آغاز عملیات اجرایی احداث بلوار کرامت مشهد به‌زودی دستگیری ۱۳ مخل نظم و امنیت در مشهد (۲۳ شهریور ۱۴۰۳) ایستگاه قطارشهری باب‌الجواد(ع)، متناسب با معماری حرم امام‌رضا(ع) ساخته می‌شود بهره‌برداری از طرح گذر تشرف نوغان در حریم حرم مطهر رضوی در مهرماه سال جاری افزایش ۱۶ درصدی سفر از طریق پایانه‌های مسافربری مشهد روایتی از تخریب سینما‌های مشهد به ویژه از دهه ۷۰ تا امروز | سکانس زوال بر پرده سینما نگاهی کوتاه به تاریخ ورود سینما به مشهد و روزگار رفته بر آن | سیمای مخدوش پیرمرد صدساله گلایه اهالی محله پورسینای مشهد از زمین‌های رها شده حوالی چند مدرسه | در حصار زمین‌های خاکی و خالی تأخیر بیست‌ساله در روند ثبت جهانی توس به‌خاطر دکل‌های برق فشارقوی ۱۵۲ روز دیگر تا راه‌اندازی فاز نخست طولانی‌ترین خط مترو مشهد پیشینه یکی از بزرگ‌ترین محدوده‌های تاریخی شمال شهر مشهد | کاوش در تاریخ ناخوانده مزرعه «محرابخان» آمادگی کامل ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی جدید گلایه ساکنان چهارچشمه مشهد از ۲ دهه بلاتکلیفی پروژه نیمه‌کاره کانال آب شهروند خبرنگار | گلایه شهروند مشهدی از تاخیر برخی از خطوط اتوبوسرانی + پاسخ تخصیص اعتبار به مسجد مرویهای مشهد تا یک ماه آینده + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۳) سرای عزیزالله‌ اف مشهد، میراثی در انتظار تکمیل فرایند احیا | پژمان‌فر از بنا‌ی تاریخی عزیزالله‌ اف بازدید کرد + فیلم افزایش ۷۷۰میلیارد تومانی اعتبار ساخت فضا‌های ورزشی مشهد یکسان‌سازی نرخ حمل‌و‌نقل عمومی دغدغه زائران تأمین و نصب تجهیزات ایمنی در پارکینگ توحید مشهد استفاده شهرداری مشهد از وَن‌های تخصصی ویژه جمع آوری کودکان کار
سرخط خبرها

جمع‌آوری هزار و ۷۰۰ متکدی در مشهد از ابتدای سال تاکنون (۸ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۷۹۵۶
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۵
جمع‌آوری هزار و ۷۰۰ متکدی در مشهد از ابتدای سال تاکنون (۸ شهریور ۱۴۰۳)
معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، هزار و ۷۰۰ متکدی از معابر و چهارراه‌های سطح این کلانشهر جمع‌آوری و به مرکز رسیدگی آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی ابراهیمی با بیان این مطلب اظهار کرد: هزار و ۲۵۵ نفر از این تعداد مرد و مابقی زن هستند. بیش از ۳۰ چهارراه در مشهد شناسایی شده که حضور متکدیان در قالب گل‌فروش، اسپنددودکن و... در آن، بیشتر از سایر معابر است.

وی افزود: در این چهارراه‌ها مردم بیشتر از سایر معابر به متکدیان کمک می‌کنند و رابطه کمک مردم و حضور بیشتر متکدیان معنادار است. در بین متکدیان، مردِ زن‌نما، مرد معلول‌نما و زنان با عروسک به جای نوزاد دیده می‌شود که با این شگرد‌ها از احساسات نوع‌دوستی مردم و زائران سوءاستفاده می‌کنند.

ابراهیمی ادامه داد: مهم‌ترین معضل متکدیان مشهد، اعتیاد و طردشدن از خانواده بوده و در مرحله سامان‌دهی، باوجود تمایل دستگاه‌ها و نهاد‌های حمایتی امکان ارائه خدمات اجتماعی بسیار سخت است. متکدیان علاقه‌ای به شغل و کار ندارند و درآمد تکدی‌گری و زباله‌گردی را بیشتر از کارگری می‌دانند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: همچنین متکدیان سالمند معتاد بالای ۶۵ سال شرایط نگهداری در خانه سالمندان و شرایط قانونی پذیرش در مراکز درمان اعتیاد وابسته به بهزیستی را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه شورای عالی اداری مصوب سال ۱۳۷۸، وظیفه‌ شناسایی، جمع‌آوری و انتقال متکدیان به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی و تأمین و تجهیز مرکز به‌عهده شهرداری‌ها و سامان‌دهی به‌عهده سازمان‌های اجتماعی است. برای کاهش تکدی‌گری نیازمند کمک و مشارکت مردم و زائران هستیم، در غیر این صورت چرخه باطل جمع‌آوری و حضور مجدد آنان برای تکدی‌گری ادامه خواهد داشت.

ابراهیمی با بیان اینکه در مناسبت‌های مذهبی متکدیان از سایر استان‌ها و شهر‌ها مقصدشان مشهد و اطراف حرم است، عنوان کرد: از این رو در دهه آخر صفر، گشت‌های جمع‌آوری متکدیان به صورت سه‌شیفت در منطقه ثامن فعال شده‌اند.

سال گذشته، بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر مشهد شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند. تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی و نیز جرم شناخته می‌شود، از این رو طبق قانون، متکدیان در معابر شهری توسط شهرداری و با همکاری نیروی انتظامی شناسایی و جمع‌آوری می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->