چهار شرط وزارت خارجه آمریکا برای برادری با ایران چیست؟ «محمد مهاجری» به دادستانی تهران احضار شد جزئیات حمله مسلحانه به یک مرکز آموزش نظامی در مالی (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) با دستور نخست وزیر عراق، کمک‌های پزشکی به لبنان اعزام شد کشته شدن ۵۵۳۰ غیرنظامی از زمان کودتای نظامی در میانمار سازمان ملل آسیب به غیرنظامیان در انفجارهای بیروت را محکوم کرد تهدید جدی گردان‌های عراق برای رژیم صهیونیستی: تاوان سنگینی خواهید پرداخت چهار نظامی صهیونیست در رفح به هلاکت رسیدند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تماس تلفنی وزیر امور خارجه با همسر سفیر کشورمان در لبنان (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) احتمالا آمریکایی‌ها از حمله هکری رژیم صهیونیستی به پیجرها در لبنان، باخبر بوده‌اند + تصویر هلال‌احمر ایران برای کمک‌رسانی به مجروحان انفجارهای لبنان اعلام آمادگی کرد مقام نظامی آمریکایی: احتمال وقوع جنگ بین آمریکا و چین در اقیانوس آرام بیانیه حزب‌الله لبنان در واکنش به انفجار دستگاه‌های پیجر در بیروت سفیر ایران در لبنان کیست؟ حمله سایبری به لبنان | انفجار عجیب دستگاه‌های پیجر در بیروت + فیلم ترور ناموفق رئیس سابق ستاد کل ارتش اسرائیل ساعت آغاز به کار کارکنان در کلان‌شهر‌ها شناور شد (دو هفته اول مهر ۱۴۰۳) تقدیر آیت‌الله علم‌الهدی از عملکرد تشکل‌های خواهران در عرصه عفاف و حجاب | توجه به ابعاد اجتماعی و سیاسی قرآن وظیفه تمام افراد جامعه است رئیس جمهور خطرناک‌ترین منکر را تفرقه و اختلاف دانست رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش: پوشش اسلامی، پاسداری از فرهنگ و تمدن اسلامی است خبر خوش نماینده مردم مشهد در مجلس برای کارگران | پیگیری نمایندگان مجلس برای افزایش حقوق کارگر به اندازه تورم
سرخط خبرها

بلینکن حکم نابودی توافق مبادله اسرا را صادر کرده است

  • کد خبر: ۲۴۶۷۷۶
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۱
بلینکن حکم نابودی توافق مبادله اسرا را صادر کرده است
روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت به نقل از منابع آگاه فاش کرد که وزیر خارجه آمریکا آسیب زیادی به مذاکرات مبادله اسیران وارد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت: آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با اعلام اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طرح پیشنهادی ایالات متحده برای دستیابی به توافق را پذیرفته، آسیب زیادی به مذاکرات وارد کرده است.

این منابع تاکید کردند که بلینکن در کنار نتانیاهو قرار گرفت و حکم نابودی توافق مبادله اسرا را صادر کرد.

به گفته این منابع، از اظهارات بلینکن اینگونه برداشت می‌شود که واشنگتن از ادامه اشغال محور فیلادلفیا توسط "اسرائیل" حمایت می‌کند و این چیزی است که مصر و حماس آن را نمی‌پذیرند.

این رسانه عبری به نقل از منابع آگاه تاکید کرد که تیم مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی از اظهارات بلینکن بسیار ناامید و مأیوس شده بود.

در همین راستا، روزنامه «تایمز اسرائیل» به نقل از یک مقام عرب در یکی از کشور‌های میانجی نوشت اظهارات بلینکن به شیوه‌ای نادرست حماس را به عنوان طرفی که مانع رسیدن به توافق می‌شود، معرفی کرده است.

این مقام عرب تصریح کرد که برگزاری نشست قاهره فایده‌ای ندارد مگر اینکه واشنگتن نتانیاهو را تحت فشار قرار دهد.

مقامات رژیم صهیونیستی، مصری و آمریکایی روز‌های یکشنبه و دوشنبه در قاهره برای بحث درباره گذرگاه فیلادلفیا دیدار کردند. به دستور نتانیاهو، این رژیم نقشه‌ای ارائه کرد که نشان می‌داد تل‌آویو برخی از نیرو‌های خود در فیلادلفیا را کاهش می‌دهد، اما همچنان آنها را در طول گذرگاه مستقر نگه می‌دارد. برنامه‌ریزی در رابطه با محل استقرار نیرو‌های رژیم صهیونیستی در غزه بخشی از مذاکرات برای این توافق است.

مصری‌ها این طرح را رد کردند و آمریکا نیز به تل‌آویو اعلام کرد که این نقشه غیرقابل قبول است.

نتانیاهو گفته است که به آنتونی بلینکن در روز دوشنبه اعلام کرده که خواستار حفظ کنترل نیرو‌های این رژیم بر کل گذرگاه فیلادلفیا است. او همچنین به خانواده‌های اسرای حماس در غزه گفته که ممکن است بلینکن را برای موافقت با این درخواست متقاعد کرده باشد.

مقامات وزارت خارجه آمریکا این موضوع را رد کردند و گفتند که بلینکن قانع نشده و تاکید کردند که ایالات متحده با نتانیاهو در این مسأله موافق نیست.

یوآو گالانت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و مذاکره‌کنندگان به نتانیاهو گفته‌اند که تأخیر در هر توافقی تا زمانی که درخواست جدید او در مورد گذرگاه فیلادلفیا پذیرفته شود، می‌تواند اسرای باقی‌مانده در غزه را به خطر بیاندازد و خطر جنگ منطقه‌ای را افزایش دهد.

مقامات حماس معتقدند آمریکا از مذاکرات آتش‌بس به عنوان ابزاری برای خرید زمان به نفع رژیم صهیونیستی استفاده می‌کند تا حملات خود را در نوار غزه ادامه دهد؛ هر چند توافق آتش‌بس باید به پایان دائمی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه منجر شود، اما حماس معتقد است که پیشنهاد برگزاری مذاکرات توسط آمریکایی‌ها برای تثبیت اهداف نظامی خود است و به شکل واقعی به پایان خشونت‌ها منجر نمی‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->