قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا شیوع آنفلوآنزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد رییس نظام پزشکی مشهد: آمار مرگ‌های ناشی از آلودگی هوا نگران کننده است ضرب‌وشتم پرستار در بیمارستان قائم(عج) مشهد، این بار توسط پزشک بانوی وزرشکار مشهدی به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ دی ۱۴۰۳) پروژه جایگزین یک باب مدرسه سنگی در خراسان رضوی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد هواشناسی خراسان رضوی در پی آلودگی هوا هشدار نارنجی صادر کرد (۵ دی ۱۴۰۳) تاخیر طولانی پرواز تهران به مشهد به علت برخورد خودرو به هواپیما روی باند (۵ دی ۱۴۰۳) درباره خواص بی‌شمار کدو حلوایی | نارنجی پرخاصیت ویدئو | چند توصیه خودمراقبتی در روز‌های آلودگی هوا نارضایتی مردم از کاهش ساعت کاری کارمندان | ادارات در خواب نیم‌روزی! دستگیری زنی که از ۲ فرزندش برای پوشش فروش مواد مخدر استفاده می‌کرد | زندان، انتهای عشق شیرین و فرهاد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۵ دی ۱۴۰۳) | ورود سامانه بارشی از بعدازظهر شنبه
سرخط خبرها

کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی

  • کد خبر: ۲۴۰۹۶۳
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۰
کاهش خطر لخته خون، سرطان و بهبود زخم موثر با این ماده غذایی جادویی
کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت: ادویه زردچوبه که به آن لقب ادویه طلایی داده شده با داشتن ترکیب شفابخشی به نام کورکومین، دارای خواص زیادی از جمله کاهش خطر لخته خون، ضد سرطان و تسریع بهبود زخم است.

به گزارش شهرآرانیوز، ندا فرح بخش در این باره بیان کرد: این ادویه خواص آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد باکتریایی و ضد سرطانی دارد و در مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی، نشان داده شده که استفاده از زردچوبه به کاهش موارد تجمع پلاکت‌ها کمک کرده و به طور بالقوه خطر تشکیل لخته‌های خون را کاهش می‌دهد.

وی افزود: برخی شواهد نشان می‌دهد که کورکومین ممکن است یک روش درمانی ارجح برای افراد مستعد ترومبوز عروقی نیازمند به درمان ضد آرتریت باشد.

فرح بخش ادامه داد: زردچوبه ممکن است بتواند به کاهش علائم افسردگی کمک کند زیرا کورکومین بر عملکرد انتقال دهنده‌های عصبی از طریق عامل نوروتروفیک مشتق شده از مغز تاثیر می‌گذارد.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه قوی ترین جنبه کورکومین توانایی آن در کنترل التهاب است توضیح داد: بر اساس نتایج منتشر شده یک مطالعه در مجله Oncogene ، با ارزیابی چندین ترکیب ضد التهابی، مشخص شد که کورکومین یکی از موثرترین ترکیبات ضد التهابی در جهان به شمار می رود.

وی اظهار کرد: این ادویه می تواند به افزایش "درخشش ودرخشندگی" پوست، تسریع بهبود زخم، درمان خارش و همچنین انواع سرطان های پوست کمک کند.

فرح بخش با تاکید بر خاصیت زردچوبه برای مدیریت وزن مفید گفت: یک مطالعه منتشر شده در مجله Biofactors نشان داد که کورکومین ممکن است بر اساس نتایج آزمایشگاهی در کاهش تکثیر (رشد) سلول‌های چربی تاثیر دارد.

کارشناس ارشد گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه جندی شاپور اهواز اضافه کرد: محققان دریافتند که خواص ضد التهابی موجود در کورکومین در سرکوب فرآیندهای التهابی چاقی مؤثر است، بنابراین به کاهش چاقی و اثرات نامطلوب آن بر سلامتی کمک می‌کند.

وی بیان کرد: تصور می شود مصرف زردچوبه و کورکومین به اثرگذاری کبد در سم زدایی بدن و مبارزه با برخی از اثرات سرطان‌زاهای خطرناک نقش دارد.

فرح بخش اظهار کرد: در حالی که مصرف آن به طور کلی بسیار ایمن است، به ندرت نشان داده شده که زردچوبه باعث ایجاد آلرژی می شود، به خصوص پس از قرار گرفتن در معرض پوست. به طور معمول به صورت بثورات خفیف و خارش دار تجربه خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->