اتصال برق و انتشار دود در بخش CCU بیمارستان شادگان (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد
سرخط خبرها

زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا چه وقت است؟

  • کد خبر: ۲۵۱۹۱۰
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۱
زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا چه وقت است؟
یک متخصص بیماری‌های عفونی درباره افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا با فصل سرما و همچنین زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مینو محرز، با بیان اینکه برخی بیماری‌های عفونی قابلیت پیشگیری دارند، اظهار کرد: تزریق واکسن می‌تواند از برخی بیماری‌های عفونی جلوگیری کند؛ هنگامی که واکسن برای یک بیماری در دسترس است به طور حتم باید نسبت به تزریق آن بویژه برای گروه‌های پرخطر اقدام کرد.

وی با بیان اینکه در آستانه فصل سرد سال قرار داریم، گفت: به واسطه بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها، میزان تجمع‌ها بیشتر می‌شود و احتمال انتقال بیماری در فصل سرد سال نیز افزایش می‌یابد. این بازه زمانی، بهترین زمان برای تزریق واکسن است.

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره گروه‌های پرخطر برای تزریق واکسن توضیح داد: تمام افراد می‌توانند نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. اما برخی گروه‌های پرخطر مانند بیماران قلبی‌عروقی، افراد دارای بیماری زمینه‌ای، بیماران کلیوی، افراد مبتلا به دیابت، بیماران شیمی‌درمانی، افراد با سن بالا و زنان باردار می‌بایست نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. 

محرز درباره افراد حساس به واکسن آنفلوانزا نیز گفت: واکسن آنفلوآنزا به طور معمول از تخم‌مرغ درست می‌شود، بنابراین افرادی که نسبت به تخم‌مرغ حساسیت دارند نسبت به واکسن آنفلوآنزا نیز حساسیت خواهند داشت. واکسن آنفلوآنزا را می‌توان پس از شش ماهگی تزریق کرد. 

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره میزان مراجعه افراد مبتلا به آنفلوآنزا به پزشک نیز گفت: افراد محدودی به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا به پزشک مراجعه می‌کنند و برخی نیز مبتلا به کووید هستند. به دلیل سفر‌ها و تجمعات اخیر، برخی افراد به آنفلوآنزا مبتلا شده‌اند؛ این احتمال وجود دارد که یک فرد به کشوری سفر کرده باشد که در آن کشور زمستان باشد. احتمال اپیدمی آنفلوانزا با سرد شدن هوا وجود دارد؛ بازهم تاکید می‌کنم که اواخر شهریور ماه بهترین زمان برای تزریق واکسن است که فرد تا پایان زمستان و اوایل فصل بهار در برابر آنفلوانزا مصون باشد. 

محرز در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اظهاراتی علیه واکسن، اشاره کرد و با بیان اینکه جمعیت «ضد واکسن» در حال افزایش است، گفت: این درحالیست که براساس علم پزشکی و قوانین موجود، تزریق واکسن توصیه می‌شود. هنگامی که با تزریق واکسن می‌توان از ابتلا به بیماری پیشگیری کرد تزریق واکسن یک امر ضروری می‌شود؛ بنابراین هنگامی که تزریق واکسن می‌تواند از ابتلا به یک بیماری مرگبار جلوگیری کند، چرا باید از تزریق آن امتناع کرد؟؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت متاسفانه تعداد افراد ضدواکسن در حال افزایش است و این ایده می‌تواند به فرد، خانواده وی و جامعه آسیب وارد کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->