پایان باشکوه نورنما در مشهد | خاطره‌ای فراموش‌نشدنی از یک جشن خانوادگی برای ۱۵ هزار زائر و مجاور خرابی تاب در شهربازی بوستان غدیر مشهد؛ ۴ مصدوم و تعلیق فعالیت (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) اقدامات فرهنگی و هنری مشهد باید در شأن شهری بین‌المللی باشد | برگزاری رویداد «نورنما» با مشارکت ۲۰۰ هنرمند مشهدی ادامه روند عملیات اجرایی پروژه احداث سطح سوم تقاطع خیام مشهد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) افزایش حداقلی قیمت بلیت اتوبوس در مشهد تصویب شد (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) جمع‌آوری ۱۴۹۰ تن زباله از منطقه ثامن مشهد در ایام نوروز زائران خروج از مشهد را به ساعات پایانی تعطیلات نوروز موکول نکنند بازگشت محدودیت‌های ترافیکی مشهد به روال عادی از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ شهردار مشهد خبر داد: کاشت ۱۸۰ هزار گل لاله در پارک‌های شهر به مناسبت برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید استان استاندار خراسان رضوی: مشهد در طراحی فضای سبز و پاکیزگی در کشور الگو بوده است | پیش‌بینی حضور ۶.۵ تا ۷ میلیون نفری زائران در مشهد شهردار مشهد مقدس: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی‌(ره) به بولوار نماز تا خرداد ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد+ فیلم آلودگی هوا در ۵ منطقه کلانشهر مشهد (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فرماندار مشهد: امسال یکی از بهترین سال‌ها را در مدیریت زائران داشتیم | حضور بالغ بر ۶ میلیون زائر در مشهد اسکان بیش از ۸۳ هزار زائر در مراکز موقت و اضطراری شهرداری مشهد تا ۱۲ فروردین استقبال بی‌نظیر مردم از بوستان‌های شهر مشهد در روز طبیعت ۱۴۰۴ نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) مسافران نوروزی پایانه اتوبوسرانی امام رضا (ع) در آستانه میلیونی‌ شدن | ۱۷ درصد از کل زائران مشهد، مسافر اتوبوس هستند رقابت با قاب‌های بهاری۱۴۰۴ | جشنواره تولیدات رسانه‌ای از هنر‌های شهری مشهد در ایام نوروز برگزار می‌شود ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جمع‌آوری هزار و ۷۰۰ متکدی در مشهد از ابتدای سال تاکنون (۸ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۷۹۵۶
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
جمع‌آوری هزار و ۷۰۰ متکدی در مشهد از ابتدای سال تاکنون (۸ شهریور ۱۴۰۳)
معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، هزار و ۷۰۰ متکدی از معابر و چهارراه‌های سطح این کلانشهر جمع‌آوری و به مرکز رسیدگی آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی ابراهیمی با بیان این مطلب اظهار کرد: هزار و ۲۵۵ نفر از این تعداد مرد و مابقی زن هستند. بیش از ۳۰ چهارراه در مشهد شناسایی شده که حضور متکدیان در قالب گل‌فروش، اسپنددودکن و... در آن، بیشتر از سایر معابر است.

وی افزود: در این چهارراه‌ها مردم بیشتر از سایر معابر به متکدیان کمک می‌کنند و رابطه کمک مردم و حضور بیشتر متکدیان معنادار است. در بین متکدیان، مردِ زن‌نما، مرد معلول‌نما و زنان با عروسک به جای نوزاد دیده می‌شود که با این شگرد‌ها از احساسات نوع‌دوستی مردم و زائران سوءاستفاده می‌کنند.

ابراهیمی ادامه داد: مهم‌ترین معضل متکدیان مشهد، اعتیاد و طردشدن از خانواده بوده و در مرحله سامان‌دهی، باوجود تمایل دستگاه‌ها و نهاد‌های حمایتی امکان ارائه خدمات اجتماعی بسیار سخت است. متکدیان علاقه‌ای به شغل و کار ندارند و درآمد تکدی‌گری و زباله‌گردی را بیشتر از کارگری می‌دانند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: همچنین متکدیان سالمند معتاد بالای ۶۵ سال شرایط نگهداری در خانه سالمندان و شرایط قانونی پذیرش در مراکز درمان اعتیاد وابسته به بهزیستی را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای عالی اداری مصوب سال ۱۳۷۸، وظیفه‌ شناسایی، جمع‌آوری و انتقال متکدیان به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی و تأمین و تجهیز مرکز به‌عهده شهرداری‌ها و سامان‌دهی به‌عهده سازمان‌های اجتماعی است. برای کاهش تکدی‌گری نیازمند کمک و مشارکت مردم و زائران هستیم، در غیر این صورت چرخه باطل جمع‌آوری و حضور مجدد آنان برای تکدی‌گری ادامه خواهد داشت.

ابراهیمی با بیان اینکه در مناسبت‌های مذهبی متکدیان از سایر استان‌ها و شهر‌ها مقصدشان مشهد و اطراف حرم است، عنوان کرد: از این رو در دهه آخر صفر، گشت‌های جمع‌آوری متکدیان به صورت سه‌شیفت در منطقه ثامن فعال شده‌اند.

سال گذشته، بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر مشهد شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند. تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی و نیز جرم شناخته می‌شود، از این رو طبق قانون، متکدیان در معابر شهری توسط شهرداری و با همکاری نیروی انتظامی شناسایی و جمع‌آوری می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->