هشدار دانشمندان: غذاهای ناسالم حتی مغز ما را هم با میکروپلاستیک‌ها پُر می‌کنند کوجیما: بعد از اتمام بازی Physint شاید یک فیلم بسازم! وزیر ارتباطات: توسعه اینترنت 5G در راه است صدور نخستین «سند اعیانی» شرکت‌های دانش‌بنیان در مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) فیزیکدانان می‌گویند ما درباره چگونگی عملکرد جاذبه کاملاً اشتباه می‌کردیم دانشمندان ردپاهایی پیدا کردند که خط زمانی بشریت را ۴۰ میلیون سال به عقب می‌برد نرخ‌های پرسرعت برای کیلوبایت‌های کم‌سرعت تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق، اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود
سرخط خبرها

حمایت مدیرعامل ایرانسل از ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات

  • کد خبر: ۲۴۴۹۸۹
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
حمایت مدیرعامل ایرانسل از ستار هاشمی، وزیر پیشنهادی ارتباطات
بیژن عباسی آرند، مدیرعامل «ایرانسل»، از معرفی ستار هاشمی به‌عنوان وزیر پیشنهادی ارتباطات استقبال کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرعامل ایرانسل با اشاره به سوابق علمی و اجرایی هاشمی، ستار هاشمی را فردی «بسیار مناسب برای توسعه اقتصاد دیجیتال در کشور» دانست.

عباسی آرند هاشمی را فردی بادانش و تجربه بالا در حوزه فناوری اطلاعات معرفی کرد. او با اشاره به سوابق کاری هاشمی در سِمت‌هایی مانند معاونت شرکت ارتباطات زیرساخت و معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات، به این نکته اشاره کرد که هاشمی به‌خوبی با مسائل و مشکلات فعالان حوزه فناوری اطلاعات آشناست و به‌دنبال تعامل و همکاری با آنهاست: «هاشمی از نظر خصوصیات شخصی و کاری، انسان شایسته‌ای است و حضورش در وزارت ارتباطات را به نفع اکوسیستم ارتباطات و فناوری اطلاعات می‌دانم و اطمینان دارم مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد، با کمک دولت و فعالان عرصه و حضور وی قابل‌حل است.»

مدیرعامل ایرانسل تأکید کرد که یکی از مهم‌ترین چالش‌های پیش روی وزیر آینده ارتباطات افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی کشور است. «اکنون متوسط سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور‌ها حدود ۱۵ درصد است. در ایران سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص ملی (GNP) حدود ۷.۵ درصد است که برای برنامه هفتم توسعه دستیابی به ۱۰ درصد هدف‌گذاری شده، اما تا سال پایانی اجرای این برنامه، متوسط سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص داخلی کشور‌ها حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد پیش‌بینی شده است.»

عباسی آرند بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های دیجیتال و ایجاد محیطی مناسب برای کسب‌وکار‌های دیجیتال تأکید کرد. او معتقد است باتوجه‌به اهمیت روزافزون اقتصاد دیجیتال، وزیر آینده ارتباطات باید تمام تلاش خود را برای تحقق این اهداف به کار گیرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->