ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان
سرخط خبرها

مهد‌های کودک بدون مجوز از مهرماه ۱۴۰۳ پلمب می‌شوند

  • کد خبر: ۲۴۹۱۰۴
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۴
مهد‌های کودک بدون مجوز از مهرماه ۱۴۰۳ پلمب می‌شوند
مدیرکل توسعه کمی و کیفی کودکستان‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک وزارت آموزش‌وپرورش از پلمب مهد‌کودک‌های بدون‌مجوز از مهر امسال خبر داد و گفت: خانواده‌ها در صورت اخذ شهریه بیشتر توسط کودکستان‌ها، از طریق سامانه «شکوا» اطلاع‌رسانی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الهام رجب‌پور در خصوص مجوز‌های کودکستان‌ها اظهار کرد: مهدکودک‌ها و پیش‌دبستانی‌ها از آذر ۱۴۰۱ طی یک فراخوان، فرصت شش‌ماهه داشتند که به کودکستان تبدیل شوند و این زمان تا تیرماه ۱۴۰۳ تمدید شده بود.

وی افزود: در این بازه زمانی، ۳۱ هزار مرکز مجوز لازم را برای تبدیل مهدکودک و پیش‌دبستانی به کودکستان برای سنین ۴ تا ۶ سال دریافت کردند و اقدام‌نکردن در این بازه زمانی دوساله، به‌معنی فعالیت بدون‌مجوز است.

مدیرکل توسعه کمی و کیفی کودکستان‌های سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: اکنون درگاه ملی مجوز‌ها باز است و مهد‌های کودک تا مهر فرصت دارند برای گرفتن مجوز اقدام کنند. اگر تا زمان تعیین شده در فرآیند تبدیل قرار نگیرند و اقدامی انجام ندهند، ادارات کل آموزش و پرورش با همکاری تعزیرات برای پلمب آنها اقدام می‌کنند.

رجب‌پور بیان کرد: خانواده‌هایی که در مراکزی ثبت‌ نام می‌کنند که در کودکستان‌یاب نیستند، یعنی بدون مجوز بوده؛ بنابراین شامل شهریه قانونی، امکان شکایت از شهریه یا اتفاقات ناگوار برای کودک و گواهی نوآموز نمی‌شوند.

وی در خصوص تفاوت شهریه سامانه کودکستان‌یاب با مبلغ اعلامی کودکستان‌ها به خانواده‌ها، عنوان کرد: در سامانه ما خدمتی به نام شکوا وجود دارد و هر خانواده‌ای اضافه شهریه را اطلاع دهد، پیگیری می‌کنیم. از مهر که ثبت نام‌ها شروع شود به خانواده در بدو ثبت نام یک پیامک براساس قرارداد آنها ارسال می‌شود و همزمان خانواده می‌تواند نظر خود را هم اعلام کند.

مجتبی همتی‌فر، رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک نیز در خصوص روند اعطای مجوز مهد کودک به دستگاه‌ها گفت: براساس قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، ادارات و دستگاه‌های مشمول باید از طریق خرید خدمت یا مشارکت با بخش خصوصی به راه‌اندازی مهد کودک اقدام کنند و قانون به تأسیس مهدکودک توسط خود نهاد اشاره نکرده است.

وی با اشاره به اینکه سه روش برای راه‌اندازی کودکستان توسط دستگاه‌ها وجود دارد، تصریح کرد: نخست اینکه مراکز مجاز طبق عرف منطقه یا میانگین منطقه شهریه دریافت می‌کنند و برای خرید خدمت در سامانه کودکستان‌یاب معرفی می‌شوند. دوم استفاده از روش مشارکت است یعنی برخی از دستگاه‌ها مکانی را که پیشتر به عنوان مهد کودک بوده تجهیز کرده‌اند و ما مراکز مجاز را برای ارائه خدمات به آنها معرفی می‌کنیم. در روش سوم، اگر دستگاهی اصرار بر راه‌اندازی کودکستان دارد، باید نماینده حقوقی خود را به این سازمان معرفی کند تا در اسرع وقت مجوز آنها صادر شود.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک خاطرنشان کرد: با مراجعی که صلاحیت‌ها را بررسی می‌کنند، رایزنی شده است تا در طول یک هفته موضوع را بررسی و مجوز را صادر کنند. گاهی نهاد‌ها به اشتباه مدیرعامل شرکت را به عنوان نماینده حقوقی برای پیگیری امور مجوز معرفی می‌کنند، در حالی که وی به دلیل مشغله اصلاً فرصت رسیدگی و پیگیری موضوع را ندارند.

همتی‌فر با بیان اینکه حدود یک ماه قبل نشستی با حضور همه نهاد‌های حقوقی دولتی، حاکمیتی، عمومی و غیر دولتی که تقاضای دریافت مجوز تأسیس مهدکودک دارند، برگزار شد، عنوان کرد: شرایط برای آنها توضیح داده شد و مسیر کارشان در حال پیگیری است. در بررسی‌های انجام شده توسط سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک به این موضوعات پرداخته می‌شود که شهریه کودکستان به چه میزان واقعی بوده و چقدر از این شهریه مربوط به هزینه پایه و خدمات توافق شده است. گاهی والدین با کودکستان قرارداد منعقد نکرده و شهریه را بدون قرارداد و به شکل غیر رسمی پرداخت می‌کنند در این وضعیت، تخلفات شهریه قابل پیگیری و برخورد نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید مشخص شود شهریه اضافه بابت کدام خدمات است، بیان کرد: سرویس، بسته‌های یادگیری یا خدمات جانبی از جمله خدمات ارایه شده از سوی مهد کودک‌ها است. اگر بابت خدمات پایه شهریه بیشتری دریافت کنند طبق آیین‌نامه با جریمه نقدی و غیر نقدی و سایر مجازات‌هایی که در آیین‌نامه تعیین شده‌ است، با آنها برخورد می‌شود.

رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در خصوص نحوه نظارت بر کودکستان‌ها عنوان کرد: در شیوه‌نامه سال‌های قبل نظارت میدانی تعیین شده و دغدغه همه مدیران کل آموزش و پرورش ساماندهی آن بود. مطابق گزارش‌های ارائه شده به استان‌ها یا گزارش‌های ثبت شده در سامانه شکوا، بازدید‌هایی را از کودکستان‌ها خواهیم داشت و کودکستان‌های متخلف توسط کارشناسان مناطق، ادارات کل آموزش و پرورش یا گشت‌های تعزیرات مورد بررسی قرار می‌گیرند و بر اساس آیین‌نامه با آنها برخورد می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->