روحانی با رئیس جمهور منتخب دیدار کرد ابوعبیده: سرنوشت اسرای صهیونیست، بازیچه دست نتانیاهو شده‌است قالیباف با رئیس‌جمهور منتخب دیدار کرد معترضان صهیونیست، مهمترین خیابان‌ تل‌آویو را بستند لاوروف: موشک‌های اوکراینی بدون کمک آمریکا راه به جایی ندارند محورهای رایزنی نخست‌وزیر جدید انگلیس با نتانیاهو درخواست دموکرات‌ها از بایدن برای کناره‌گیری از رقابت‌های انتخاباتی افشاگری رهبر انصارالله درباره نظام آموزشی عربستان و امارات ظریف: برای پست گرفتن نیامده‌ام رئیس‌جمهور منتخب باید از نمایندگی مجلس استعفا دهد؟ آخرین خبر‌ها از وقوع حادثه برای ناوشکن سهند (۱۷ تیر ۱۴۰۳) انفجار‌های متعدد در روسیه به خاطر حمله پهپادی اوکراین ناوشکن سهند دچار سانحه شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) محسن برهانی راهی زندان شد (۱۷ تیر ۱۴۰۳) بیش از ۳۶ هزار نفر از ایرانیان خارج از کشور به مسعود پزشکیان رای دادند مخبر به دیدار پزشکیان رفت کدام شهرستان‌های خراسان رضوی بیشترین مشارکت را در انتخابات داشتند؟ مردی برای ایران | درباره دکتر مسعود پزشکیان، نهمین رئیس جمهور منتخب مردم دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: دولت آقای رئیسی، دولت کار و امید و حرکت بود + فیلم و عکس مراسم تنفیذ ریاست‌جمهوری چه زمانی برگزار خواهد شد؟
سرخط خبرها

از کارنامه ۱۲ ساله قالیباف تا خودکامگی بنی‌صدر!

  • کد خبر: ۲۴۵۹۵
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۵
  • ۱
از کارنامه ۱۲ ساله قالیباف تا خودکامگی بنی‌صدر!
 مصطفی میرسلیم که به تازگی در مصاحبه‌ای گفته بود «رئیس مجلس نباید با تهدید و تطمیع انتخاب شود» در مصاحبه اخیر با روزنامه شرق بار دیگر به موضوع ریاست مجلس آینده پرداخته و معتقد است که هیچ کدام از نمایندگان برای رسیدن به کرسی ریاست بر دیگری برتری ندارند و همه آنها یکسان هستند.

به گزارش شهرآرا نیوز، او می گوید که قصد تخریب کسی را ندارد. مصداقی هم برای این موضوع ارائه نمی کند اما در پاسخ به این سئوال که «مثلا آقای قالیباف می‌تواند کرسی ریاست را تصدی کند یا شما همچنان که در انتخابات ریاست‌جمهوری مخالف او بودید، همچنان با ایشان مخالفید؟» ضمن رد مخالفت شخصی با افراد نسبت به مدیریت 12 ساله قالیباف در شهرداری نقدهایی را طرح می‌کند.

میرسلیم معتقد است که قالیباف «خدمات ارزنده‌ای» هم داشته اما ادامه می‌دهد: «ولی مگر می‌توان ساده‌لوحانه پنداشت که هیچ خدشه‌ای به اقدامات ۱۲‌ساله ایشان وارد نیست. اصل برادری ایمانی حکم می‌کند که پس از بررسی بی‌طرفانه و منصفانه و کارشناسانه نواقص و اشکالات تذکر داده شود و در این تذکر هم ضمن کنارگذاشتن خویشاوندی و سوابق همکاری و هم‌گروهی سیاسی و منافع احتمالی مشترک، مراحل تدریجی آن در نظر گرفته شود: نامه محرمانه، تذکر شفاهی دوستانه، نامه سرگشاده و... همه و همه درباره نوع عملکرد و تخلفات است. اصلا اگر چنان برخوردی درباره مسئولان انجام نشود، امر بر آنها مشتبه می‌شود و به خودکامگی گرفتار می‌شوند همان‌طور که بنی‌صدر گرفتار و ساقط شد.»

از میرسلیم با عنوان یکی از رقبای قالیباف هم یاد می کنند اما قطعا او مانند انتخابات ریاست جمهوری بدون همکاری پدرخوانده های اصولگرایی که از بیرون در حال نوشتن لیست و چینش هیات رئیسه هستند، راه به جایی نخواهد برد. با این حال میرسلیم روی نکته مهمی دست گذاشته است. او البته نگفته که «تذکرات شفاهی» یا «نامه های محرمانه»اش در مورد مدیریت قالیباف دقیقا چه بود، اما تاکید بر مساله روحیه خودکامگی موضوع مهمی است که بی دلیل میرسلیم به آن اشاره نکرده است. خصوصا آنکه در این میان به نام بنی صدر به عنوان فردی که معتقد بود، از مردم رای کسب کرده و دیگر حاضر نبود به حرف هیچ کس گوش کند، اشاره کرده است.

به این ترتیب این احتمال وجود دارد که میرسلیم در پس این اشاره به «کارنامه 12 ساله» قالیباف و «خودکامگی و بنی صدر» به دنبال بیان یک اختلاف عمیق در میان اصولگرایان با قالیباف باشد که این روزها بر سر رسیدن به ریاست مجلس بعد از کمک پدرخوانده ها حاضر نیست به حرف آنها گوش کند.

منبع: امتداد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Netherlands
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۴
0
0
اقای نیکزادازجنس مردم وعملگراومناسب ریاست مجلس هست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->