عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها

شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۹۹۵۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر ۱۴۰۳)
معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: نخستین مورد تب دنگی در تهران شناسایی شد؛ این فرد مسافر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بابک عشرتی در خصوص تعداد کل مبتلایان به تب دنگی در کشور گفت: با توجه به نظام مراقبتی‌بهداشتی که در کشور وجود دارد، تا روز چهارشنبه، ۲۷ تیرماه، ۱۵۱ نفر در کشور با تب دنگی شناسایی شدند که از این تعداد، ۱۲ مورد انتقال محلی بوده است؛ یعنی این افراد سابقه سفر نداشتند و در داخل کشور آلوده شدند.

وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۳۰ نفر از کشور امارات، ۷ نفر از پاکستان، یک نفر از عمان و یک نفر از بنین آفریقا مبتلا شده بودند.

عشرتی با بیان اینکه پشه آئدس در شمال کشور و جنوب متفاوت عمل می‌کند، افزود: در نواحی شمالی کشور بیشتر این پشه در روز می‌گزد و اصطلاحاً «روزگرد» بوده و در نواحی جنوب، این پشه «شب‌گرد» است؛ یعنی بیشتر در منزل نیش می‌زند.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به جذب‌شدن پشه آئدس به لباس‌های تیره و کدر، در توصیه‌ای به هم‌وطنان اعلام کرد: عموم مردم از لباس‌های آستین‌بلند و رنگ‌های شاد استفاده کنند و استفاده از کرم‌های ضدگزش حشره چه به صورت طبیعی یا شیمیایی می‌تواند از ابتلا جلوگیری کند.

وی افزود: اگر فردی مبتلا به تب دنگی شود تا ۹ روز از شروع علائم، هر پشه عادی که خون‌خواری کند، به ویروس آلوده می‌شود و در صورت تخم‌گذاری، پشه‌های به‌وجود‌آمده هم دارای ویروس خواهند بود.

عشرتی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که هر پشه نهایتا تا یک ماه می‌تواند زنده بماند و هر پشه تا ۱۰ نفر را در روز می‌تواند مورد گزش قرار دهد.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پایان گفت: آب‌های راکد، آب زیر گلدان، لاستیک‌های فرسوده، بطری‌ها و نایلون‌های رهاشده در طبیعت می‌توانند محل تکثیر پشه باشند که هم‌وطنان باید در دفع صحیح پسماند‌های خود در این ایام اهتمام ویژه داشته باشند.

براساس این گزارش، تاکنون استان‌های هرمزگان، فارس، خوزستان، بوشهر، تهران، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، اصفهان و گیلان به تب دنگی آلوده شدند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->