صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ برگزاری مراسم گرامیداشت روز شعر و ادب فارسی در آرامگاه فردوسی انتشار فراخوان رویداد ایده‌پردازی فعالیت‌های تبلیغی، دینی در کانون‌های جمعیتی «در فضای شهر» «ابوالفضل پورعرب» ویلچرنشین شد! + عکس محسن تنابنده و سیروس مقدم در پشت صحنه «پایتخت ۷» + عکس دو نکوداشت و یک رونمایی به بهانه روز شعر در تالار فردوسی مشهد ماجرای استاد شهریار و نقد‌هایی که بر سریال کمال تبریزی وارد شد «فرانسیس فورد کاپولا» فیلم جدیدش را می‌سازد نامزد‌های نهایی جایزه ادبی «بوکر» معرفی شدند رونمایی از مستند «حبیب آقا» همزمان با هفته دفاع مقدس علیرضا خمسه: سفارشی‌کارکردن، نوستالژی‌شدن فیلم‌ها و سریال‌ها را از بین می‌برد مجید پُتکی در مسابقه پلیسی «سرنخ» مصطفی مستور: دانشی که از تفکرکردن به دست می‌آید، ارزشمند است ساخت سینما در مجتمع‌های تجاری مشهد؛ فرصتی برای سودآوری یا ارتقای فرهنگی؟ دل با امید وصل به جان خواست درد عشق* به نان و نوا رسیدن از کنار کتاب فارسی پیکر صدرالدین حجازی در خاک آرام گرفت + تصاویر
سرخط خبرها

مدال طلای جشنواره عکس «تیان‌شان» در دست عکاس ایرانی

  • کد خبر: ۲۴۳۵۷۷
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸
مدال طلای جشنواره عکس «تیان‌شان» در دست عکاس ایرانی
«مهدی آشنا» هنرمند عکاس ایرانی توانست از جشنواره بین‌المللی عکس «تیان‌شان» جایزه اول را دریافت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی آشنا از عکاسان شناخته‌شده در حوزه سینما، تئاتر و مستند اجتماعی، توانست مدال طلای جشنواره بین‌المللی عکس «تیان‌شان» را از آن خود کند.

جشنواره بین‌المللی عکس «تیان‌شان» در قرقیزستان برگزار شده است و دارای مجوز (پاتروناژ) شماره ۴۵۰/۲۰۲۴ فدراسیون بین‌المللی هنر عکاسی FIAP و Salon.Photo ۲۰۲۴-۰۸۶ است.

عکاسان در این مسابقه و انتخاب آنها، برای دریافت درجه‌های هنری (القاب) بین المللی هنرمند آن محاسبه خواهد شد.

تیان شان به معنای کوه‌های بهشت یا کوه بهشتی، رشته کوهی است که در آسیای مرکزی واقع شده و بلندترین قله در تیان شان جنیش چوکوسو با ۷۴۳۹ متر ارتفاع است. پایین‌ترین نقطه آن، فرورفتگی تورپان است که ۱۵۴ متر زیر سطح دریا قرار دارد. این نام در زبان چینی، تیان شان، به احتمال زیاد ترجمه مستقیم نام سنتی قرقیزستان برای کوه ها، Teñir Too است. در کنفرانس میراث جهانی در سال ۲۰۱۳، بخش شرقی تیان شان در منطقه سین کیانگ در غرب چین به عنوان میراث جهانی ثبت شد. سپس در سال ۲۰۱۶ بخش غربی در قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان در این فهرست ثبت شد.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->