جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف ریزش ۳ تا ۲۳ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حراج خودرو‌های وارداتی از امروز ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ | اعلام نتایج هفته آینده
سرخط خبرها

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: صنایع نباید در اولویت قطع برق باشند

  • کد خبر: ۲۴۰۱۴۸
  • ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۳
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی: صنایع نباید در اولویت قطع برق باشند
قطع برق و گاز، چند سالی است که مهمان دائمی تابستان و زمستان صنایع شده است. اگرچه در دهه ۹۰ و در جریان تصویب قانون بهبود محیط کسب‌وکار، ماده ۲۵ این قانون برای حل این معضل صنایع و با هدف متوقف کردن قطع برق و گاز صنایع یا دست‌کم جبران خسارت‌های صنایع در صورت قطع این خدمات به تصویب رسید، اما این ماده قانونی هیچ‌وقت اجرا نشد.

سرورهادیان | شهرآرانیوز؛ دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی درباره تأثیر ناترازی انرژی بر صنعت به شهرآرا گفت: در ماده۲۵ قانون بهبود فضای کسب و کار به‌صراحت اعلام شده که در زمان‌هایی که کمبود انرژی وجود داشته باشد، شرکت‌های خدمات‌رسان حق ندارند گزینه اولشان قطع انرژی واحد‌های تولیدی، صنعتی و کشاورزی باشد، مگر آنکه سلامت جامعه به خطر بیفتد که در آن‌زمان می‌توانند با دستور شورای تأمین همان منطقه به مدت دو روز قطع برق داشته باشند.

احد خوشرو با اشاره به اینکه در این قانون به طور صریح مطرح شده است که قطع انرژی برای واحد‌های صنعتی، تولیدی و کشاورزی اولویت اول نیست، بیان کرد:، اما در عمل می‌بینیم که خط اول قطع برق، واحد‌های تولیدی و کشاورزی هستند. حتی در فصول سرد که کمبود گاز داریم، شهرک‌های صنعتی و واحد‌های تولیدی، اولین جایی هستند که گازشان قطع می‌شود. همچنین در فصول گرم سال که با کمبود برق روبه‌روییم، دوباره اولین جایی که برق قطع می‌شود واحد‌های تولیدی‌صنعتی هستند.

عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با اشاره به قانون بهبود فضای کسب و کار گفت: براساس این قانون هرگاه دولت به دلیل کمبود‌های مقطعی به شرکت‌های عرضه‌کننده برق یا گاز یا مخابرات دستور دهد موقتا جریان برق یا گاز یا خدمات مخابراتی واحد‌های تولیدی متعلق به شرکت‌های خصوصی و تعاونی را قطع کنند، موظف است نحوه جبران خسارت‌های وارده به این شرکت‌ها ناشی از تصمیم فوق را نیز تعیین و اعلام کند، اما در عمل این قانون تا به حال اجرایی نشده است.

دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهار کرد: قطع برق خسارت زیادی به ماشین‌آلات واحد‌های صنعتی وارد می‌کند و از طرفی واحد‌های صادرت‌محور نیز از انجام تعهدات خود باز می‌مانند. این مسئله سبب می‌شود تا بازار‌های صادراتی خودمان را از دست بدهیم.

دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیان کرد: دولت باید طی سال‌های متمادی با پیش‌بینی زیرساخت‌ها، بستر‌های تأمین انرژی را فراهم می‌کرد، اما زیرساخت‌ها را تأمین نکردیم و دیدگاهمان نیز دیدگاه توسعه‌ای در حوزه زیرساخت‌های انرژی نبوده است، از این رو به جایی رسیده‌ایم که ناترازی برق داریم. دولت‌های گذشته برای تأمین انرژی به میزان مطلوبی سرمایه‌گذاری نکرده‌اند و منتظر بوده‌اند که بخش خصوصی وارد این موضوع شود.

خوشرو افزود: اکنون درحال تشویق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه تولید برق هستند، اما مطمئن باشیم که همچنان بازار تولید انرژی برای بخش خصوصی آن‌قدر جذاب نیست، یعنی در زمینه ایجاد جذابیت برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی موفق عمل نکرده‌ایم. درواقع تا زمانی که سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی را جذاب نکنیم، نباید انتظار ورود بخش خصوصی به این حوزه را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->