جزییات قتل اشتباهی رفیق با کلت کمری در تهران وجود ۷۷۰۰ کلاس درس با جمعیت بالای ۴۰ نفر در کشور علت حادثه مرگبار اتوبوس زائران بوشهری مشهد مشخص شد حریق خودرو در عنبرآباد کرمان سه کشته بر جای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) عملیات حساس آتش‌نشانان مشهدی برای نجات جان شهروند معلق در ارتفاع ۳۵ متری+عکس(۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف ۲ پراید در جاده قوچان-مشهد هشت مصدوم بر جای گذاشت (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه تولید ابر در جاده کلات (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) تصادف اتوبوس با ساینا در گناباد ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت (سه‌شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) پلیس فراجا: دستگیری پسر خداداد عزیزی صحت ندارد احکام کمیته‌های انضباطی دانشجویان به دستور وزیر بهداشت متوقف شد تخلف بهزیستی و کمیته امداد در اجرای کامل قوانین حمایت از مددجویان ۲۸ شهریور زمان اعزام نخستین گروه از زائران عمره به سرزمین وحی مهار آتش سوزی یک منزل مسکونی در محله طلاب مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حمله شیر نر باغ وحش ارم تهران به شیشه و شکستن آن + فیلم چند راهکار موثر برای ترک همیشگی سیگار هزینه استفاده زندانیان از پابند الکترونیکی چقدر است؟ برای کاهش چربی خون چه مواد غذایی مفید است؟ یک متخلف کشتار غیرمجاز گاو در سبزوار به پرداخت هزینه نقدی محکوم شد هوشمندسازی پرونده سلامت بیماران و دسترسی به تصاویر پزشکی بیماران در سامانه PACS تغذیه سالم و مقوی نقش زیادی در سلامت و یادگیری دانش‌آموزان دارد رئیس جدید دانشگاه تهران منصوب شد + بیوگرافی و سوابق اجساد فوتی‌های واژگونی اتوبوس بوشهر-مشهد، احراز هویت نشده است | همه فوت شدگان، زن هستند (۲۷ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

افزایش مصرف آنتی‌بیوتیک و مقاومت دارویی با تشدید آلودگی هوا

  • کد خبر: ۲۵۰۶۰۶
  • ۲۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۹
افزایش مصرف آنتی‌بیوتیک و مقاومت دارویی با تشدید آلودگی هوا
مطالعات محققان در بررسی نشانه‌های ناشی از آلودگی هوا مشخص کرد که برخی مداخلات دارویی با تشخیص اشتباه، موجب افزایش مصرف داروهای ضدمیکروبی شده و این مساله در ایجاد مقاومت دارویی تاثیرگذار است.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان در یک مطالعه جدید اقدام به تحقیق درباره ارتباط بین تماس با آلودگی هوا و مصرف دارو کرده‌اند. آنها با استفاده از تحلیل رشته زمانی اکولوژیک این مساله را بررسی کردند که آیا تماس با آلاینده‌های هوا می‌تواند به اقدامات درمانی افراد برای مشکلات تنفسی و تجویز و استفاده از دارو‌های ضدمیکروبی منجر شود.

یافته‌های این تحقیق تایید کرد که تماس با آلودگی هوا به طور معمول موجب نشانه‌های حاد تنفسی می‌شود، هر چند زمان این تاثیرات بسته به نوع آلاینده‌ها متفاوت است. این درحالی است که متاسفانه این نشانه‌ها در مراکز درمانی با عنوان عفونت‌های باکتریایی اشتباه تشخیص داده می‌شوند و دارو‌های ضدمیکروبی برای مقابله با تاثیرات آنها تجویز می‌شود و این مساله به افزایش شدید «دوز روزانه تعریف‌شده» (DDD) دارو‌ها منجر می‌شود.

این یافته‌ها ممکن است نشان‌دهنده وجود یک عامل پنهان در ایجاد مقاومت در برابر دارو‌های ضدمیکروبی در پاتوژن‌های باکتریایی باشند و این تاکیدی بر ضرورت آزمایش‌های تشخیصی دقیق برای بیماران یا افراد گلایه‌کننده از مشکلات تنفسی است.

این مطالعه با عنوان ONAIR یک تحقیق دو مرحله‌ای فرابخشی با استفاده از تحلیل رشته زمانی اکولوژیک برای ارزیابی رابطه بین تماس با آلودگی هوا و مصرف بعدی دارو‌های آنتی‌میکروبی بوده است. داده‌های این مطالعه بین ژوئن ۲۰۱۲ و دسامبر ۲۰۱۹ به دست آمده و شامل ۱۱ شهر پرجمعیت از کاتالونیا اسپانیا بوده است.

فراتحلیل یا متاآنالیز داده‌های به دست آمده، دو فرضیه بالقوه را درباره حالت تاثیرگذاری مستقیم و غیرمستقیم آلاینده‌ها مطرح کرد. بر اساس فرضیه مستقیم، تماس با آلاینده‌های هوا موجب ناراحتی و تحریک در دستگاه تنفسی می‌شود و در فرضیه غیرمستقیم نیز آلاینده‌های هوا ممکن است با سیستم ایمنی بدن فرد مداخله کنند. این یافته‌ها در مجموع افزایش قابل ملاحظه تجویز و مصرف دارو‌های ضدمیکروبی را مورد تاکید قرار می‌دهند.

این تحقیق در نهایت ضرورت تلاش‌های گسترده جهانی برای مهار آلودگی هوا و همچنین احتیاط در مراکز درمانی در زمینه تجویز مداخلات دارویی در برخورد با نشانه‌های ناشی از آلودگی هوا شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->