کارت ورود به جلسه مرحله دوم آزمون سراسری توزیع شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) عواملی که ممکن است به ریه‌های ما آسیب بزند جزئیات دستورالعمل بهداشتی وزارت بهداشت برای ایام محرم | نظارت مستمر بر پخت و توزیع نذورات کدام افراد به تب دنگی مبتلا می‌شوند؟ | پشه آئدس از این بو‌ها خوشش نمی‌آید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ١٧ تیر ١۴٠٣) | تداوم وزش باد در استان جزئیاتی از نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۳ تنها ۲۰ درصد از حجم ذخیره سد‌های خراسان رضوی آب دارد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بازرسی بهداشتی از مواکب صلواتی در سطح مشهد | مراقب پشه آئدس باشید نتایج آزمون نهایی دوازدهم بعد از کنکور اعلام می‌شود ۳۷ درصد حجم سد‌های کشور خالی است (۱۷ تیر ۱۴۰۳) این محصولات بهداشتی غیرمجاز کودکان و نوزادان را نخرید + عکس واژگونی پراید در محور راور _ مشهد ۴ کشته و زخمی برجای گذاشت (۱۷ تیر ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۲۱۹۰ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۶۲ نفر در تصادفات شبانه‌روز گذشته مصدوم شدند (۱۷ تیر ۱۴۰۳) راهکار‌هایی برای جلوگیری از گرمازدگی شناسایی ۱۱۵ کودک‌ کار جدید در خراسان‌رضوی | کودکان اتباع بیشترین سهم را در خیابان‌ها دارند برای پیشگیری از مسمومیت با سم بوتولیسم، غذا‌های کنسروی را حداقل ۲۰ دقیقه بجوشانید پلمب ۳۰ مرکز متخلف و غیرمجاز در حوزه دندانپزشکی در مشهد و خراسان‌رضوی پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌های کشور (۱۷ تیر ۱۴۰۳) تجمع معتادان در پروژه نیمه کاره بوستان در خیابان ۲۲ بهمن مشهد
سرخط خبرها

سازمان غذا و دارو هشدار داد: خطر ابتلا به سرطان به علت برنزه کردن پوست

  • کد خبر: ۲۳۷۲۳۴
  • ۱۳ تير ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۲
سازمان غذا و دارو هشدار داد: خطر ابتلا به سرطان به علت برنزه کردن پوست
معاون اجرایی اداره‌کل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نسبت به اشعه‌های ماوراء بنفش خورشید و منابع مصنوعی آن مانند تخت‌های برنزه‌کننده به عنوان عامل ابتلا به سرطان هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، رویا مرجانیان با اشاره به اینکه نور خورشید شامل دو اشعه UVA و UVB است و قرار گرفتن بیش از حد در معرض آنها می‌تواند منجر به سرطان پوست شود، اظهار کرد: احتمال ابتلا به سرطان به دلیل منابع مختلف برنزه‌کننده‌های پوست مانند تخت‌های برنزه‌کننده وجود دارد. علاوه بر ایجاد سرطان پوست، اشعه UVA می‌تواند باعث پیرپوستی زودرس، چین و چروک و لک پوست و اشعه UVB باعث آفتاب سوختگی شود.

وی افزود: همچنین استفاده از فرآورده‌های ضد آفتاب بر اساس شواهد علمی، باعث به حداقل رساندن آسیب‌های کوتاه مدت و بلندمدت پوست در اثر اشعه‌های نور خورشید می‌شود.

معاون اجرایی اداره‌کل امور فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آکادمی پوست آمریکا (AAD) توصیه می‌کند از ضدآفتاب‌هایی استفاده کنید که دارای محافظت در برابر اشعه‌های UVB و UVA (با طیف گسترده) و با SPF ۳۰ یا بالاتر باشد، توضیح داد: بهتر است با توجه به رنگ و نوع پوست، مدت زمان قرار گرفتن در معرض نور خورشید و با مشورت با داروساز یا پزشک خود ضدآفتاب مناسب را انتخاب کنید. در مورد زمان استفاده از ضد آفتاب‌ها باید گفت که حداقل ۱۵ دقیقه قبل از بیرون رفتن از خانه، کرم ضد آفتاب را روی پوست خشک استفاده کنید و تا زمانی که در محیط باز هستید مطابق با دستورالعمل مندرج بر روی برچسب محصول، آن را تجدید کنید.

وی تاکید کرد: هیچ ضد آفتابی "ضدآب" یا "ضد تعریق" نیست و تمام ضد آفتاب‌ها در نهایت از روی پوست پاک می‌شوند. تولیدکنندگان کرم‌های ضد آفتاب مجاز به چنین ادعایی نیستند و برای استفاده از ادعای ضد آفتاب مقاوم در برابر آب بایستی فراورده آزمایش و ادعای مقاوم بودن در برابر آب ثابت شود و زمان مقاوم بودن به آب مشخص باشد.

مرجانیان خاطرنشان کرد: همه ضدآفتاب‌ها، چه برچسب مقاوم در برابر آب داشته باشند یا نداشته باشند، باید دستورالعمل‌هایی را در مورد زمان استفاده مجدد را بر روی برچسب خود درج کنند تا از محافظت پوست اطمینان حاصل شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->