پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

جزییات پرونده قتل شیما از زبان سرپرست دادسرای امور جنایی تهران

  • کد خبر: ۲۴۲۸۸۸
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۷
جزییات پرونده قتل شیما از زبان سرپرست دادسرای امور جنایی تهران
اخیرا پرونده قتل دختری به نام شیما توسط فردی به نام بهلول در رسانه‌ها حواشی ایجاد کرده که سرپرست دادسرای امور جنایی استان تهران در مورد ابعاد این پرونده توضیحاتی ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پرونده قتل دختری به نام شیما توسط یک راننده تاکسی معروف به بهلول در سال ۱۳۹۸، از پرونده‌هایی بود که منجر به جریحه‌دار شدن افکار عمومی شد. پرونده‌ای که در طول جریان رسیدگی مورد توجه ویژه رسانه‌ها هم بود.

هرچند این پرونده مربوط به سال‌های گذشته است و تمام مراحل رسیدگی به آن طی شده و حکم پرونده نیز صادر شده است، اما با آزادی محکوم‌علیه پس از رضایت اولیای دم و گذراندن دوران حبس از لحاظ جنبه عمومی جرم، اخیرا با محوریت ناپدری شیما روایت‌های متناقضی در فضای مجازی منتشر شده که امنیت روانی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار داده است.

نحوه قتل، ادعا‌های نادرست درباره وقوع قتل‌های دیگر توسط بهلول و ماجرای کفش‌های کشف‌شده در خانه قاتل، ماجرای بخشش قاتل و قوانین مربوطه از جمله موضوعات مورد بحثی است که اخیرا در فضای مجازی مطرح شده‌اند.

برای کسب اطلاع دقیق از روند پرونده با سرپرست دادسرای جنایی تهران هم صحبت شدیم.

قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران به دلیل اهمیت و حساسیت پرونده، نظارت مستقیم روی آن داشته و از متهم پرونده شخصا بازجویی کرده است.

ماجرای مفقود شدن شیما

سرپرست دادسرای امور جنایی استان تهران در رابطه با جزئیات پرونده قتل این دختر نوجوان اظهار کرد: با توجه به حساسیت پرونده، شخصا مسئولیت آن را برعهده گرفتم و از متهم بازجویی کردم. شیما که با ناپدری خود زندگی می‌کرد، در برهه‌ای برای ملاقات با پدر و مادر واقعی خود اقدام به ترک منزل ناپدری خود می‌کند.

وی گفت: دختر پس از ترک منزل ناپدری خود به ترمینال آرژانتین رفته و بعد از مراجعه به ترمینال مفقود می‌شود.

بازداشت بهلول

شهریاری بیان کرد: درپی مفقود شدن شیما، ناپدری وی با مراجعه به پلیس اعلام مفقودی می‌کند. پس از انجام بررسی‌های پلیسی مشخص می‌شود این دختر برای آخرین بار با یک راننده تاکسی به نام بهلول در ترمینال دیده شده است که با دستور قضایی راننده تاکسی مورد نظر بازداشت می‌شود.

بهلول: شیما با رضایت خودش به منزلم آمده بود

سرپرست دادسرای جنایی تهران گفت: براساس اظهارات متهم در بازجویی‌ها، وی در ترمینال آرژانتین با این دختر آشنا شده و با هم ارتباط برقرار کرده‌اند. دختر نیز با رضایت خودش به منزل وی آمده است.

شیما با بهلول مواد مخدر مصرف می‌کرد

شهریاری گفت: متهم با شیما ارتباط برقرار کرده و او با رضایت خودش به منزل او رفته و مواد مخدر استعمال می‌کردند. شیما قبل از این اتفاق ۳ مرتبه سابقه فرار از منزل را داشته و مواد مخدر مصرف می‌کرده که سوابق آن در پرونده موجود است.

تناقض‌های بهلول در نحوه و علت قتل شیما

وی افزود: متهم در قسمتی از اقاریر خود هنگامی که همه شواهد را علیه خود می‌بیند در مورد قتل شیما می‌گوید: یک روز صبح که از خواب بیدار شدم تصور کردم شیما فوت کرده و بدن او را به یک شهرستان بردم و دفن کردم.

بهلول، اما در اقاریر بعدی خود اعتراف کرد شیما به دختران و خانواده وی توهین کرده است که همین مورد باعث عصبانیت بهلول شده، وی را به قتل رسانده و در باغچه منزل خود دفن کرده است.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران افزود: بعد از اقاریر متهم، جسد کشف و به پزشکی قانونی منتقل شد و پس از بازسازی صحنه و طی مراحل قانونی، کیفرخواست پرونده صادر شد.

ماجرای کشف کفش‌های دخترانه چه بود؟

یکی از مهم‌ترین ادعا‌های مطرح شده درباره پرونده قتل شیما، ادعای کشف کفش‌های دخترانه در منزل قاتل بوده است که بر اساس همین ادعا‌ها بهلول را یک قاتل زنجیره‌ای معرفی کرده‌اند.

سرپرست دادسرای امور جنایی تهران در رابطه با ادعا‌های مطرح شده در مورد کشف تعدادی کفش در منزل متهم و اینکه متهم مرتکب قتل دختران دیگری نیز شده است، گفت: در زمان بازرسی منزل قاتل، مقداری البسه نو و کهنه مردانه در منزل وی پیدا شد که این موضوع باعث سوء ظن کارآگاهان نسبت به وقوع قتل‌های دیگر شده بود. قاتل در بازجویی‌ها مدعی شد علاقه به خرید لباس‌های استوک داشته است. ادعا‌ها در مورد اینکه کفش‌های متعدد دخترانه در منزل بهلول کشف شده نه چنین چیزی صحت دارد و نه در پرونده گزارشی با این عنوان ثبت شده است.

گزارش مفقودی دیگری پیش از دستگیری بهلول نداشتیم

سرپرست دادسرای جنایی تهران تاکید کرد: تحقیقات گسترده دیگری درباره احتمال وقوع قتل‌های بیشتر از سوی متهم این پرونده صورت گرفت. براساس تحقیقات، در برهه زمانی که این دختر به قتل رسید، قتل‌های مشابه رخ نداده و گزارشی نیز از مفقودی دختران دیگر دریافت نشده بود. همچنین از همسایگان متهم تحقیقات جامعی انجام شد و آنها نیز اقدام مشکوکی از سوی متهم را گزارش نکردند. همچنین هیچ فرد دیگری از متهم شکایت نکرده است.

فرضیه وقوع قتل‌های دیگر رد شد

قاضی شهریاری گفت: پس از انجام تحقیقات جامع پلیسی، فرضیه انجام قتل‌های دیگر از سوی این راننده تاکسی رد شد.

ماجرای سمیرا چه بود؟

یکی دیگر از ادعا‌های مطرح شده درباره پرونده، این است که بهلول دختران دیگری را نیز ربوده است، در ادعا‌ها از دختری به نام سمیرا نام برده شده است که در خانه بهلول حبس شده بود و با کمک مردم و آتش‌نشانی توانسته بود فرار کند.

سرپرست دادسرای جنایی تهران، در رابطه با این ادعا گفت: در پرونده نامی از این دختر وجود ندارد و هیچ دختری با نام سمیرا از بهلول نزد ضابط یا مقام قضایی شکایت نکرده است. ضمن اینکه هیچ جسدی غیر از جسد شیما در خانه پیدا نشد.

پدر و مادر واقعی شیما رضایت دادند

این مقام قضایی در رابطه سرنوشت پرونده و حکم قاتل شیما گفت: پس از برگزاری جلسات دادگاه، بهلول به قصاص نفس محکوم می‌‎شود. اما پس از مدتی پدر و مادر واقعی شیما که اولیای دم هستند شناسایی شده و آنها با مراجعه به دادسرا رضایت خود را در مورد قتل دخترشان در شعبه اجرای احکام اعلام کردند.

قاضی شهریاری تصریح کرد: براساس قانون، اولیای دم تنها پدر و مادر واقعی افراد هستند. ناپدری و نامادری مقتول هیچ حقی در مورد درخواست قصاص و دیه ندارند و حتی در صورتی که پدر و مادر واقعی شیما نیز شناسایی نمی‌شدند، ناپدری و نامادری حق قانونی در مورد قصاص متهم نداشتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->