از هر جناحی که انتخاب می‌شود از هر نوع قوم گرایی، تمامیت خواهی و فراموشی وعده‌های انتخاباتی پرهیز کند. فارغ از چالش‌های کلان و فراوان اقتصادی، جا دارد از دید بخش خصوصی صنعت گردشگری از زحمات دولت حال حاضر بابت چند مورد تشکر کنیم و امیدوار باشیم دولت بعدی مسیر درست شکوفایی و جهش اقتصادی و عقلانیت را در پیش بگیرد.

وی با اشاره به اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در بخش صنعت گردشگری تصریح کرد: روادید ایران با بیش از ٣٢ کشور که در کوتاه مدت و دراز مدت باعث افزایش گردشگران خارجی خواهد شد، لغو شد. سامانه گردشگری سلامت کشور که باعث ایجاد شفافیت و سازماندهی و مدیریت حرفه‌ای‌تر این صنعت خواهد شد، در این دولت راه‌اندازی شد. روابط سیاسی و رفع مشکلات ورود گردشگران سلامت کشور ترکمنستان بعد از گذشت بیش از ١٠ سال در این دولت ترمیم شد.

رئیس انجمن حرفه‌ای گردشگری سلامت خراسان رضوی عنوان کرد: همچنین روابط سیاسی ایران با کشور تاجیکستان نیز در این دولت ترمیم شد. روابط و نزدیکی بیشتر کشور با سیاسیون مستقر در کشور افغانستان اصلاح شد. همچنین روابط‌مان با کشور آذربایجان اصلاح شد.

نیکونام افزود: برقراری مجدد روابط سیاسی با کشور عربستان و به دنبال آن نزدیکی بیشتر با کشور‌های عربی و اسلامی و رفع ممنوعیت و سختگیری ورود به ایران توسط دولت عربی نیز در این دولت محقق شد. ترمیم روابط ایران و تسهیل ورود گردشگران سلامت از کشور پاکستان،  لغو روادید گروهی و تسهیل ورود گردشگران از کشور روسیه از دیگر اقداماتی بود که در این مدت انجام شد.

وی گفت: عضویت در پیمان استراتژیک شانگهای که در صورت بهره‌برداری صحیح علاوه بر مزایای امنیتی باعث رونق اقتصادی و رفع برخی از تحریم‌ها خواهد شد و عضویت در پیمان بین‌المللی بریکس و تقویت جایگاه ایران در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی قبلی از اقدمات قابل توجه دولت در حوزه صنعت گردشگری سلامت بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->