استاندار خراسان رضوی: ساخت قطعات خودرو یکی از مزیت های استانی است شهردار مشهد: خودرو سازان در کیفیت و قیمت رقابت کنند آغاز به کار بیست و چهارمین نمایشگاه تخصصی خودرو مشهد با حضور ۳۰ شرکت‌ رونمایی از «وویا فری» خودروی برقی دانگ فنگ در نمایشگاه خودروی مشهد+ ویدئو زیان انباشته سایپا و ایران‌خودرو ۲۲۴ هزار میلیارد تومان است بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی خودرو مشهد امروز افتتاح می‌شود (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) خانه‌های ۲۵ متری با معیار‌های ایرانی‌اسلامی در تضاد است ترمیم دستمزد کارگران در نیمه دوم سال، قدرت معیشت و رفاه را افزایش می‌دهد فشار بورس کاهش یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) مطالبه ۲۹ همت مالیات از محل کشف فرار مالیاتی | وجود ۶۰ دانه‌درشت در فرار‌های مالیاتی با کمتر از ۸۰۰ میلیون تومان این خودرو‌های خارجی را بخرید (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) + جدول قیمت با کمتر از ۵۰۰ میلیون تومان کدام خودرو‌های ایرانی را می‌توان خرید؟ (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) + جدول قیمت تعلیق سایت‌های متخلف فروش بلیت هواپیما ادامه دارد قیمت گوشت قرمز امروز ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ + جدول عودت وجه ۹۲ میلیاردی به شاکیان واحد‌های صنفی در مشهد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) چه تعداد از خانوارهای ایرانی خودروی شخصی دارند؟ دلار ۴۰۰ تومان گران شد | ورود سکه به کانال ۴۴ میلیون تومان (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) اجاره‌نشینی ۴ درصد خانوار‌های روستایی | ۲۳ درصد خانوار‌های شهری اجاره‌نشین هستند فروش یک محصول ایران‌خودرو (پیکاپ فوتون دیزلی) از امروز، ۲۸ شهریور ۱۴۰۳ + جزئیات احتمال «افزایش دوبار در سال» دستمزد کارگران سایه سنگین رکود بر بازار مسکن | افزایش ۱۷ درصدی قیمت مسکن در یک سال کارگران رؤیای خرید مسکن وام‌دار با قسط ۲۰ میلیون تومانی را دارند قیمت عمده امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۸ شهریور ۱۴۰۳) | بامیه چند؟ سهم مسکن از هزینه‌های یک ایرانی تا ۲ برابر اروپاست! بررسی گزارش مرکز آمار در مورد درآمد خانوار و هزینه معیشت در خراسان رضوی | دخل آرام و خرج پرشتاب ۶۰ درصد اتلاف انرژی در نیروگاه‌های برق کشور است | وجود بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار فرصت صرفه‌جویی در حوزه مصرف انرژی
سرخط خبرها

نرخ نهاده دامی کاهشی بود، شیر خام نباید افزایش قیمت داشته باشد

  • کد خبر: ۲۴۹۰۸۲
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۳
نرخ نهاده دامی کاهشی بود، شیر خام نباید افزایش قیمت داشته باشد
مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره اتحادیه تعاونی‌های لبنی ایران با اشاره به اینکه شیر خام نباید افزایش یابد، گفت: بهای نهاده دام در سال جاری نسبت به سال گذشته نه‌تنها گران‌تر نشده بلکه کاهش هم داشته است.  

به گزارش شهرآرانیوز، احسان ظفری در واکنش به افزایش احتمالی قیمت شیر خام تصریح کرد: آخرین قیمت مصوب شیر خام مربوط به اردیبهشت سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱۵ هزار تومان برای هر کیلو است و این قیمت نباید افزایش داشته باشد؛ زیرا بهای نهاده دام در سال جاری نسبت به سال گذشته نه‌تنها گران‌تر نشده بلکه کاهش هم داشته است. 

وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، قیمت انواع نهاده دامی ۱۰ تا ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته و این اتفاق به رشد تولید دام و رونق صنعت دامپروری انجامیده است. اما تنهاحلقه‌ای که در زنجیره تولید تا مصرف محصولات لبنی از ارزانی نهاده بهره‌مند شده، دامدار بوده است و دامداران با کاهش قیمت نهاده قیمت شیر خام را کاهش ندادند تا قیمت دیگر محصولات لبنی نیز پایین بیاید و تولیدکنندگان فراورده‌های لبنی و مصرف‌کنندگان هم از این کاهش قیمت منتفع شوند. در چنین شرایطی درست نیست که وزیر محترم جهاد کشاورزی در ابتدای فعالیت دولت چهاردهم با گران‌کردن قیمت شیر خام زمینه گرانی محصولات لبنی را فراهم آورند و ایشان باید برای گران‌کردن قیمت شیر خام دلیل کارشناسی داشته باشند. 

مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی تصریح کرد: افزایش قیمت شیر خام گرانی انواع فرآورده‌های لبنی را در پی دارد و این قدرت خرید مردم برای لبنیات را بیش از پیش کاهش می‌دهد، ضمن اینکه افزایش قیمت لبنیات کاهش تقاضای آن را به دنبال دارد و این امر به هیچ وجه مطلوب صنایع تولیدکننده محصولات لبنی نیست و به زیان‌دهی آنها می‌انجامد. هم اکنون نیز تقاضای مردم برای محصولات لبنی تقاضای مطلوبی نیست و افزایش قیمت اوضاع را بدتر می‌کند. 

ظفری گفت: قیمت محصولات لبنی در سال جاری نسبت به سال گذشته تغییر نکرده و این برآمده از ثبات قیمت شیر خام است. 

وی یادآور شد: از سال ۱۳۸۹ تاکنون مصرف لبنیات کشور سیر کاهشی داشته و سرانه مصرف از ۱۲۰ کیلو در آن سال به ۵۰ کیلو در سال جاری افت کرده است؛ افزایش قیمت شیر خام این رقم را بیش از پیش نزولی می‌کند، ضمن اینکه کاهش مصرف لبنیات در کشور به افزایش مصرف دارو به دلیل کمبود کلسیم خواهد انجامید.   

ظفری همچنین از تاثیر گرانی شیر خام بر بازارهای صادراتی لبنیات ایران گفت و توضیح داد: افزایش قیمت لبنیات علاوه بر افت تقاضای داخلی به کاهش قدرت رقابت صادرکنندگان ایرانی در بازارهای خارجی می‌انجامد، هم اکنون نیز ترکیه لبنیات خود را با قیمتی ارزان‌تر و کیفیتی بالاتر از محصولات ایرانی در بازار مهمی همچون عراق عرضه می‌کند. 

منبع: ایلنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->