فعالیت موکبی در عرصه میدان شهدا ویژه دختران علاقمند به سوغات رضوی نازایی، یکی از چالش‌های کلیدی در افزایش نرخ باروری پایان دور نهم سی‌وپنجمین دوره مسابقات قهرمانی شطرنج زنان کشور شیر مادر، ماده‌ای اثرگذار در محافظت از بدن و مغز نوزاد نگاهی به جایگاه خانواده در آثار فرشچیان دستور پخت برشتوک مکعبی شکلاتی در خانه + فیلم دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد: فعالیت مستمر موکب‌های ویژه بانوان در ورودی‌های شهر تحت تاثیر قرار گرفتن سلامت روانی زوجین در طلاق صوری تک فرزندی، پدیده‌ای رو به رشد در جهان ایجاد چالش‌هایی برای زنان سرپرست خانوار با تغییر ساختار خانواده گفت‌و‌گو با تیام عباس‌نژاد، پدیده ۱۸ ساله و اولین ملی‌پوش تاریخ شمشیربازی بانوان مشهد| دختری با شمشیر پولادین بررسی عملکرد خوب تیم ملی فوتسال بانوان ایران در دیدار با ژاپن توسط فدراسیون جهانی فوتبال کسب مقام چهارم هانیه رستمیان در تپانچه بادی مسابقات تیراندازی قهرمانی آسیا قزاقستان قد کشیدن آیات| درباره هئیت دخترانه حضرت رقیه (س) که با محوریت فعالیت قرآنی ۲ خواهر فعال است درباره خواهر شهید جواد جهانی چه می‌دانید؟ | «جهانی» برای خواهر کتابت قرآن کریم توسط یک بانوی دانشجوی هندی چالشی به نام اختلال یادگیری در کودکان اهمیت بالای سن زنان برای بارداری
سرخط خبرها
روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۵۱۷۵۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱
کیک یزدی خوش‌طعم بازاری را با دستور پخت ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک یزدی از کیک‌هایی است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمی‌برد. این کیک خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها سرو کنید یا برای عصرانه خود و کودکان، با دستوری آسان و راحت درست کنید. در ادامه آموزش پخت کیک یزدی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای پخت کیک یزدی

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۲ و ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
ماست: ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
عسل: ۱ قاشق غذا
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک یزدی

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر و ماست، در ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی هم‌ می‌زنیم.

سپس عسل، گلاب و روغن مایع را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم؛ و در آخر آرد، بکینگ پودر و پودر هل را باهم الک می‌کنیم و مرحله مرحله به مواد اضافه می‌کنیم.

در ادامه مواد به‌دست آمده را داخل کپسول‌های کیک یزدی می‌ریزیم و روی آن‌ها کنجد می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم این کیک یزدی خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.